צפייה בגרסה מלאה : מחזיקים הדראוליים ( או אחרים) לחלון אחורי
ערן טרופר...+six
31-05-13, 21:55
מחפש הסבר או אפילו עדיף תמונה , אז ככה נקנתה סגירת פיבר מאחד מחברי האתר , הורכבה בהצלחה. כשהחלפתי את הדלת שלי הישנה (סגירת מתכת ), תמורת דלת חצי מתכת, ( אחד אחר מחברי האתר) כשבא הבחור להחליף הסתכל על העבודה שעשיתי בפירוק ובהרכבה של הסגירה , החדשה והישנה . הבחור העיר את צומת ליבי לשני אוזניים על החלון האחורי שאמורים להיתפס על מנופים הידראוליים או משהו דומה . מה שמים? איפה משיגים ? כל הסבר תמונה של קיים תתקבל בשמחה , תודה .
*
אתה יכול לראות ולהתרשם מהתמונות של שימי בשרשור "טיול בסופה ירוקה". לדעתי- טלסקופ אחד מספיק בהחלט למשקל פיבר.שים לב כיצד הדלת האחורית פתוחה עד סוף המהלך שלה,נשענת על טלסקופ אחד ומפולסת היטב.
אין לי כתובת לפריט הנל, שלי הוזמן ע"י המוסכניק [אורן מערכות] והורכב על ידו. אני בטוח שאין שום בעיה למצוא טלסקופים כאלה.
סופת המדבר
31-05-13, 23:24
אצלי הרכבתי כזה גם על הדלת פיבר
אחד חזק מספיק
על הדלת אכן תפסתי אותו על האוזן
ועל הבודי הכנתי איזה פלח שמתחבר בבורג
ככה שבפירוק הגג אני מפר בורג אחד והוא נשאר עם הדלת \גג
תוכל למצוא טלסקופ כזה בפירוקייה
לא לשכוח לקחת גם את ה''תפוחים'' אם זה עםתפוח
(יש כאלו שזה סוף עם עין ויש כאלו עם תפוח)
גם אני הרכבתי אחד בלבד ועובד פיקס, אני אישית קניתי טלסקופ חדש מחנות חלפים - אתה צריך לקחת מידות פתוח + סגור ולתת הערכה למשקל (חלון זכוית או פרספקט?) אצלי עם חלון פרספקט לקחתי עומס של עד 10 ק"ג ועושה את העבודה מעולה!!!
אגב המחיר של זה ממש מצחיק בסביבות 100 שקלים לטלסקופ חדש עם התפוחים.
תודה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.