צפייה בגרסה מלאה : למשטרע מותר - האם אדון אלדד פלד ידפוק להם דו"ח
בדף הפייסבוק של המשטרע פורסמה התמונה המצורפת.
need I say more?
מר פלד היקר, האם תואיל בטובך, לשלוח לדנינו דו"ח ע"ס 1000 שקלים?
76756
אמממ... אתה יודע שאותו חוק שמתיר לרטג לנוסע בחוף מתיר גם למשטרה נכון?... אז למה הפרובוקצייה פה?
OPL - אלדד אמר שמותר מסיבות מבצעיות. עזוב את החארטה - אם סיבה מבצעית מבטלת ערכי שמירת טבע.
כאן אין שום מבצעיות. רק תמונת פוזה על החוף.
זה מזמין דו"ח. לדנינו.
רק דנינו?
ומה עם הטמבל הקודם?
וזה שלפניו?
וכל היתר שתועדו על ידי המשטרה עצמה כשהם נוסעים במהירות מופרזת?
וההוא שעבר באדום ופגע ברוכב קטנוע בתל אביב ממש לא מזמן? או שזה אותו אחד?.....
ובטח מי שאכל אותה בכתב אישום זה הנהג שלו. איך לא.
כשאתה עושה אחד ועוד אחד - זו בדיוק אותה משטרה שמפשלת קשות בתיקים הכי מדוברים לאחרונה, אז מה הפלא שהא מרשה לעצמה להצטלם לצורכי יחצ"נות בניידת ה-4X4 החדשה על החוף, על רקע השקיעה.
אופס, מה, באמת אסור לנסוע על החוף?.... מה פתאום. רק לך אסור. לשוטר מותר. בטח שזו פעילות מבצעית, אלא מה.
יש שלושה גופים שנמצאים מעל החוק בהקשר הזה - רשט"ג, משטרה, צה"ל.
בנוסף, לשני האחרונים יש גם מערכת רישוי משלהם. מה שאסור לך מותר להם.
לתפארת הדמוקטטורה הישראלית.
boaz avrahami
05-07-13, 22:20
אם היה מספר אני בטוח שהוא היה רושם דוח.
לכל ילד ברור שהמשטרה אמורה לתת דוגמא ולכן כל שוטר שטועה חוטף.
או שלא...
נמרוד - מערד
06-07-13, 00:04
דרור
לרשימה של פטורי דוחות לא הוספת בדואים.
נמרוד
נמרוד אל תלכלך, הבדואים לא פטורים מדוחות
הם פשוט רצים יותר מהר מהפקחים :D
במדינה קצת פחות צבאית היו מוצאים סוג של שסתום בטחון ומתירים בחוף מסוים לרדת עם הג'יפ עד קו המים.
אם בקליפורניה, שכולה סגורה מבחינת גישה לחוף, התירו דבר כזה, אפשר גם בישראל. עיין ערך Pismo Beach, California.
למרות היותי אופטימי, אני בספק שזה יקרה.
@אלדד פלד - אולי תעלה את הרעיון הנ"ל ותצא גדול.
במדינה קצת פחות צבאית היו מוצאים סוג של שסתום בטחון ומתירים בחוף מסוים לרדת עם הג'יפ עד קו המים.
אם בקליפורניה, שכולה סגורה מבחינת גישה לחוף, התירו דבר כזה, אפשר גם בישראל. עיין ערך Pismo Beach, California.
למרות היותי אופטימי, אני בספק שזה יקרה.
@אלדד פלד - אולי תעלה את הרעיון הנ"ל ותצא גדול.
אתה משווה את שטח החופים של קליפורניה עם שטח החוף בישראל?
בוא נזרום איתך, אחרי החישוב של ממוצע שטח חוף לאדם בארץ, שעומד על מס' ס"מ.. אחרי כל החופים הסגורים/פרטיים/תעשייתיים, אז אתה מציע לגרוע עוד קצת בשביל רכבים?
בוא נהיה אופטימיים ונחשוב הלאה,
אז תקבל רצועת חוף, במקרה הטוב משהו כמו 2 ק"מ? ועכשיו מה שיקרה שם זה חבורה צפופה של בני-תשחורת שישתוללו שם, כי מותר.
מבחינתי זה לא נחשב בילוי.
אני, כמי שנוסע ברכב שטח וחרד לסגירות והגבלות שמנסים להטיל על התחביב שלנו, דווקא תומך באיסור נסיעה על החוף בארץ.
מה שמעוות לדעתי הוא שהסגירה היא דרקונית, לטווח של 100 מטר, שאין קשר בינה לבין המציאות בשטח שום הגיון, לא של שמירת טבע ולא של בטיחות מתרחצים.
יש מקומות שהחוף עצמו הוא רצועה צרה מאד של 20-50 מטר, ואין שום בעיה בטיחותית או של שמירת טבע להגיע עם רכב לתחילת מה שמוגדר חוף (רצועת החול), להחנות את הרכב ולשבת בסמוך, בלי להטריד אף מתרחץ/צב/סרטן וכו'.
כן, זה מה שאני מציע. 2 ק"מ חוף פראי שמותר לרדת עם הג'יפ אך אסור לשוטט / להשתולל ולהזיק.
משהו כמו פלמחים שגם ככה לא מאוכלס על ידי מתרחצים מן השורה.
אני גם תומך באיסור נסיעה על החוף בארץ אבל רצועה אחת קטנה זו לא בקשה כל כך גדולה.
ואם תתחבר למושג "שסתום בטחון" אולי תבין שעדיף כך מאשר איסור מוחלט.
לדעתי השסתום בטחון האפשרי הוא לתת לרכבים להגיע ע"ב שבילים הכי קרוב שאפשר בלי לרדת לחוף עצמו.
יש הרבה מקומות בארץ שזה ממקם אותך 30~ מטר מהמים, די והותר סמוך, ובמקרים אחרים קצת יותר, אבל הרבה פחות מ-100 מטר כיום.
ואם השסתום יהיה בסגנון הזה, יהיו הרבה יותר אופציות לכל אורך רצועת החוף, ולדעתי עדיף בהרבה על רצועה אחת מוגדרת.
אני לגמרי נגד רצועת חוף מוגדרת לג'יפים. אפילו בתשלום.
זו הולכת להיות ערסיאדה שלא ברא השטן. עדיף כבר המצב כיום.
מצד שני ערסיאדה זה טוב.
לפחות אתה יודע איפה הם מתרכזים.
אסף.
+15
אם יהיה חוף כזה הם יתרכזו שם, יעשו תחרויות למי יש יותר קטן
ואז יהרסו פחות מקומות אחרים.
אני לא יודע איך החופים האלו מוגדרים מבחינת החוק אבל יש מקומות בהם מותר (לפחות לפי השילוט), להגיע עד למים לטובת הורדת סירות ואופנועי ים.
לגבי סתם נסיעה על החוף בשביל הכיף, באמת חסרים מקומות עם חול במדינה הזאת? ואם זה כדי שאפשר יהיה גם להתרחץ, הרי שיהיו שם מתרחצים.
עכשיו בוא נעשה עוד פעם את האחד+אחד של ג'יפים עם ערסים ומתרחצים.
דיון כ״כ ארוך ו- שום מילה על הרכש החדש של משטרת התנועה לישראל??? או שזה נדרש ביצירה מוטורית מחרידה וגו'...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.