צפייה בגרסה מלאה : יחידת מצנן מזגן פנימי בדש בורד לxj
מעוניין במידע אם מישהו החליף פעם ,ואם כן היכן לקנות במחיר שפוי ?
כל מידע על הנושא יתקבל בברכה
boaz avrahami
19-05-13, 16:48
החלק זה הכאב ראש הכי קטן שלך (יעלה לך בארץ בטח 700-100 שקל)... תבדוק כמה יקחו לך על פירוק והרכבה של כל הדש בורד
הי בועז תודה הבעייה היא החלק רוצים עליו הון תועפות גם על המשומש זה חוץ מהפירוק וההרכבה שזה סיפור בפני עצמו נזק כבד בכיס
boaz avrahami
19-05-13, 21:04
יש לי כמה שאלות אליך:
1. אתה לא מוכר את האוטו? אם כן אז מה אתה נכנס להוצאות כאלו?
2. תוך כמה זמן אתה מאבד את הגז והאם אתה סומך על אמינות המכון מזגנים שאיבחן?
3. איזה סוג גז יש לך במזגן?
4. הידעת שיש חומר שניתן להחדיר למערכת והחומר במגע עם האוויר מבצע אטימה - מתאים לדליפות קטנות עד בינוניות.
boaz avrahami
19-05-13, 21:31
יש באי ביי מגוון מסויים.
אין לי ספר של האוטו שלך ואני לא יכול לאמוד אם יש כמה דגמים שונים כפי שיש לגרנד צירוקי.
בגרנד יש הבדל בין דגם עם בקרת אקלים לזה ללא בקרת אקלים.
החלק נקרא evaporator
ראיתי באיביי כמה אפשרויות במגוון מחירים.
חליפיים סביב 50 דולר ומקורי סביב 150 דולר.
חפש באי ביי חלק מספר 150612929866 - זה מקורי.
אני יכול לספר לך מנסיון שלי היתה דליפה קטנה וכבר קניתי מאדה אבל ברגע האחרון שמתי פחית של החומר תיקון עם מידה מסויימת של הימור כי לא רציתי לפרק דש ורד.
בנתיים כבר שנה שזה עובד היטב. טפו טפו טפו
ערב טוב מקווה שאני יעזור לך יש אתר שנקרא גאנקירד הרצתי חיפוש וניתקלתי בצירוקי שלם לפירוק תנסה זה יכול להיות פיתרון טוב
הי,
יש חלקים שלא קונים מפירוק.
זה אחד מהם.
קנה חדש מאיביי, אמור לעלות פחות מ - 100$ + 100$ בערך משלוח. (מבחר באיביי (http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=jeep+cherokee+evaporator+co re&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=jeep+cherokee+evaporator+core+2001&_sacat=0))
בזמנו עלה לי פחות משליש מחיר לעומת הארץ, ושלחתי במשלוח מהיר (4 ימים...)
הפירוק וההרכבה זה סרט.
אם אתה עושה את זה לבד, תכין יום שלם לפירוק והרכבה, הרבה סבלנות ומצלמה לצילום החלקים.
אם תחליט לעשות את זה לבד, תגיד ואכתוב תגובה מפורטת יותר (עשיתי את זה לפני 9 שנים בערך)
סער
עכשיו שמתי לב לתגובתו של בועז, אצלנו יש חלק אחד, אין סוגים שונים, תוודא שזה מתאים ל XJ ולשנה הרלוונטית.
ד"א,
אם אתה כבר שם, זו הזדמנות מצויינת להחליף גם את רדיאטור החימום הפנימי (שניהם יושבים באותה היחידה)
סער
לא יודע מאיפה הגעת למסקנה הזאת אבל אני יספר לך משהו ברשותי קאיה ספורטז [בנוסף לגרנד] היא עמדת למכירה נחזור לנושא היה לי בעיה של דליפת גז ממהרדיאטור הפנימי בדיקה מעמיקה העלתה שאומנם לא צריך להוריד דש בורד אבלללללללל המחיר של הרדיאטור לבד 4000 שח וזה לפני עבודה ועוד לאחר בירורים נוספים מצאתי יחידה פנימית שפורקה מול העינים שלי במצב מצוין וכמובן עם אחריות וכול הסיפור הרכבתי את היחידה הוספנו גז והיום אני יכול לומר שהמזגן לא נופל מהגרנד אז עכשיו לשאלת המיליון המחיר ששולם הוא 400 שח על היחידה כמובן שניקינו את היחידה לפני ההרכבה אז מה היה לנו חלק מקורי לחלוטין כולל כול התיבה ב 400 או להזמין מאייביי חלק שאתה לא יודע מי ובכלל אם תקין תזמין משהו שהוא מאוד יקר בארץ ואין פיתרון אחר אבל להזמין משהו שיש והוא מקורי נישמע הרבה יותר חכם זו דעתי
פוקסי,
ברשותך, מספר עובדות:
1. ל XJ יש מחלה ידועה של דליפה מהיחידה הפנימית הנ"ל (מקורית).
