צפייה בגרסה מלאה : Article: התרשמות: קיט הגבהת מתלים IRONMAN לסוזוקי גרנד ויטארה
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=3000-%D7%94%D7%AA%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7% AA-%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%94%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%9D-IRONMAN-%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7% 99-%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93-%D7%95%D7%99%D7%98%D7%90%D7%A8%D7%94-%28%D7%91%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94% 29
בקיצור
מה היה גובה הגחון (נאמר מעוקת השמן או טבור צמיג קדמי ) לפני ואחרי . כי זה בסופו של דבר , החלק המעניין.
חוצמזה , תודה על הכתבה הברורה שנוגעת באספקט ההגבה ממירב הכיוונים .(אנחנו עדין לא יודעים איך משפיעה הגבהה כזאת (של כ 20 אחוז) על הצלבים והציריות.
motorica.net
21-06-13, 07:28
מישהו נותן את הדעת על הרחבת מפשק הסרנים אחרי ההגבהה ?
מה לגבי כיוון פרונט ? הייתה בעיה מיוחדת להגיע לנתוני יצרן אחרי ההתקנה ?
דרור אני מתפלא עלייך, בד"כ אתה מהיחידים שנותנים מספרים ולא סיפורים....
מה מהלך המתלים המקוריים (קידמי ואחורי) , ומה המהלך של הקיט הזה?
מה זה הסיפור על קפיצים באותו אורך, אבל ששוקעים פחות...עד כדי 4-5 ס"מ בגובה? עם 5 נוסעים? 4 וציוד? נהג בלבד?
שים את הכתבה במדור הפירסומי ואין לי בעיה, אבל ככתבה שלך???
דניאל מאירי
23-06-13, 09:44
גם אני מתעניין במה בת'כלס נותנת הגבהה כזו בשטח טכני.
מדובר בסכום לא מבוטל (אני מכיר כמה רכבי שטח שניתן לרכוש בסכום הזה), ומעניין לראות האם בעקבות שיפור שכזה הוא יוכל לתקל מכשולים של "גדולים" ממנו.
דניאל
ראיתי דיווחים בפורומים בחו"ל על נזקים לבוקסות משולשים וציריות.
רק פורסטר מוכרים ערכת הגבהה שלא פוגעת באחריות יצרן? (כלומר מובטח שלא יגרם נזק לטווח ארוך)
קחו דברים בפרופורציות.
גרנד ויטארה זה מין אוטו-כלאיים שכזה - מצד אחד זה ג'יפון רך לכל דבר. מצד שני יש לו LOW ולכן אנחנו נוטים להתייחס אליו כמעט כמו לרכב שטח אמיתי. ומה לעשות - הוא לא בדיוק כזה. הוא יותר טוב בשטח מכל ג'יפון, אבל לא יכול להתמודד בשטח טכני מול רכבי כביש-שטח של ממש.
ההגבהה הזו זה לא הופכת אותו למפלצת סלעים וגם לא למשהו שיעבוד בשטח טכני כמו SUV גדול סטנדרטי כמו נניח פג'רו או פראדו.
אבל, וזה אבל גדול - זה כן נותן לו עוד כמה סנטימטרים יקרים מתחת לגחון. עוד קצת שקט נפשי ויכולת לנסוע בכל מיני מקומות שלפני ההגבהה היו מגרדים לו מלמטה ואולי גם גורמים לנזק.
זה בדיוק השיפור הקל שדרוש כדי לטייל ברכב כזה הרבה יותר רחוק ממה שהייתם עושים איתו בתצורתו הסטנדרטית. והשיפור באיכות הנסיעה בשבילים משובשים לא פחות מתהומי.
אני 60K על הגבהה של 5 ס"מ (Rocky Road) ללא שום בעיות מכניות (משולשים , ציריות...).
דרור - עדין, האם אפשר לקבל קצת נתונים טכנים (בעיקר של הבולמים הקידמיים).
אני שוקל להחליף את GV , אבל אם אני אחליט להשאר, אני אשמח להחליף בולמים קידמים למשהו עם מהלך ארוך יותר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.