צפייה בגרסה מלאה : זהו..אין גרנד
קצת מוזר ועצוב.
לאחר 13 שנים נפלאות במשפחת האינדיאנים , אני JEEPLESS.
בצעד של אי שפיות זמנית ובהחלטה של רגע מכרתי את ה WJ , זה לא יאמן.. כולה גוש ברזל אך התחושה - כאילו ויתרתי על בן משפחה.
הWJ עבר לידיים טובות של בן משפחה.
ומאחל לו המון ימים של הנאה לפחות כמו שאני נהניתי ממנו.
הרכב הלך אך הלב נשאר ויישאר אתכם משפחת האינדיאנים הנפלאה של הפורום הזה.
רמי.
גניסלב רונן
03-06-13, 17:28
הי רמי ,
בהזדמנות זו ,תודה בשמי {ולמיטב ידיעתי בשם עוד כמה חברים כאן } על סבלנות ואוזן קשבת ,רצון טוב ושיתוף המידע לאורך השנים .
אני מקווה שתצוד JEEP חדש ותחזור בצורה כזו או אחרת לפורום .
כך או כך ,שיהיה רק טוב ,לכולם !
רונן
מה .. ? ככה חולפת תהילת עולם ? מקווה שתצוד לך אינדיאני ראוי ותשוב לצוות בכוחות מחודשים. לירן.
נמרוד - מערד
03-06-13, 18:49
רמי אהלן
עצוב לשמוע, רכב מושקע כזה לא מוכרים, כניראה לקחת את הכדור הירוק, מה הכיוון איזה רכב שטח, או שאתה יורד מהשטח?
נמרוד
לרדת מהשטח לא..... זה כבר עמוק בעצמות.
JEEP אחר יגיע, עדיין לא יודע מתי ואיזה.
רק שיהיה jeep. חראם להחליף אווטאר רק בגלל שטות של רגע... הג'אגלינג הזה פשוט לא יראה אותו דבר עם כיתוב toyota...
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 4 Beta
boaz avrahami
04-06-13, 09:18
ככה נגמלים.. לחתוך ברגע...
אז מה רמי, יפני קטן וחסכוני... בקרוב נראה אותך בגרנד, גרנד ויטרה?
זה הולך עם הכינוי והצעירים בפורום סוזוקי לעולם לא ידעו שהיה לך עבר מפואר
אני חושב שההימור היחיד הוא תוך כמה חודשים רמי יתחתן שוב, ומה יהיה הצבע של הרוביקון אנלימיטד שיזכה בכבוד :D
כלום לא נגמר.. רמי לא הולך.. לאן הוא כבר יכול ללכת ? :)
רמי,
חשבתי שצחקת בשבוע שעבר :)
אם אתה יכול, תקנה רוביקון עם ברזנט, ככה שעוד כמה שנים אני אוכל לומר שקניתי את הרכב של השכן :)
סער
ככה אתם מכירים אותי ? טויוטה? פיככככ
דבר אחד בטוח, לרכב הבא יהיו 5 פסים בגריל ואת הלוגו הקבוע.
ככה אתם מכירים אותי ? טויוטה? פיככככ
דבר אחד בטוח, לרכב הבא יהיו 5 פסים בגריל ואת הלוגו הקבוע.
5???
וואו שכחת מהר....
http://images.gizmag.com/hero/2271_01.jpg
http://trendsupdates.com/wp-content/uploads/2009/10/pink-jeep.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee81/BajaMJ/front%20mj2500/mj2500004.jpg
הוורודים האלה מסתובבים פה בכמויות
ממש מגעיל
http://pinkjeeptours.com/las-vegas/our-tours/?gclid=CNWE052HzLcCFQho7AodLiEAAQ
הוורודים האלה מסתובבים פה בכמויות
ממש מגעיל
http://pinkjeeptours.com/las-vegas/our-tours/?gclid=CNWE052HzLcCFQho7AodLiEAAQ
בהחלט...
(הייתי מבין אותך אם היית מחליט לחזור לארץ רק בגלל זה...)
אבל הם עושים לי בחילות...
הנה עם פסים , בדיוק בשבילך ...75646
:)
http://deathandtaxesmag.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/12/1_1_gal_terminator-600x400.jpeg
הי רמי ,
בהזדמנות זו ,תודה בשמי {ולמיטב ידיעתי בשם עוד כמה חברים כאן } על סבלנות ואוזן קשבת ,רצון טוב ושיתוף המידע לאורך השנים .
אני מקווה שתצוד JEEP חדש ותחזור בצורה כזו או אחרת לפורום .
