PDA

צפייה בגרסה מלאה : Article: סקירת שוק: כיסאות מתקפלים

אייל
16-05-13, 10:06
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2966-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7% 9D

רון נחמן
16-05-13, 11:40
אייל, אני מתנצל מראש -
אני יודע שהשקעת המון, ושכתיבה היא גם עניין סגנוני, ושתפקיד הגולשים הוא לא בהכרח להיות מבקרים ספרותיים...
אבל,
אולי זה כי אני לא נשוי,
אולי זה פער גילאים/דורות/שטות אחרת,
אבל לי אישית מאוד צורם שסקירה כל כך מקיפה ויסודית צריכה להסתיים ב"טריק זול" של רצף בדיחות שוביניסטיות (נטולות הקשר לכתבה, אגב).

כתבה מעולה ומקיפה,
אבל עם טעם לוואי מר.

*ואם כבר אני נודניק, אז: חמישה עשר כסאות.

המשוטט
16-05-13, 11:43
רון .

צודק אבל כשתתחתן תבין ......

sent from tiz el nabi
using tapatalk

tamir128
16-05-13, 12:12
לא צודק בכלל. רון, אתה נודניק (ולא בגלל ההערה על העברית - זו הערה במקום).

אבל רגע (גם אני נודניק), חסר לי בסקירה את העומס המירבי! מה איתנו, שמתנשאים ל190 ס"מ ושוקלים בהתאם?
איזה כיסא באמת יחזיק מעמד ליותר מטיול אחד בעומס המדובר?
(זה שיש לי ג'ימני לא אומר שגם הנהג קטנטן!)

אייל
16-05-13, 12:22
Go Nature בעל ידיות "קשות" מוגדר כעומס עד 120 ק"ג ועל פ איך שהוא נראה, הוא לא ישבר מעוד כמה קילוגרמים נוספים.

opl
16-05-13, 12:35
כ239 בממצוע לכיסא... ז"א שמשפחה של שלוש נפשות תוציא כ700 שקל רק בשביל שיהיה לה על מה לשים את התחת... זה הזוי בעיניי. אישית יושב על כיסא ב50 שח שנקנה בהום סנטר ולא מופיע בכתבה ובמשקל של 105 קילו בינתיים הכל תקין.

nir.samo
16-05-13, 12:56
כ239 בממצוע לכיסא... ז"א שמשפחה של שלוש נפשות תוציא כ700 שקל רק בשביל שיהיה לה על מה לשים את התחת... זה הזוי בעיניי. אישית יושב על כיסא ב50 שח שנקנה בהום סנטר ולא מופיע בכתבה ובמשקל של 105 קילו בינתיים הכל תקין.

מחזק.
מה שכן בכיסאות של הום סנטר רואים שאיכות התפירה ירדה (לא משהו שאי אפשר לתקן בכמה דקות) אבל זה עדיין לא מצדיק הפרש כזה.

פעם פשוט היינו יושבים על אבנים...

talilim
16-05-13, 18:32
כנראה שממש נגמרו הנושאים לכתבות מענינות.

עדיאל
16-05-13, 18:34
מחזק.
מה שכן בכיסאות של הום סנטר רואים שאיכות התפירה ירדה (לא משהו שאי אפשר לתקן בכמה דקות) אבל זה עדיין לא מצדיק הפרש כזה.

פעם פשוט היינו יושבים על אבנים...

מחזק את המחזק ... אני לא חושב שהגיוני להוציא סכום כזה על כיסא .. יש אבנים יפות :) ומסוגלות לשאת משקל רב יותר , לא תופסות מקום באוטו , ובאות עם אחריות לכול לחיים ... הכי חשוב חינם .. משמע יותר כסף לבירות ;)

tamir128
16-05-13, 18:35
כנראה שממש נגמרו הנושאים לכתבות מענינות.

למה, יש שירשור על רכבים של מניקוריסטיות :rolleyes:

opl
16-05-13, 18:50
לא מבין כל כך את הטענות שלכם כלפי הנושא...
הכתיבה כשלעצמה נחמדה מאוד וגם הנושא בוער באחורינו :-)

Tourist
16-05-13, 19:53
כתבה יפה וכתובה היטב - תודה !

