צפייה בגרסה מלאה : נקישות שסתומים - בטרופר בנזין 3.2 ליטר.
asher.perl
25-06-13, 13:56
לאחר מספר ימים שלא מניעים את הרכב - נשמעות נקישות שסתומים בהתנעה הראשונה למשך כ 30 - 40 שניות עד שהשמן מגיע לשסתומים.
מה הבעייה? האם לשפץ ראשי מנוע או הבעייה במשאבת השמן.
אשמח להכוונה.
תודה.
אני חווה את העניין כבר שש שנים, ואפשר לחיות עם זה . מוסיפים תוסף שמן למנוע בזמן החלפת שמנים . זה לא פוגע בכלום .......
סוזי המשתוללת
02-07-13, 21:01
לא לגעת גם כשמרעיש לאורך זמן אפשר לנסוע כך שנים
הדבר היחיד זה שזה מבאס כי המנוע הזה שקט כמו
דג וזה די מבאס כשהוא נשמע כמו דיזל שומו שמיים
המרימים הידראוליים ? נסה החלפה לשמן סינטטי מלא , ליקווי מולי , 140 ש"ח ל 5 ל' אצל הסוחרים ביצחק שדה ת"א. אצלי זה השתיק רעש מרימים בתוך 2 שניות מרגע ההתנעה - פשוט זורם מהר יותר במנוע קר...
סוזי המשתוללת
03-07-13, 11:25
המרימים הידראוליים ? נסה החלפה לשמן סינטטי מלא , ליקווי מולי , 140 ש"ח ל 5 ל' אצל הסוחרים ביצחק שדה ת"א. אצלי זה השתיק רעש מרימים בתוך 2 שניות מרגע ההתנעה - פשוט זורם מהר יותר במנוע קר...
ניר
במנוע שזו תופעה של כמה שניות אחרי הנעה .. מיותר
במנוע שנוקש כל הדרך (שלך) אל הבנק זה כבר לא יעזור
פעם פגשתי מישהו , משווק תוספים , שאיך ששמע את המנוע אמר "אני מסדר לך את זה תוך 10 דקות"
אמרתי לו : תפדל , אבל אני משלם רק אם נעלם הרעש
ברור לך שלא שילמתי ...חחח
מה שקורה זה שהמרימים נתפסים ממה שנקרא varnish - לכה
הדרך לפתור את הבעייה היא לפרק את הבוכניות , ללחוץ אותם במלחצים שייצא כל השמן ולהרכיב
או פשוט להחליף את כל המרימים
ניתן לבצע בלי להוריד ראש
הוא מדבר על 30-40 שניות, זה הרבה זמן , אני לא ממליץ על תוסף אלא על שמן שממלא מהר יותר את המרימים והוא גם לא יקר , כמובן שהזרימה הטובה שלו במנוע עוברת גם אל מחוץ למנוע אם האטמים חלשים ....
תוסף של BG פותר לעיתים את הבעיה. פתר לי גם נקישות קבועות מהמרימים באאודי ופולקסוואגן. מה תדירות החלפת השמנים והאם הנסועה עירונית בעיקרה?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
asher.perl
09-07-13, 21:48
הנסיעה בעיקר עירונית.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.