כך או כך ,שיהיה רק טוב ,לכולם !
רונן
+++1
רמי,
לא יהיה כאן אוטו (!) דבר בלעדיך ...
עם ג'יפ, בלי ג'יפ, אני מניח שלא תעלם לנו ככה סתם,
זה הרי בדם.
להית'
אייל
I"m BACK !!!!
כנראה שמישהו שם למעלה החליט.... פעם גראנד תמיד גראנד.
כיף לחזור למישפחה.
boaz avrahami
25-11-13, 14:58
בשעה טובה....
אתה כבר מוכן למפגש בסופשבוע הקרוב?
מה קנית?
(תמונות חביבי..)
תתחדש!
(לא נורא... פעם הבאה JK... :) )
http://www.toysrus.com/graphics/product_images/pTRU1-13931406dt.jpg
אייל אין לך מושג כמה שאתה קרוב.
סתם אוטו, המון צעצועים מסביב למנוע ביג בלוק.
חרא עליו בינתיים שותה לי את כל החסכונות לשיפורים על דלק לסיבובים אקראיים בשכונה, פשוט ממכרת העוצמה הזו.
מבטיח טיזרים ותמונות בהמשך תהליך האילוף לשטח.
מה קנית ?
מנחש שזה המי? תתחדש, ברוך שובך לשבט.
אז הניחוש שלי נכון... סחתיין עליך.
נראה מעולה!
איך בנבנישתי פספס אותו... :)
boaz avrahami
25-11-13, 17:04
ואני בתמימותי חשבתי שתבוא למפגש בסופשבוע.
אבל אם תשאיר אותו על הכביש הבדואים יפרקו לך אותו.... ואם תיכנס לשטח הוא יתפרק מעצמו
בועז... חכה חכה.. אני עוד אפתיע אותך בטיול הבא.
למפגש לצערי לא אוכל להגיע, מסיבות משפחתיות וגם בגלל שהדרעק לא מוכן עדיין לשטח, פוחד מפדיחות....
יורם-דרומי
25-11-13, 19:55
רמי,
יש לך כאן בן משפחה,
הילד שלך נשאר כאן עדיין,,,,,,
82220
יורם, וואלה אנחנו מזדקנים, זה הנכד!!
תתחדש.
זה אומנם לא הדבר האמיתי והיית צריך להתמיד בכיוון הJK שיחפשת, אבל כמו שאייל אמר...לא נורא בפעם הבאה...
שלמה תאמין לי שרציתי מאוד JK, במחירים הלא שפויים ובמבחר הדל שקיים בשוק, אין ברירה לקחתי המי מאובזר בכבדות ונשאר לי עודף לעוד איזה 2-3 ZJ בהשוואה לרנגלר מאותו שנתון
רמי, אני יודע, שוק הרנגלר דיי פרוע בלשון המעטה אבל עם סבלנות אפשר למצוא רכב טוב במחיר שפוי. במיוחד אפשר למצוא קצרים שאשכרה היו רכבי ״סופר״ של האשה.
לפני זמן קצר ברי קנה קצר במצב מצויין, משופר ובמחיר ממש טוב.
כן... קצרים אין בעיה אני יודע, יכולתי להשיג משופר באיזורים של 80-90K ,
סיבוב קצר על הקצר (אולי אפילו על זה שברי קנה , שחור??) קיצר לי את הרצון מהר מאוד, קטן מדי, גמלוני משהו, לא נוח ואין מקום לציוד, לא יפה כמו האנלימיטד כאשר הוא משופר ופתוח. מעבר למחיר הרכישה ההזוי, בכדי להגיע ללוק הנכון שרנגלר צריך להיות צריך לשפוך עוד כמה עשרות אלפי שח אם לא יותר..
הבא יהיה אנלימיטד מן הסתם....
גניסלב רונן
26-11-13, 18:53
אולי עד אז יהיה פתרון הולם /חלופה לאין מנוע של הJK......
אולי עד אז יהיה פתרון הולם /חלופה לאין מנוע של הJK......
יש. אולי מה שרמי קנה זה בכלל רק כדי לשמש כתורם....???...
http://ok4wd.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/4/64underhood.jpg
ולשמחתנו זה אפילו חוקי למהדרין ובאישור קרייזלר (רק שזה יקר פחד... בינתיים)
גניסלב רונן
26-11-13, 20:17
יש. אולי מה שרמי קנה זה בכלל רק כדי לשמש כתורם....???...