המחירים, לדעתי, לא נורמליים.
200-300 ש״ח לכיסא בממוצע זה טירוף למשפחה.
אולי אייל צודק - אחד משובח לאשה, הילדים ואני על כסאות ים מהום-סנטר....

שלוםר
16-05-13, 20:08
אייל, איני מתכוון להיכנס לעניין השובינזם, אני פשוט נטול הבנה בעניין.... רק 2 האגורות שלי: כסאות שנרכשו ליד הקופה בהום סנטר אי שם התחילת העשור הקודם ומשמשים עד היום....] קצת נתונים יבשים: אני סביב 1.80 סביב 100 ק''ג ללא השפם ולפני הארוחה.]
בקיצר, במחיר של כסא מפונפן אחד יש איחסון לכל ישבני השבט כולל מקום לבירה / קפה....

ובימים אלו ששרהאוצר מנבא לנו חיים סילאן....

ברכות ותודה לישבנים של חברי הוועד [ בעיקר לצבצ'קו...]
שלום.ר

יוש
16-05-13, 21:31
אייל.

הפעם כתיבת הדאחקות שלך מתאימה בול לנושא,
עלה והצלח.

גם אני לא יכול שלא להתקומם על המחירים. כנראה שצריך לשבת על כמה "טובים" כדי לראות אם באמת יש הבדל.
אני כבר 6 שנים + עם 2 כסאות ב 50 ש"ח. להגיד שברגים וחיבורים לא התפרקו? - התפרקו.
אז מה? תיקנתי בצ'יק ניטים שבורים בברגים שיחזיקו לנצח.

אגב, בזמנו ניתקלתי בסופר השכונתי בכסאות דייג (הקטנים, משולשי הרגליים) ב 10 ש"ח אחד, בדיוק כמו אלו המופיעים בכתבה, לפחות למראית עין. מאז יש איתי 2 כאלו בנוסף לסטנדרטים ואותם מקבלים
אלו שאיכשהו הצליחו לשכוח את הכסאות בבית...

אבו שפם
16-05-13, 23:14
:cool:

boaz avrahami
17-05-13, 08:14
כתבה מצויינת, כולל ה״בדיחות״.
שמעתי מהרבה נשים שנמאס להן כבר מפמניסטיות וגברים קוקסינלים. אז אני לא מתחסד יותר...

המחירים שערורייתים אבל לפני חגים יש הנחות קלות.

לי יש שנים מהדגמים בכתבה, מאלו.עם הידיות הרכות- הכחול והאפור הגדולים.
האפור מאלומיניום ואפילו שבכתבה זכה בניקוד גבוה מהשני, במבחן הזמן האאוטדור יותר מוצלח.

חסר ניקוד לכיס שני בידית.
אחד לבירה, שני לסיגריות.

מוטי ג.
17-05-13, 09:07
כקודמיי, מסתדר נהדר עם סט כסאות של הום סנטר בני 10 פלוס מינוס, מהסוג הזה:
http://www.homecenter.co.il/product.php?id_product=1213205140
ממליץ בחום, לא רואה סיבה להוציא סכום כזה על כסא...

אבל כשאני מסתכל על כמות הרנגלרים שרצים בשבילי השדות... כנראה שיש קהל יעד גם למחירים האלו.
אני רק מקווה שלא פתחנו פה ערוץ פרסומת להום סנטר :confused:

סופ"ש נעים לכולם!
מוטי.

hogi
17-05-13, 17:20
כתבה מעולה. כל כך הרבה זמן שבכל טיול היא נזכרת ששוב לא קניתי את "הכסאות ההם הירוקים -כמו של רינה ושי".
ואחרי הטיול אני מבטיח לעצמי שאעשה זאת ושוב אני מטייל באינטרנט ונבהל מהמחירים והולך להום סנטר ונגעל מהאיכות ויוצא אפילו בלי לקנות פלאייר [אני אראה להם מה זה למכור לי... במחיר שאני מוצא בחצי בטמבורייה..."].
וכמו מזרון מתנפח וכמו צידנית וכמו 'אוהל קצת יותר איכותי' [- את שלי קניתי במבצע בהום סנטר... - ] וכמו הרבה גג'טים אחרים - אני ממשיך לאלתר עם המזרונים של הילדים על הגג ולהעדיף לשים כל שקל עודף בצד לימים רעים יותר, כי הנה הם באים או טובים יותר, כי הנה יש עוד קצת כסף בצד לרנגלר...

