צפייה בגרסה מלאה : מחפשת טנדר...(או ג'יפ)
שלום לקהילת הג'יפאים!
אני מחפשת לקנות טנדר 4X4 או לחלופין ג'יפ נחמד,
שנת 2005 ומעלה, שיהיה מתאים יותר לחיי היומיום (עבודה, קניות..) וזה יהיה שימושו העיקרי...
רכב שיהיה נוח לנהיגה לבחורה:)
אוטומט, דיזל, ו... פחות מ50,000 ש"ח יהיה מאוד נחמד!
התעניינתי בעקבות כתבה שקראתי אצלכם ב- מאזדה BT-50... מה אתם אומרים?
יש המלצות נוספות/ הצעות/ מוכרים?
תודה!!
אלינקה,
אם תגידי לנו מה את רוצה לעשות עם הרכב, תוכלי לקבל עצות ענייניות.
אם תנקבי אילו דגמים נכנסים לצתקציב שלך (תחסכי לנו ניחושים), התשובה תהיה עוד יותר טובה.
ואל תתחילי עם 'נוח לנהיגה לבחורה', מבחינתנו, בחורות הן הנהגות הכי טובות!
היי, חשבתי שדי עניתי על הקריטריונים האלה...
הרכב הוא לכביש בעיקר, מטלות יומיומיות, עבודה קניות וכ'ו... כמובן טיולים בשטח בסופ"שים אבל לא משהו הארד קור ומקצועי, יותר טנדר משפחתי אפשר לומר. במקור רציתי ג'מני אבל אני מחפשת רכב שממונע ע"י דיזל ובגלל זה לצערי הוא ירד מהפרק...
אם יש ג'יפים בסגנון הסוזוקי ג'מני שעונים על הדרישות אשמח לשמוע, וכמו כן טנדרים כמו מאזדה BT-50..
התקציב הוא 40-50,000 ש"ח, שנתון 2005 ומעלה.. ואוטומט בבקשה.
אני נמצאת כרגע בחו"ל ולא מתאפשר לי לחפש ביד 2 ולקבל תמונה קצת יותר רחבה כי האתר חסום למשתמשים מכאן...
לכן אין לי עוד דוגמאות.
בתודה מראש..
תמיד יש את הגרנד ויטרה דיזל. משפחתית חזקה. מקום לכולם ולקניות. שוק שיפורים די רחב במידה ומחליטים. רכב די נפוץ ככה שאין בעיה עם טיפולים וחלפים. בקיצור נראה לי שיתאים יותר כרכב משפחתי. יותר מתורבת מטנדר, מהסיבה הפשוטה שטנדר אמור ומתוכנן לנוע עמוס במשקל וכשהוא ריק הוא קופצני וקשה מבחינת מתלים ושיכוך זעזועים, מה שעלול להפוך אותו מבחינתך למעייף ולא מהנה לנהיגה יומיומית. מה גם שהוא יהיה עצלן יותר כרכב עירוני וקשה יותר לתמרון מגיפ/ון בגלל יותר שטח מת בשדה הראיה. זו רק דעתי. בכל מקרה בהצלחה בחיפוש
עד כמה שאני זוכר מזדה כמו שאת רוצה אין אוטומט 4X4, בתקציב שלך מיצובישי מאגנום יש אוטומט, וגם טויטה ויגו אבל יקר יותר.
טל
למה להתעקש על דיזל? מה הקילומטראז' השנתי שלך? כמה אנשים ייסעו באוטו בדרך כלל? 2? ארבעה? האם את הזקוקה לכושר ההובלה של טנדר?
יכול להיות שג'ימני ייצא יותר זול מכל דיזל לאורך זמן, בוודאי עם רמת האמינות הגבוהה שלו.
'דיזל' זו לא מילת קסמים, גם דיזלים אוכלים לא מעט דלק (יקר היום), ותחזוקתם הכללית יקרה.
אם ג'ימני יכול להתאים לצרכים, זו כניסה קלה יותר לעולם השטח. גם ויטרה דיזל יכול להיות לא רע, לא יודע כמה קל למצוא כאלה.
ג'ימני בנזין צורך ליטרים של בנזין קצת פחות מטנדר דיזל יפאני (כבד יותר משמעותית). מחיר ליטר סולר ובנזין היום דומה ככה שצריכת הכסף של ג'ימני דומה או טובה יותר כיום משל הטנדרים.
אוטומט כמו שהוזכר אפשר למצוא בטנדרים ישנים, בעיקר במגנום. אבל הוא ידוע שם כמחולל צרות. מבחינת אמינות, ללא ספק יש עדיפות לגיר ידני בסוג זה של כלי רכב ובעלות שאת מחפשת.
אני דווקא מבין בהחלט את יתרונות השימושיות שגלומים בטנדר דיזל יפני, גם כרכב משפחתי. בתקציב שלך אפשר בהחלט למצוא כלים משנתון 2005. אבל גיר ידני!
מדריך ג'יפולוג לטנדרים משומשים (http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2537-%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%98%D7%A0%D7%93%D7%A8-4X4-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9-%D7%9140-000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%9D)
לא לשכוח שטנדר מסווג כרכב מסחרי ולכן הביטוח יקר יותר.
לא נראה לי שאת מכוונת באמת לטנדר חבוט בן 8 שנים ליום יום.
למה לא פורסטר ?
boaz avrahami
09-06-13, 08:52
לא לכולם מחיר הדיזל והבנזין עולה אותו דבר...
יש כאלה שיש להם קומבינה ואני לא ארחיב.
מעבר לכך שרכב דיזל בדרך כלל גם אוכל פחות לקילומטר.
מצד שני כמו שאפרים ציין מדובר ברכב מסחרי...
לכן השאלה לאלין היא למה או עד כמה הדיזל הוא פקטור הכרחי, והאם זה רכב שרשום על עסק או רכב פרטי?
ומצד שני היא שאלה שאלה מאוד ממוקדת ובמקום לענות על השאלה שלה אתם לוקחים אותה לטיול בלי מימיה וכובע...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.