ולשמחתנו זה אפילו חוקי למהדרין ובאישור קרייזלר (רק שזה יקר פחד... בינתיים)
אייל באמת !,
יש כאן גם ילדים שגולשים ,
בטוח שתוכן של אתרי פורנו לא מתאים כאן .....
רמי, שלא יורידו את ההתלהבות שלך לרגע, ה WK הוא רכב נהדר (במגבלות של קרייזלר כמובן ;-) )
אפשרויות השיפור הן אדירות, אפשר להביא את הפלטפורמה למכונת עבירות, הבעיה היא התקנות המגוחכות כאן, שנראה לי שתמצא דרך להתגבר עליהן (בונה על זה....)
זה למי שרוצה פורנו, קבלו דוגמאות:
http://www.jeepforum.com/forum/f67/wk-xk-picture-thread-318023/index51.html
אילן , אני לא יודע על מה אתה מדבר... אצלי הרכב מיבוא אישי כולל כל השיפורים המקוריים מהיצרן
ראה ערך גרנד קניון בגוגל....
אגב... צריך אותך, יותר נכון ...להעתיק את מגיני הצד שלך
רמי אכן התכוונתי לתקנות הקיימות בגרנד קניון ;);)
אשמח להפגש ולראות את התכשיט שלך, מגיני הסף שלי בכיף, אני בספק אם ניתן לייצר מקומית, אבל אשמח לעזור וגם לסייע בהתקנה.
אם אתה רוצה ספר מוסך וספר מק"טים תגיד אשלח לך בדרופבוקס.
קולולוווו.. מברוק.
אני מקווה שהוא לא מוסב לגז?
הי רמי תתחדש
אבל מזל אין לך (אולי אם תברח)
ביום שישי אני מצפין ומתיצב אצלך - רוצה סיבוב חראקות על ה HEMI ליפני שתשים לו צמיגי שטח
:)
צביקה
הי אייל
התמונה ששמת 6.4 זה של SRT8 החדש 460 כ"ס 64 מומנט. שבקלות בסדנאות הופך ל- איזה 640 כ"ס .
לעומת ה-SRT8 הישן 6.1 420 כ"ס 61 מומנט.
של רמי זה HEMI 5.7 "פשוט" :) (חחח) רק 330 כ"ס 51 מומנט (רמי - זהירות בפול גז שהשמשות לא יעופו אחורה).
תקן אותי רמי אם אני טועה.
אכן 330, מ 2009 זה כ 360:
http://www.wkjeeps.com/wk_engines.htm
רמי - תן עדכון על שינויים שעשית, אם עשית ברכב?
היי אילן.
בינתיים הכל בדרך... אוטוטו "גרנד קניון2"
למען האמת עדיין מנסה לישר קו, כל כך הרבה דברים קטנים ומציקים, כבר לא ספרתי כמה משלוחים יש לי בדרך, חיישנים, סלאונואידים, פלגים, כל בוקר אני פוחד שיצוץ לי איזה צ'ק איינג'ן חדש... בפרוש אוטו שלא מתאים להיפוכונדרים ולפרפקציוניסטים, לעומת ה WJ מדובר כאן באימאימה של המפלצות המוצצות. לכל הרוחות מי צריך חיישני לחץ אויר בוונטילים, יש דרך לבטל אותם?
הרכב גם פחות נוח מה WJ, גם המתלים ( הקיימים כרגע) וגם המושבים, גם איכות הפלסטיקה נופלת ממה שהיה ב WJ.
אבל מה, הרגשה של ג'יפ של מיליון שקל, מערכת סאונד משובחת, מנוע מדהים ששוחט אותי בדלק בעיר אבל באופן מפתיע חסכוני למדי בנסיעה בינעירונית (סחטתי ממנו 1:8 בנסיעה רגועה)
http://image.trucktrend.com/f/16481810+w750+st0/163_0908_17z+2009_moab_mopar_underground +Jeep_Grand_Canyon_II.jpg
1:8 זה בירידה עם רוח גבית ;) אצלי לא משנה מה אני עושה זה מתכנס ל 20 ליטר ל 100 ק"מ.
לגבי חיישנים ורכיבים, אנחנו יכולים להחליף בינינו, יש לי גם מדף מלא מחכה...
אי אפשר לבטל את חיישני לחץ האוויר (יש לי אחד חליפי על המדף...), בעזרת superchip (שאין לי) ניתן לכוון לא לתת התראה בלחץ אוויר נמוך יותר אני חושב שמ 28 PSI זה נדלק, בשטח אצלי תמיד דלוק (מוריד ל 24).
מסכים איתך לגבי איכות הפלסטיק, מחזיק אבל לא נותן הרגשה איכותית מספיק. המערכת אכן פצצה.
