ofeksbo
12-07-13, 16:50
סוזוקי סידקיק משנת 93 למכירה. נתחיל בזה שאני לא הייתי רוצה למכור את האוטו אבל לצערי המציאות גורמת לי לוותר עליו, אני חייל והמשכורת שלי לא מאפשרת לי להחזיק אוטו כרגע. אבל הנקודה היותר חיובית היא שאחד ממכם מקבל את ההזדמנות להנות ממנו.
האוטו במצב טוב מאוד אין לא בעיות משמעותיות, כמה בעיות קוסמטיות של אוטו ישן אבל לא משהו שאי אפשר להתגבר עליו. יצא לי לטייל עם האוטו הזה בשטח והוא פשוט נהדר עובר הכל ולא נותן לגיפים גדולים יותר לעשות ממנו צחוק. יש לו גג נפתח שזה ממש כיף בתקופת הקיץ והאביב אבל גם בחורף אין שום נזילה ושום כניסת רוח. הנסיעה בו ממש שקטה יחסית לגג הנפתח...
הרכב הגיע לארץ ביבוא אישי מאמריקה, האוטו אמריקאי (הגרסה האמריקאית של הויטרה).
אין לאוטו תוספות מטורפות אבל גם ככה הוא חייה בשטח..
האוטו מוגבה, יש צמיגי שטח של MAXXIS, הילוך נמוך 4*4 עובד מצויין, 4 מקומות ישבה עם אופציה לקפל את המושב האחורי, המצבר חדש, הברקסים עברו טיפול ושיפוץ, הרצועות הוחלפו, יש קודן. החודש עבר טסט בלי בעיות. באמת רכב במצב מצויין. יש מזגן ורמקולים מעולים כמובן... המספר של האוטו הוא פלוס רציני תאמינו לי תוספת נחמדה מספר נדיר...
מנוע 1600 ידני
המכיר שאני מבקש הוא 21000 אבל אני גם די גמיש במחיר
אשמח לשמוע ממכם
אופק סבורוביץ 0543292918
האוטו במצב טוב מאוד אין לא בעיות משמעותיות, כמה בעיות קוסמטיות של אוטו ישן אבל לא משהו שאי אפשר להתגבר עליו. יצא לי לטייל עם האוטו הזה בשטח והוא פשוט נהדר עובר הכל ולא נותן לגיפים גדולים יותר לעשות ממנו צחוק. יש לו גג נפתח שזה ממש כיף בתקופת הקיץ והאביב אבל גם בחורף אין שום נזילה ושום כניסת רוח. הנסיעה בו ממש שקטה יחסית לגג הנפתח...
הרכב הגיע לארץ ביבוא אישי מאמריקה, האוטו אמריקאי (הגרסה האמריקאית של הויטרה).
אין לאוטו תוספות מטורפות אבל גם ככה הוא חייה בשטח..
האוטו מוגבה, יש צמיגי שטח של MAXXIS, הילוך נמוך 4*4 עובד מצויין, 4 מקומות ישבה עם אופציה לקפל את המושב האחורי, המצבר חדש, הברקסים עברו טיפול ושיפוץ, הרצועות הוחלפו, יש קודן. החודש עבר טסט בלי בעיות. באמת רכב במצב מצויין. יש מזגן ורמקולים מעולים כמובן... המספר של האוטו הוא פלוס רציני תאמינו לי תוספת נחמדה מספר נדיר...
מנוע 1600 ידני
המכיר שאני מבקש הוא 21000 אבל אני גם די גמיש במחיר
אשמח לשמוע ממכם
אופק סבורוביץ 0543292918