התחברות

צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי ברוביקון 2007

KOOKE
24-06-13, 23:51
עד כה חייתיבשלום עם ״הפרדת רשויות״ פרייבט ליום יום + דיסקברי בנזין 96 רק לטיולים.

מאחר והפרייבט הלכה לעולמה (אובדן מוחלט עקב תקלה) לאחר התייעצות משפחתית הוחלט על ״איחוד רשויות״ וקניית רכב שטח שישמש אותי גם ביום יום וגם לטיולי שטח.

חלפו לי בראש רק שלושה רכבים שהיו עונים על הדרישות שלי מבחינת יכולת שטח אפשרות שיפור ועדיין סבירים לשימוש יום יומי ומשנתון מתקדם יותר ככל שהתקציב ירשה. האמר h3 או טויוטה fj קרוזר או רנגלר

בשבת צדה עיני בלוחות המודעות רנגלר רוביקון שנת 2007 לאחר בדחקה ראשונית הרכב ומצבו מצאו חן בעיניי סוכם המחיר נלחצו הידיים, ביום ראשון בדיקה שיצאה סבירה במגבלות הכסתח של מכוני הבדיקה + בדיקה אצל קובי ממוסך נשר שיצאה טובה.

היום בבוקר נמסר צ׳ק והועברה הבעלות והנה אני הבעלים של רוביקון 2007 שחור נוצץ וערסי בול לטעמי. ;-))

לרכב הגבה מתונה על ידי קפיצי פדרקס+בולמי בילשטיין וכן כל מטעמי השטח שבאים כסטנדרט נעילות קדימה אחורה, יחס העברה נמוך, סרנים מחוזקים, ניתוק מוט מייצב קדמי חשמלי, מגיני סף וכו׳ בקיצור ממש נחמד.

למודאגים עדיין לא החלטתי סופית להיפרד מלנד רובר- הדיסקברי אומנם פורסם למכירה אך לא יימכר בכל מחיר ואם לא יימצא הקונה הוא יישאר במשפחה כרכב עבור הבנות שעשיו בדיוק מוציאות רישיון.

raanan
25-06-13, 00:05
ראשית, תתחדש !
שנית, תמונות ?

רענן

sgill
25-06-13, 00:08
תתחדש, ראיתי את הרכב יום לפנייך ועשה רושם טוב. הרצתי את המספר אצל קובי וגם קיבלתי חיזוקים שהרכב בסדר. קצת התמהמתי, עבודה, סוף שנה אצל הילדים וכו, ולפני שהספקתי להחילט כמה להציע, נפתח השירשור שלך. תתחדש, תהנה וסע בדרכים טובות,

boaz avrahami
25-06-13, 00:09
סופסוף עם הסמל הנכון.
שיהיה בשעה טובה !

דרור ברלי
25-06-13, 00:40
איזה יופי!

וכמו שאני מכיר אותך, בעוד שנה תמכור ותחזור שוב ללנדרובר. כמו כל מזוכיסט מכור....

מברוק!!!

עמי
25-06-13, 00:48
ברכות.

KOOKE
25-06-13, 01:34
תודה למברכים.

תמונות בהמשך. טרם הספקתי ולפני התמונות צריך יישור קו קטנטן כמו טיפול תקופתי שהגיע זמנו בדיקת חיישן כרית האוויר (נור הנוסע דולקת פעם כן פעם לא) ועוד כמה פיצ'יפקס.

בועז - היה לי רומן קצר עם הבן דוד המקומי של הסמל הנכון - יעני סופה..

דרור-כמו שכתבתי עוד לא בדיוק נפרדתי מהלנדרובר וכמוך גם היום הראש יסתובב אחרי כל דיפנדר שעובר...

אבל בתכלס, הרוביקון לטעמי הרבה יותר מתורבת לחיי הכביש מאשר הדיפנדר (גם מהחדש - מהפומה) ולא ממש נופל מהדיפנדר ביכולות השטח.

מבחינתי ממש כמו שדרור צפה, משתחררים היום לשוק רנגלרים ואפילו רוביקון במחירים ברי השגה...

דרור ברלי
25-06-13, 10:59
וכמוך גם היום הראש יסתובב אחרי כל דיפנדר שעובר...

לא בדיוק כמוני. אני מסתכל על כל דיפנדר שעובר כדי לראות מי מספיק מחורפן לקרטע בדבר הזה.
לסופה מלכתחילה לא התחברת נכון. זה לא אוטו של השקעות בפחחות וצבע וג'נטים מבריקים אלא עניין של מצב רוח מסויים. צריך להיות חיבור - שלו איתך, שלך איתו. אם אין חיבור, זה לא יעבוד - ואצלך זה לא עבד. רנגלר JK זה משהו אחר. בטח רוביקון. כמעט הייתי אומר שזה אוטו "טוב מדי". יש לו גם המון חסרונות ואתה תתוודע אליהם בקרוב... אבל זה עדיין רכב שטח סופר-מיוחד. אין עוד אוטו כזה היום.

נמרוד
25-06-13, 11:08
מברוק שלמה!

יואב פולס
25-06-13, 12:26
מזל טוב. תתחדש ותהנה.

mickyc
25-06-13, 12:59
אז מסתבר ששכנעתי אותך בסוף...

מזל טוב ותהנה

-->