2. ה XJ האחרון יוצר ב 2001.
3. עלות חלק חדש כולל משלוח ומיסים לא אמורה לעבור את ה 1000-1200 שח (בהגזמה)
3. עלות העבודה (אני מעריך) לא תהיה נמוכה מ 1500-2000 שח.
4. אין צורך להחליף את תיבת הפלסטיק שבתוכה נמצא החלק, כדאי ומומלץ להחליץ את רדיאטור החימום שנמצא באותה קופסא.
5. לוח השעונים עשוי פלסטיק שעמד בשמש לפחות 12 שנים, לא ברור כמה פירוקים והרכבות יסבול, אם בכלל...
בהתחשב בכל הגורמים האלו, האם שווה להמר ולהרכיב חלק משומש בן 12 פחות או יותר שסיכוי סביר שיתחיל לדלוף? בהתחשב במחיר החלקים החדשים בארץ, אני בספק אם משומש יהיה זול יותר מאיביי.
לכן, ללא ספק, במקרה הנ"ל עדיף להזמין חלק מחו"ל.
מילה לגבי הזמנות מאיביי, איביי זה כאן. למי שעדיין לא הפנים את זה, העולם השתטח (כן, אני מושפע מהספר :) ) היום אתה מזמין מספק בארה"ב ומקבל את החלק תוך מספר ימים עד חודשיים - תלוי במשלוח, לעיתים מהיר יותר מאשר הזמנה מחנות בארץ!
בזמנו הזמנתי מחנות בארה"ב את החלק, לאחר 3 חודשים הייתה לי דליפה מהמזגן והחשד נפל מיד על החלק שהזמנתי מאיביי.
לאחר שיחה עם המוכר (באימייל) שילמתי 40 דולרים עבור משלוח וקיבלתי חלק חדש עד הבית ללא צורך בשליחת החלק הקודם וללא הוכחה שאכן החלק שלו פגום.
החלק המצחיק הוא שבסופו של דבר, במקרה הזה, הדליפה הייתה בכלל מהמדחס :)
אני לא מכיר הרבה נותני שירות בארץ שהיו נותנים שירות כזה ומחליפים ככה חלק.
סער
boaz avrahami
19-05-13, 23:43
סער, גם באי ביי יש לא מעט נוכלים.
במיוחד אם עבר הזמן של להגיש מחלוקת...
לפעמים עדיפה אחריות בארץ
שלא תבין אותי לא נכון אני בעד הזמנות ישירות מחול אבל הסיכון לגבי חלקים לא מקורים או ריפרביש למיניהם יותר גבוה לא יודע אני במקרה הנל הולך על פירוק מקומי אבל זוהי דעתי וחלילה לא בשביל ליפגוע בך או בדעתך ואגב אני עדין ממתין לקיט הגבהה שלי כבר לא ישן בלילה מקווה לא להיתאכזב מהעינין
ברור שגם באיביי יש נוכלים, אבל מנגנון הבקרה והפיצוי שלהם עובד יפה ואם "לא נרדמים בשמירה" בד"כ אין בעיות.
מלבד זה, קונים מחנות עם מוניטין גבוה ואז אתה יכול להיות בטוח עוד יותר
פוקסי, אתה לא פוגע בי, אין כאן שום דבר אישי.
יש הבדל מאוד משמעותי בין יבוא קיט הגבהה לבין יבוא מאייד או רדיאטור... מבחינת משרד התחבורה והמכס.
תודה לכל העוזרים עדיין לא נפתרה הבעייה בתקווה שנפתור בימים הקרובים אשמח לעוד עצות
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.