צפייה בגרסה מלאה : הבדל בין דגמי צמיגים BF
מה ההבדל בין צמיג BF RUGGED TRAIL T/A לבין BF RUGGED TRAIL T/A , האם שניהם נקראים 50/50, והאם יש שוני משמעותי בנסיעה בכביש ובשטח? מדובר על 265/70/16.
סליחה טעיתי הצמיג השני הוא All terrain T/A
שני צמיגים שונים לגמרי. הRugged Terrain צמיג כביש, הAll Terrain צמיג שטח לכל דבר. הנתונים שלהם שונים לגמרי - הAll Terrain שוקל הרבה יותר, חזק הרבה יותר, עומד בעומסים גדולים יותר משמעותית, עומק החריצים גדול יותר, וגם יקר הרבה יותר.
כל ההתיחסויות שאתה שומע לBF AT מדברות על הAll-Terrain , צמיג שטח ראוי ביותר שהוא גם שקט יחסית. הצמיג השני שהבאת הוא צמיג כביש נטו, לא לרכב שטח.
All Terrain
76643
Rugged Terrain
76644
הזמנתי צמיגי BF 50/50, התקינו לי אותם ואני שם לב שזה הRUGOOD, שילמתי על כל צמיג 975 ש"ח, האם יש מצב שאבקש החלפה, נסעתי איתם 50 ק"מ
מחיר סביר בארץ 1069-1172 שקלים לפי Tires4u עבור צמיג הT/A KO All Terrain - כלומר 975 שקלים ששילמת הם המחיר ההגיוני לשלם בפאנצ'ריה. אבל קיבלת צמיג שעלותו נמוכה בהרבה, והוא צמיג נחות בהרבה!
לא רוצה לקפוץ למסקנות לגבי האם הונו אותך או שיש כאן טעות. לדעתי גש מיד בחזרה, תגיד שהייתה טעות, אי הבנה, ודרוש את הצמיג הנכון. תעשה את זה שקול ורגוע, אם מחליפים - על הכיפאק, אם לא - תעדכן כאן.
עבור ה AT BF שילמתי 1070 לצמיג לפני כמה חודשים...
תגיד להם שאתה מוכן להוסיף קצת - ולהחליף לAT
דיברתי עם הפנצריה, הוא טוען שלא אמרתי לו 50/50, דווקא כשראיתי את הצמיג אמרתי לו שזה לא נראה לי הרגיל והוא אמר שזה הצמיג 50/50 של BF, בכל אופן מי אמר מה. כרגע הוא אומר שלא יכול להחליף את הצמיג אחרי שכבר נסעתי עליו אפילו מטר. ביקשתי ממנו שיתקשר לספק ויבקש להחליף, הוא הבטיח לחזור אלי. אני יעדכן בהמשך.
הוא צודק בזה שאתה "אישרת" את הצמיג - הרי אתה נהגת ברכב מחוץ לפאנצ'ריה... אבל אם כך, שילמת מחיר גבוה מאד - שילמת את המחיר של מוצר פרמיום עבור מוצר נחות. יש מצב שניצלו את הבורות שלך.
boaz avrahami
02-07-13, 19:38
תפנה ליוסף נעים.
אולי יצא ממנו משהו טוב יום אחד
ובגלל זה מי שמשתנש במושגים גמו 50/50 או 30/70 או השד יודע מה כאילו מבקש מהצמיגאי שיעבוד עליו.
מה זה 50/50 ?
אין כזה נתון באף קטלוג של אף יצרן צמיגים...
אסף.
ובגלל זה מי שמשתנש במושגים גמו 50/50 או 30/70 או השד יודע מה כאילו מבקש מהצמיגאי שיעבוד עליו.
מה זה 50/50
אין כזה נתון באף קטלוג של אף יצרן צמיגים...
אסף.
http://bigtyregroup.com.au/offroad-extreme-2
תפנה ליוסף נעים.
אולי יצא ממנו משהו טוב יום אחד
לא.
null
יצרן, תומר.
לא סוחר.
יצרן.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.