PDA

צפייה בגרסה מלאה : נזילה ממשאבת הזרקה

gali
17-05-13, 18:01
הי לכולם
דיפנדר tdi300נוזל ממשאבת ההזרקה איפשהו בחלק התחתון האחורי. יש שם כמה ברגי אלן או טורקס עם גישה מוגבלת למדי.
האם יש פה איזה קונץ פטנט או שהיא צריכה שיפוץ?
אני אנסה להשחיל תמונה אבל נראה לי שמהסלולארי זה לא ניתן.

gali
17-05-13, 19:19
תמונות צולמו כמובן מלמטה
7469274693

אמיר ב.א
17-05-13, 19:42
קשה לראות בדיוק מאיפה הנזילה מהתמונות ,(אני מניח שזה לא מהצינורות יציאה למזרקים- אותם אפשר לחזק)
אבל כמה טיפים בכל מקרה:

* אל תנסה לפתוח את המשאבה לבד , רוב הסיכויים שלא תוכל לסגור אותה.

* בחלק מהמקרים ניתן לשפץ את המשאבת הזרקה על הרכב , יותר זול ,חוסך כיוונים וסכנה לטיימינג.

* לפני פירוק של המשאבה או שיפוץ על הרכב , לנקות טוב טוב את כל האיזור - המשאבה רגישה לליכלוך.

gali
17-05-13, 19:47
הי אמיר,
הנזילה היא לא מהצינורות אלא בין הפלטה האחורית לבין גוף המשאבה.
אם מדובר בשיפוץ אז אשמח להמלצה לאיש מקצוע אמין באיזור המרכז (אני מרחובות).

shmulikbg
17-05-13, 20:00
דיזל דרומית בקסטינה.
לא זולים במיוחד.

gali
17-05-13, 21:02
הי שמוליק, טיפלת שם אישית?

torchak
17-05-13, 21:13
ממליץ בחום על דיזל השרון בנתניה. לא זול אבל מאוד מאוד מקצועיים. אחרי תקופה ארוכה שהיתה לי נזילה בtdi300 נכנסתי אליהם ועוד חזרתי לכיוונונים אח"כ. בעיקרון אני דוגל בלתקן לבד אבל את המשאבה הזאת צריך לדעת לכוון ויש לזה השפעות גדולות על זיהום אוויר, סחיבה וצריכת דלק.

בהצלחה.

shmulikbg
17-05-13, 22:12
כן, טיפלתי שם מס' פעמים. בהחלט מקצוענים אמיתיים.
וכמו שנועם ציין מעלי, גם על דיזל השרון שמעתי רק דברים טובים.

gali
17-05-13, 23:18
גם אני חסיד של לטפל לבד אבל זה באמת מצריך קצת מעבר ליכולות הסטנדרטים שלי.
מה סדר גודל של מחיר שאני צריך להתכונן אליו נפשית?
כמו כן אני צריך להשאיר שם את הרכב או שניתן לביצוע ביום אחד?

יעקב ניצן
18-05-13, 06:21
אני מציע לך לקפוץ לפתח תקוה. תן להם לפחות שיראו ואז יתכן שזה משהו נקודתי . תתקשר ל 039242027 . תגיד שיעקב היפנה .

אמיר ב.א
18-05-13, 16:31
לגבי מחיר , מה שהיה אצלי , שיפוץ על הרכב בגלל נזילה , 400 ש"ח לא כולל מעמ

שיפוץ לא לוקח הרבה זמן - סדר גודל של שעה מקסימום שעתיים.
אם אתה מפרק ומרכיב את המשאבה - זה לוקח יותר יותר זמן לדעתי.

torchak
22-05-13, 23:26
עד כמה שהבנתי כששיפצו אצלי - במשאבה הזאת יש מערכת של קפיצים ואטמים ועוד כל מני דברים טובים. מיקום הנזילה, או הגורם שלה, מאוד משנה לעלות התיקון ולמורכבות שלו. במקרה שלי, המקור היה פנימי יחסית והיה הכרח להוריד את המשאבה מהרכב. יותר מכך, העדפתי שישפצו את המשאבה שלי ולא ירכיבו לי משופצת ולכן התיקון היה אפילו יותר יקר. מה שקרה בסופו של דבר, שאת הקרביים המיתכלים של המשאבה החליפו לחדש, עשו לה כיוונים בחוץ ועל הרכב, לפי נתוני היצרן וקיבלתי משאבה "כאילו" חדשה. במקרה שלי התיקון היה הרבה יותר יקר מהסכומים שאמיר מדבר עליהם, אבל כמו שאמרתי, זה מאוד משנה מה נוזל במשאבה ככה שסקר מחירים במקרה הזה, לא בהכרח יעזור לך במשהו.

בהצלחה.

-->