לכאלה כמונו שאוהבים את הרכב במצב פרפקט זה אכן עלול להיות מפלצת מוצצת, אבל שווה כל שקל!
מחכה לשמוע על הגרנד קניון...
boaz avrahami
31-12-13, 23:52
תקדח עוד שלושה ונטילים בגלגל ספר ותעביר לשם את כל החישנים שינוחו יחד
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
רמיל'ה..
עשה טובה לזקנים שלא רואים טוב או קוראים טוב.
שים כבר תמונה של הרכב שנבין על מה כל המהומה..
דני
רואה את התמונה שרמי שם למעלה
זה האוטו זה הצבע וככה יראה עד אז רמי לא שם תמונות ?!?
הבנתי.. אז יש לנו עוד אדום אחד על האש..
יפה! צביקה,
דני יקירי , מה שראית בתמונה למעלה זה זה! (למעט הפגוש.. איזה יפה..) תמונות נצלם בהמשך, רגע... מישהו הבטיח איזה מפגש אינדיאנים בקרוב לא?
boaz avrahami
01-01-14, 15:21
מפגש זה רעיון מצויין.
גניסלב אמר לי שהוא גם בעד.
חורשן באחד מימי שישי כולל על האש בסוף בקטנה.
מפגש זה רעיון מצויין.
גניסלב אמר לי שהוא גם בעד.
חורשן באחד מימי שישי כולל על האש בסוף בקטנה.
מה רמי יעשה בחורשן? לא עדיף לעשות את המפגש בירידות של סדום/ערד?? :cool:
http://youtu.be/uanIGukze3g
*ואני יודע שזה WK2...
boaz avrahami
01-01-14, 15:40
אל תלכלך...
הוא מכין סטיקים נהדר
דני, לא אדום.
בורדו!!!
הגיפ נראה תמים למראה, רק כשעומד!
בנסיעה הכל משתנה.
באמת בורדו זה צבע יפה. אבל צריך גם מראה עיניים.. להתרשם ממע' השמע המהוללת :)
אנחנו נארגן מפגש בחורשן, באמת הרבה זמן לא היינו שם.
אבל נחכה שיתייבשו האבנים קודם, עכשיו מסוכן.. הכל מרגרינה שם.
בעוד חודש חודשיים, נארגן לנו מפגש באיזה יום אביבי.
ובלי קשר, אפשר לארגן גם ארועים ספונטניים..
אל תדליקו אותי סתם על מפגשים!
בכל מפגש בשנתיים / שלוש האחרונות נפל לי איזה סידור אחר שאשתי טוענת "את זה אי אפשר לפספס, אתה לא נוסע לשום מפגש!" ואז אני תקוע :(
בכל מקרה
רמי, תתחדש!!! עשית אחלה קניה וקנית מפלצת.
אני מניח שמדובר בדגם ה לימיטד שמגיע עם הקוודרה-דרייב 2?
בכל מקרה, המנוע מפצה על הכל ברכב שכזה... ואני חושב, רק חושב, שהדגם שלך יותר חסכוני מהמנועים שלי ומהמנועים החדשים יותר ברכבים כמו של אילן..
אצלי 1:4 בעיר זה בערך הסטנדרט.. ומחוץ לעיר זה על גבול ה-6 או 7 קילומטר לליטר תלוי כמה אני מסוגל להחזיק את הפה סגור ולעצור את נשימתי ואת נישמתי ולא ללחוץ על דוושת הגז...
רמי
טוב לראות שאני הייתי הWK הראשון כאן בכלל ועם הקוודרה דרייב2 בפרט, ועכשיו כבר יש לנו "מבחר" פה באתר של בעלי WK
בלי שום קשר למפגשים הגדולים, עד שדני יארגן משהו בחורשן אני חושב שאפשר לארגן איזה מיפגשון WK להחלפת רעיונות לא? רמי? אילן? יום שישי הבא?
עם חברים על בירה ועוד לדבר על הג'יפ, רק תגיד מתי והיכן, אני הרחוק מבינכם?
רמי... כשמגיעים צמיגי השטח - אתה פשוט חייב לפרק את צמיגי הכביש עד שלא יישאר מהם כלום, באיזה מגרש חניה ריק.
זה טקס פרידה ראוי מסטאפ הכביש.
לגבי כל מיני חיישני לחץ אוויר ושאר מערכות.