תודה לכל המגיבים. מחר בצהריים אני בהום סנטר, סותם את האף, לא נגעל, קושר לעצמי את הידיים לא לקנות שום דבר מיותר ויוצא עם 2 כסאות.
גם אם איכותם ירודה - כאשר המחיר הוא חמישית - יש מקום לטעויות.

elro
17-05-13, 17:57
לא יודע מה אתכם, אבל היו לי את הכסאות הזולים, עם קצת מזל היו מחזיקים יותר מטיול אחד...
זו הסיבה שנשברתי והחלטתי לשלם קצת יותר, בינתיים הרווחתי ישיבה בשקט כבר מספר רב של טיולים.

omri_t
17-05-13, 23:44
גם לי היו זוג כסאות מליד הקופה בהום סנטר.
דומים במראה לאדום שכאן בכתבה. (רשת כתומה בד שחור למיטב זכרוני)
אחרי שני טיולים הם נקרעו. חד פעמי בהגדרה.

"שדרגתי" לזוג כסאות ים מאייס.
אלו עם שלד אלומניום ועליהם בד ירוק.
אחרי טיול עם חבר שמן, אחד הפינים עף ונאלצתי לחבר עם בורג ושייבה.
מאז שלוש שנים הם מתפקדים סבבה.

אני לא מספיק עשיר כדי להוציא מאות שקלים על כיסא.

ולעניין הכתבה- לתחושתי קצת בולט מידי מותג אחד.
לא שיש לי משהו כנגד המותג הזה, אבל סקר שוק הוא דבר מעט רחב יותר..

רון נחמן
18-05-13, 18:06
לא יודע מה אתכם, אבל היו לי את הכסאות הזולים, עם קצת מזל היו מחזיקים יותר מטיול אחד...
זו הסיבה שנשברתי והחלטתי לשלם קצת יותר, בינתיים הרווחתי ישיבה בשקט כבר מספר רב של טיולים.

+1

אבל אין מקום ואין תקציב... אז אני עם השרפרף האחרון ומחצלת. אם עושים קפה - השרפרף מספיק. אם ההפסקה יותר ארוכה - אני מעדיף לשכב במילא :)
במיוחד אחרי שעות של נהיגה...

kimono
18-05-13, 22:01
נושא הכתבה הוא הברקה. יציאה מבורכת מהקופסה 4X4.
אכן במחירים המדוברים חבל"ז. התרומה הצנועה שלי: כסא בפחות מ-50ש"ח שמשמש אותי כבר שנים. נוח למדי, בלתי שביר ומתקפל שטוח לגמרי והוא בכלל למטבחים:
http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={38BEB3C4-9081-4198-A2BD-FEEDB7D04F00}&details_type=1&itemid={1F6F2407-2DE0-465D-A401-A470636FC723} (http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={38BEB3C4-9081-4198-A2BD-FEEDB7D04F00}&details_type=1&itemid={1F6F2407-2DE0-465D-A401-A470636FC723)

asafk
18-05-13, 22:24
באפריקה, הולך ההלך עם אביזר שימושי ולא מתקפל בכלל, מגולף מעץ באחת ממליון צורות:
http://farm5.staticflickr.com/4084/4967019269_db7fd06af9_z.jpg

רוצה לשבת, מניח על הקרקע ויושב עליו. רוצה לשכב, מניח על הקרקע, שם ראשו ושוכב לנוח:
http://www.fitzmuseum.cam.ac.uk/gallery/headrests/images/mainpage.jpg

מי צריך כיסאות מתקפלים...??

אסף.