מוסך שיש לו את המחשב דיאגנוסטיקה של קרייזלר יכול לבטל חלק מהדברים. מציע לך לבדוק. זה לא מסובך, נכנסים לתפריט דילר ובןחרים מה מותקן ומה לא. חלק מהמערכןת אפשר לבטל רק מתפריט טופולוגיית הקאנבאס וחלק אי אפשר לבטל...
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
אסף, לפני שעוברים לצמיגי השטח קבענו עם י. דו קרב חדש בכדי להחזיר את הכבוד האבוד של האינדיאנים
להזכירך talw הובס ע"י הסיקס האימתני, עד כאן!!!
וכן זה רעיון לא רע לגבי צמיגי הכביש , אילו רק היה לי טרנספר 242 והנעה אחורית.
עם כזה הספק אפשר גם על כל הארבעה...
אסף.
רמי... כשמגיעים צמיגי השטח - אתה פשוט חייב לפרק את צמיגי הכביש עד שלא יישאר מהם כלום, באיזה מגרש חניה ריק.
רק לפני זה צריך לכבות הרבה מערכות, גם שלוחצים על ה esp הוא לא נכבה לחלוטין. יש טריק שצריך לעשות
אילן, אני לא מכיר טריק כלשהו שצריך לעשות על מנת לבטל את הבקרת יציבות. אצלי אני פשוט לוחץ על הכפתור וזה כבוי.
רמי ואילן, מה עם טיול כבר מחר? במקרה יש לי מחר שבת בלי תכנונים, ויש לי חשק לטייל קצת. למה לדחות לשבוע הבא מה שאפשר לעשות כבר מחר...
לרמי, כבר הזמנת לך צמיגי שטח מלא?
אני היום הלכתי ובדקתי צמיגי שטח מלא עם גאנטים 16". בדקתי ושמתי אותם על הרכב כדי חראות שמתאים ונכנס, וזה יושב בול!
בשבוע הבא אני כבר אנעל 245/75r16 שטח מלא עם גאנטים מתאימים. לפי הבנתי בגרנדים החדשים יותר לא ייכנסו גאנטים 16" בגלל ששינו קליפרים ואין שם מספיק מרווח לגאנטים שכאלה..
בכל מקרה. זה שינוי שהייתי צריל לעשות כבר לפני שנתיים וסתם דחיתי כל הזמן... הפעם החלטתי כבר לעשות... נקווה שיהיה טוב עם זה ולא יפריע לי או לאשתי יותר מדי הצמיגים האלה...
אז זהו, אתה חושב שמכובה אבל לא לחלוטין, עדיין אם יש החלקה של גלגל יעבור כח לגלגל השני.
כדי לכבות, גם זה כיבוי מוחלט רק עד 40 מייל שעה, עליך לעמוד ב P ולהחזיק את כפתור ה ESP לחוץ כ 8 שניות, תנסה.
לגבי טיול מחר - לא ילך, כבר יש תוכניות.
כל הכבוד לגבי האומץ של הצמיגים, אכן 16" לא מתאים אצלי.
רמי אם כבר אתה מחליף אז 265/70/17 או 255/75/17 על גאנט של רוביקון, זה לפי המיפרט הרישמי של קרייזלר לדגם הגרנד קניון , :cool: זה מה שהולך ומתאים לרכב עם הגבהה מינימלית של 2״
לגבי מחר, היה יכול להיות מעניין משהו חפוז של שעה- שעתיים אבל אם אילן אינו פנוי נדחה לשבוע הבא
אילן, אני אהדוק את זה, לא ידעתי...
רמי, אני מפחד לעלות יותר מדי במידת צמיגים כגי לא לגרום לרכב להיות איטי להחריד... גם עכשיו עם המנוע המפלצתי 4.7 ליטר v8 הוא מרגיש לי אנמי וחסר כח... אני לא מבין מי כיוון את יחסי העברה בגיר, כל ההילוכים פשוט ארוכים מדי, ומתוך 5 הילוכים, 2 הם אובר-דרייב ... אולי אצלך זה לא כל כך מורגש, אבל אצלי זה סתם גורם לרכב להרגיש כבד מדי בכל מצב נתון...
מקסימום, שיהיה לנו גם למה לשדרג בעתיד...
אין ספק שהייתי מעדיף גדול יותר ואגרסיבי יותר, אבל אני מפחד גם מנגיעות בבית הגלגל בסגירות מהלך.. כי זה קורה לא מעט בעליות ובירידות ...
עוד נקודה היא המחירים, לגאנט 16 יש מבחר של מידות וצמיגים, ל17 יותר קשה למצוא והמחירים גם כן בהתאם, יקרים יותר ... אני מנסה לחשוב בצורה ארוכת טווח...