דרור ברלי
18-05-13, 22:43
אני מוכרח להודות שמחירי הכסאות באמת כבר מוגזמים, כמו כל דבר שקשור לתחביב שלנו. אבל זה מה יש.

למזלי יצא שיש לי שלושה כסאות שקיבלתי במתנה (ה"יוקרתי" שבחבורה שלי הוא הירוק של Go nature, והפושטיים הם שניים כחולים ללא משענות ידיים, כנראה מהסוג שעולה 40 או 50 שקלים בהום-סנטר, אבל על האריזה שלהם מודפס הלוגו של יצרן רכב יפני ידוע שהיחצ"ן שלו בישראל מין הסתם שילם עבורם הרבה-הרבה פחות)
בואו ונאמר שאם עוצרים ליותר מקפה, כל חסרי הכסאות מוזמנים לשבת על הכסאות שלי, כי המנוחה שלי היא על המחצלת + כרית לראש, שנמצאת קבוע בג'יפ.

savyon
19-05-13, 12:10
אני חושב שהבעיה היא בזה שכסא של לפני 10 שנים לא זהה באיכותו לאותו כסא חדש,
זה לא אותו החומר, לא אותו העובי, לא אותם סוגי החיבורים או הניטים, לא אותו סוג או עובי הבד, התפרים וכו'.
מה שהיה נכון לאיכות של לפני 10 שנים כבר לא נכון לעכשיו.

לדעתי ולצערי

ד ו ר ו ן
19-05-13, 21:15
יש לי כיסא של גולדסטאר, קיבלנו אותו ב29.90 עם שישיית בירה, שבמבט ראשון נראה זהה לכיסא של GoNature, (זה שעולה 160~ בכתבה).
אחרי כמה חודשים ההבדל בעמידות ניכר, אחד עדיין נראה כמו חדש והשני מתחיל להיפרם.

leornevo
01-06-13, 12:42
חברה הכתבה במקום והנושא רלוונטי - אני מציע שבוא נאתגר את היצרנים כחול לבן - מי שיספק כיסא מיתקפל , מסיבי שיסחוב בביטחה ובישיבה נוחה עד 120 ק"ג, עם מדף צד לקפה.בירה ובמחיר של פחות מ180 ש"ח יקבל פירסומת והצבעת הגיפאים (כולל אחריות ל3 שנים כי ל12 חודשים אחריות יש כבר את המיתחרים,,, ניתפשר לגבי הצבע אבל כחול-ירוק יעבוד יפה (בהנחה שצבע כחול לבן יתלכלך מהר מידי) - מה אתם אומרים ? (ראיתי פעם באחד הטיולים עוד דגם אחד שהיה ממש יפה ונוח ואמרו שהוא כחול לבן - יצור ישראלי - יש דבר כזה?) :confused: נצרף אותו לשולחנות הקרטון המיתקפלים ותהיה עיסקה סבירה (כניראה יהיו כאלה שיגידו שגם 180 ש"ח לכיסא הוא מחיר לא ריאלי - אז אפשר לאתגר ולהוציא מיכרז על 120 ש"ח כולל מע"מ) - עם אלפי גיפאין המטיילים היום בארץ - אני בטוח שזו עיסקה כדאית - מי יציע ראשון ? - לאור

עתיד
25-06-13, 10:49
לא יודע של מי היוזמה יצרן \ יבואן \ חנות. אבל בכסאות של go neture שקניתי השבוע יש בורג שמקבע את המשענות יד והגב לפרופיל ובכך פותר את הבעיה שדיברו עליה, שיש צורך להשחיל מחדש

gadyv
28-06-16, 11:15
זה הכיסא שלי, כפי שנאמר קודם, שרפרף רועים אתיופי שהבאת משם. בלי ידיות ואין מקום לבירה

ronbs
29-06-16, 11:09
פרמטר חשוב שלא נבדק
עמידות לחלודה
גם בקולמן אלומיניום יש חלקים במתכת שמחלידים מהר מאד
אני מבלה די הרבה זמן בים בדיג כך שעמידות לחלודה חשובה לי מאד
אשמח לקבל המלצות לכיסאות שישמשו גם לים

Bernard
29-06-16, 18:07
אייל, אני מתנצל מראש -
אני יודע שהשקעת המון, ושכתיבה היא גם עניין סגנוני, ושתפקיד הגולשים הוא לא בהכרח להיות מבקרים ספרותיים...
אבל,
אולי זה כי אני לא נשוי,
אולי זה פער גילאים/דורות/שטות אחרת,
אבל לי אישית מאוד צורם שסקירה כל כך מקיפה ויסודית צריכה להסתיים ב"טריק זול" של רצף בדיחות שוביניסטיות (נטולות הקשר לכתבה, אגב).