נקווה שיספיק לי...
אסף, לפני שעוברים לצמיגי השטח קבענו עם י. דו קרב חדש בכדי להחזיר את הכבוד האבוד של האינדיאנים
להזכירך talw הובס ע"י הסיקס האימתני, עד כאן!!!
וכן זה רעיון לא רע לגבי צמיגי הכביש , אילו רק היה לי טרנספר 242 והנעה אחורית.
תגיד ל י. שילך למכור עמבה בשוק הכרמל.
שלא ינסה בכלל. :-)
boaz avrahami
04-01-14, 09:01
בפעם ההיא שהסיקס נתן בראש זה היה רק עניין של נהג 😂😂😂
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
בדיוק,בפעם ההיא י. התעלה על עצמו .😄😁😜
דרך אגב. תזמינו גם אילן וגם רמי את הסופרצ'יפ. יש אצלי ואני מבסוט ממנו ... שווה כל שקל...
דרך אגב. תזמינו גם אילן וגם רמי את הסופרצ'יפ. יש אצלי ואני מבסוט ממנו ... שווה כל שקל...
בתוכנית, בדיוק דיברתי על זה עם חבר היום.
אילן
אצלי לחיצה ארוכה על כפתור ה ESP פשוט מחזירה בחזרה את ה ESP למצב דלוק אחרי שבשניה הראשונה שאני לוחץ על הכפתור ה ESP נכבה (המשך הלחיצה על הכפתור מחזירה את המערכת לפעולה אחרי בערך 8 שניות כמו שאמרת)
אולי אצלי המערכת עובדת שונה מאצלכם (בגלל מתיחת פנים שהרכבים עברו ב2007?)
תנסה שוב לא ב P
מוסבר כאן
http://www.wkjeeps.com/wk_esp.htm
ציטוט מהכתוב שם באתר:
" Fully OFF (not available on Grand Cherokee) "
סתם שרפתי 10 דקות בלכבות ולהדליק את המערכת אצלי ברכב... :)
טוב... עוד חודש עבר.
בינתיים התקציב שלי לצמיגים מתדלדל בגלל כל מיני בלת"מים שנופלים עלי.
הלך הסטרטר, אין להשיג כזה בארץ , לכן נאלצתי לפרק, לשפץ ולהחזיר, נשמע פשוט? אך לא כך....
בכדי לחסוך זמן וריצות נכנסתי למוסך מזדמן הקרוב למכון שיפוץ הסטרטר.
הסטרטר במנוע ההמי קבור במעמקים, בכדי להגיע אליו צריך לשחרר את גשר הגיר, לשחרר את הקרוס ממבר של הפרונט , לפרק גל הינע קידמי, ובלולינות לשחרר את בירגי הסטרטר.
תוך כדי פירוק גל ההינע, החלק הקידמי שלו התפרק, כל הגולות נפלו , הגריז השחור עשה לי שחור בעיניים....
ניסיון הרכבה שלו מחדש צלח 50 מטר נסיעה בכביש עד לשבירת המכלול סופית תוך כדי נסיעה.
הרכב הושבת, ועכשיו מהיכן לכל הרוחות אני משיג גל הינע כזה, לייבא אותו אפשרי אך ייקח לי איזה שבועיים ללא רכב, בפירוקיות לא מצאתי ושיפוץ שלו עולה מעל 1K ולא מומלץ ע"י המשפץ כיוון שלדעתו זה לא יחזיק.
למזלי נפלתי על אחד מאותם מיקרים נדירים שיש יחידה כזו במכשירי תנועה במחיר קרוב למחיר ייבוא, קרוב ל 2000 ש"ח הלכו להם ( 2 צמיגים....) חזרנו לעניינים....
תוך כדי, הצלחתי להתאים פילטר אויר פתוח כפול שרכשתי בזמנו ל WJ למנוע ההמי, זמנית.... כי נראה לי שהאבק לא יעשה טוב למנוע, אבל רעש היניקה הנפלא שהדרעק הזה מייצר דוחה את פירוקו, לא יאמן כל יציאה לעקיפה גורמת לרכב הנעקף לרדת לשוליים, זה כמו F15 שפותח מבערים.
http://www.jeepolog.com/forums/attachment.php?attachmentid=84221&d=1391428526
עכשיו לשטח.
הרבה שטח לא עשיתי עדיין, בכל זאת חסרים לי צמיגים ראויים ועוד קצת גובה.