כתבה מעולה ומקיפה,
אבל עם טעם לוואי מר.

*ואם כבר אני נודניק, אז: חמישה עשר כסאות.

רון .

צודק אבל כשתתחתן תבין ......

sent from tiz el nabi
using tapatalk

לא צודק ולא נעליים.
בגלל רון קראתי מחדש את כל הכתבה/סקירה, במיוחד את הסיום שהוא מדבר עליו - לא מצאתי שום בדיחה.
רון, אתה יכול להעלות ציטוט של הבדיחות שאתה מדבר עליהן?

אחרי נסיונות עם הרבה סוגים - הזולים בסיגנון הוםסנטר הכי נוחים ומחזיקים שנים (מאחד אפילו עשיתי "אסלה" לשטח.. גם החזיק כמה שנים).

ד ו ר ו ן
29-06-16, 19:57
אחרי נסיונות עם הרבה סוגים - הזולים בסיגנון הוםסנטר הכי נוחים ומחזיקים שנים (מאחד אפילו עשיתי "אסלה" לשטח.. גם החזיק כמה שנים).
הזולים החזיקו אצלנו בשימוש של כפעם בחודש בשטח בקושי שנה.
ה-GoNature מחזיקים באותם התנאים כבר כמה שנים.

Bernard
29-06-16, 20:39
הזולים החזיקו אצלנו בשימוש של כפעם בחודש בשטח בקושי שנה.
ה-GoNature מחזיקים באותם התנאים כבר כמה שנים.

כנראה שהם, הזולים, זוכים ליחס גרוע.. שלא כמו היחס להיילקס שלך..:rolleyes:.

ד ו ר ו ן
29-06-16, 22:52
אם אני אתייחס להיילקס לא יפה הוא חס וחלילה עוד יתקלקל..

אז אני משקיע בכיסאות זולים כדי שישאר כסף לתחזק בחלפים מקוריים.

פחחח

yossi so
28-12-21, 15:32
׳�׳�׳[emoji769] ׳[emoji2398]׳�׳—׳₪׳[emoji2398] ׳›׳¡׳�׳•׳× ׳[emoji769]׳� ׳*׳�׳•׳›׳[emoji769]׳� ׳•׳*׳•׳—׳[emoji769]׳� ׳[emoji2398]׳�׳×׳�׳[emoji769]׳�׳[emoji769]׳� ׳’׳� ׳�׳₪׳[emoji769]׳§׳*׳[emoji769]׳§, ׳˜׳[emoji769]׳•׳�׳[emoji769]׳�, ׳”׳•׳₪׳¢׳•׳× ׳�׳¦׳[emoji769]׳¢ ׳[emoji2398]׳×׳‘׳“׳§׳• ׳�׳× ׳”׳�׳×׳¨ ׳[emoji2398]׳� אני מקדם מכירות (https://www.jeepolog.com), ׳’׳� ׳�׳–׳¨׳•׳*׳[emoji769] ׳§׳�׳₪׳[emoji769]׳*׳’ ׳�׳×׳*׳₪׳—׳[emoji769]׳� ׳�׳¢׳¦׳�׳� ׳[emoji2398]׳�׳� ׳×׳•׳₪׳¡׳[emoji769]׳� ׳�׳§׳•׳� ׳�׳�׳[emoji769] ׳[emoji2398]׳�׳—׳₪׳[emoji2398] ׳�׳[emoji2398]׳”׳• ׳�׳[emoji769]׳›׳•׳×׳[emoji769] ׳•׳*׳•׳— ׳‘׳�׳�׳×

-->