פעם ראשונה בשטח לוחץ על ידית ה LOW, ומתקדם לעליה תלולה ודרדרתית, הרכב מתקדם מעט ונעצר תוך כדי ציפצופי הזהרה של בקרת המשיכה, מבטל ידנית את ה ESP רוצה להמשיך, ושם לב שהוא בדרייב אך מיתדרדר לאחור, מחזיק ברגל שמאל את הבלם ביד את בלם היד ותוך כדע שיחרור מצליח לטפס את העליה , די בקלות מפתיעה המלווה בחריקות משונות,
בסוף העליה אני שם לך בכלל שלא נעלתי LOW, הייתי כל הזמן ב HIGH, דפוק שכמוני ניסיתי לשלב לא בניוטרל... :confused:
מאוד מוזר היה לי לשים לב לכל סלע ואבן קטנה שהיתה חסרת משמעות בWJ.
שבת אחרונה.. איזור בן שמן, העליה הדרדרתית לתל למי שמכיר, שילוב LOW נסיעה על הטורים, והאוטו למעלה, בלי דרמות ובלי פירפורים, בקלילות אבל... עם שלל חריקות משונות בסיבובים, כמו של קפיץ שנדרך.
דבר הגורם לי לחשוב, ההתנהגות מאוד מזכירה רכב נעול קדימה ואחור שלא שיחררו את הנעילה בסיבובים, היתכן שבשילוב ל LOW הסלונואידים בסרנים נותנים פקודת נעילה מלאה שמשתחררת בסיבובים עם רעשי ראצ'ט כאלה.. בדומה ללוקרייט????? זה הסוד ב QD2? או אני סרט מדע בדיוני?
זהו.. נחכה לצמיגים, ונמשיך לעדכן.
נמרוד - מערד
03-02-14, 16:33
סרט אימים, מה זה הדבר הזה, חוץ מהמנוע , מאכזב מאוד, אצל כול הWK זה ככה או רק אצלך.
זה מתחיל להישמע כמפלצת מוצצת.
נמרוד
נו, זה כמו שאני התרשמתי מהחדש דנדנדש של SHMBO:
מנוע - אדיר. אח, איזה מנוע.. במיוחד הצליל ויש לקנות לו שיפורים... המון..
אחיזה/עבירות - פנומנאלית, גם בהשוואה לריינג' 2002 ומעלה ול-LR3/4.
תיכנון מבני של המפלצת - לא משהו.
כמה שינויים ושיפורים קטנים והדבר הזה יהיה מושלם - מה שמביא לשאלה, מדוע לא עשו את זה במקור...
מה נהיה פה?
שוב בעיות באתר???
אללה יסתור
בויטארה הסטרטר היה אצלי ביד אחרי דקה ומורכב באוטו אחרי פירוק משני וניקוי אחרי שעה גג.
המנוע של הויטרה זה בערך 2 צילינדרים של המפלצת הזו.
כאחד שנעקף ע"י רמי בנסיעה על שביל, אני כמעט יצאתי החוצה לבדוק אם אני עומד... :)
נמרוד, ה LOW משתלב ע"י משיכת ידית - חשמלית, כלומר, המחשב מבקר את זה וכנראה זו הסיבה שרמי חשב שהוא משולב למרות שהוא לא.
רמי, התופעה הזו שתראת כאילו משהו נתפס שם היתה גם לחבר שלי עם המי 2010 ,אחרי יומיים בכביש הכל הסתדר.
המשוגע אימץ את הג'יפ בביצת בוץ טובענית אחרי מכת הגשמים והקפור שהיתה לא מזמן,הוא הצליח לצאת בסופו של דבר החוצה ,אבל בלי חצי מהפלסטיקים של הרכב.
הוא גילה בבית שחסרים לו הפלסטיקים אבל לא היה לו אומץ להכנס לשם שוב עם ההמי לחפש אותם ,אז טלפון לחבר עם ה ZJ ....
אגב ,צרה צרורה עם הדגם הזה זה צלחות דיסק ברקס שכנראה לא עומדות בעומס,מתעוותות וגורמות לכל הרכב לרעוד ,החבר מחליף כל טיפול צלחות (חריטה לא עוזרת).
נתקלת בתופעה ? יש לה פיתרון ?
וכן ,מיפלצת,ועוד מוגבלת מחשב בכדי לא לשבור את מה שמחובר אחרי המנוע הנהדר הזה , ולא כלכך מוצצת.
טל, דווקא הברקסים מתבררים לפי הפורומים בחול כחלק שכמעט ואינו מתבלה... מה שתיארת עם העיוותים של הצלחות אופייני ל WJ בשנתונים הראשונים.
לא נתפס שם משהו, זה ככה עובד, גם אצלי וגם אצל רמי GMB שיש לו QD2 ברכב, כאשר משלבים LOW המערכת ננעלת בכל הדריפנציאלים ומרצ'טת בסיבובים, אין לי הסבר אחר לתופעה. החיסרון שלא נוח להתנהל ב LOW בשטח, וצריך לשחרר אותו בתכיפות יותר גבוהה בהשוואה לרכב טיפש יותר.
לגבי המפלצת , היא בעלת שני ראשים, המציצות כפולות, אחת לכל כיס.
אבל... איזה חיוך אחרי זה.
נמרוד - מערד
03-02-14, 23:40
טל
למה לא לקנות להמי צלחות משופרות עם חורים, האיוורור טוב יותר וימנע את עיוות הצלחות.
בכל מקרה המנוע, זה הדבר שגורם לחיוך המטופש על הפרצוף,(במהרה בימנו אצלי בwj)
נמרוד
טוף... עוד חודש כמעט ועבר לו.
המציצה החודשית המשמעותית, קנאקים בשילוב הילוך ובנסיעה - תושבת ובוקסות של הדריפנציאל הקידמי הלכו, עוד מחלה אופיינית לרכב זה כל 40-50K ק"מ במיוחד במוגבהים.
שיפורי מנוע, אי אפשר שלא... SUPERCHIP , מכוון כרגע ל 91 ביצועים, נחמד שיש, מוסיף כמה עשרות סוסים לעדר, היפה שבו שניתן לשנות קוטר צמיג, התנהגות גיר, ואפילו לקבוע באיזה טמפ, המאוורר יכנס לעבודה.
יש צמיגים חדשים, יש בולמים חדשים, לאט לאט הוא הופך ליורש ראוי ל WJ , מה שנשאר עוד קצת כיוונונים סופיים ולבדוק ביצועים במדבר בשבוע הבא.
קצת תמונות..
טל
למה לא לקנות להמי צלחות משופרות עם חורים, האיוורור טוב יותר וימנע את עיוות הצלחות.
בכל מקרה המנוע, זה הדבר שגורם לחיוך המטופש על הפרצוף,(במהרה בימנו אצלי בwj)
נמרוד
יש אצלי מחורצים ומחוררים אבל לא רואים אותם בגלל הגאנט המקורי וכמה ההספק של מנוע המי אצלי המנוע הוא ho הנתון שהוא מיצר 265 סוסים אולי שווה להביא סופר צארגר מואד מפתה העינין
רמי - האוטו חתיך.
פוקסי - הספק המי עד 2009 325 כ"ס, מ 2009 360 כ"ס.
יפה, יפה!
- - - Updated - - -
יש אצלי מחורצים ומחוררים אבל לא רואים אותם בגלל הגאנט המקורי וכמה ההספק של מנוע המי אצלי המנוע הוא ho הנתון שהוא מיצר 265 סוסים אולי שווה להביא סופר צארגר מואד מפתה העינין
אחלה רעיון אבל המון כסף. גם פה...
רמי - האוטו חתיך.
פוקסי - הספק המי עד 2009 325 כ"ס, מ 2009 360 כ"ס.
יופי עכשיו אני לא ירדם בלילה ההיתה חייב לתת תשובה כול כך מדויקת וכואבת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נמרוד - מערד
28-02-14, 11:48
foxy
מאיפה השגתה את הדיסקים המאווררים, בארץ או מחול.
נמרוד
בארץ
- - - Updated - - -
בגלל שהסרנים הם של רוביקון אז הברקסים הם גם ויש להשיג אין בעיה
נמרוד - מערד
28-02-14, 12:09
מאיפה נקנו הדיסקים?
נמרוד
השתכנעתי שזה מה שאקנה אם אחליט לוותר על שני ילדים ...
נמרוד - מערד
28-02-14, 12:46
ניר
יש לי עץ עם כסף, צריך לבזבז אחרת הכסף נרקב על העץ.
התכוונתי לגראנד של רמי ... לא בציניות ... פשוט אין בו מקום לכולנו
boaz avrahami
28-02-14, 13:08
נמרוד,
כשלי יש פרות על העץ אני תמיד קוטף ומחלק לחברים....
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
נמרוד - מערד
28-02-14, 13:47
foxy, תודה
בועז זה פשוט תגיע אלי ותקטוף מהעץ.
רמי רמי מה קרה? קצת הפסקתי להציק לך בשאלות אז זהו מכרת את הגי'פ?
שיהיה רק טוב ומקווה שזה מצב זמני בלבד.
אופיר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.