יואב פולס
15-07-13, 18:05
הטויוטה למכירה,
לנדקרוזר 100, שנת 2002.
טורבו דיזל, 4.2 ליטר, 6 צילינדרים בטור, 24 שסתומים.
324,000 ק"מ. ברשותי שנה וקצת. נמכר עקב החלפה לרכב פרטי קטן.
צמיגי BF-AT.
כננת ברישיון.
מיגון קדמי + ספי צד.
הרכב הוא 4X4 קבוע, עם נעילת דיפ' מרכזי, ונעילה אחורית מקורית.
בשנה + שהרכב אצלי טיילתי מעט מאוד.
הרכב עם שני מצברים חדשים, עדיין באחריות.
מדחס מזגן חדש, עדיין באחריות.
הוחלפו בולג'וינטים תחתוניים קדמיים ובושינגים קדמיים.
עם רכישתו החלפתי את הרפידות והצלחות למחוזקות המותאמות לרכבים כבדים בהרבה (תבינו לבד), כך שעם המשקל הסטנדרטי של הרכב הן צפויות להחזיק זמן רב.
דגם מפואר- 7מושבים, עור, חשמל מלא, בולמי זעזועים מתכווננים (גם לקושי הבולמים וגם לגובה הרכב).
יש נזילה מאחד הבולמים האחוריים. ניתן להביא בולמים מקוריים באינטרנט ללא בעיה. אני התלבטתי בין להביא בולמים מקוריים ולהשאיר את המערכת המתכווננת בפעולה, או לשים פוקסים ולוותר על המערכת. החלטתי לא להחליט.
יש מערכת דאבל דין.
לאוטו אין סאן-רוף.
תמונות ישולבו בהמשך.
מבקש 175,000 שקלים.
בבקשה, בלי שטויות. מתעניינים באמת ברכישה - אהלן וסהאלן, בואו להתרשם ולסגור אם נראה לכם מתאים. רוצים להתקשקש - עזבו אותי במנוחה.
הרכב נמא ברמת השרון.
יואב 054-5629695
לנדקרוזר 100, שנת 2002.
טורבו דיזל, 4.2 ליטר, 6 צילינדרים בטור, 24 שסתומים.
324,000 ק"מ. ברשותי שנה וקצת. נמכר עקב החלפה לרכב פרטי קטן.
צמיגי BF-AT.
כננת ברישיון.
מיגון קדמי + ספי צד.
הרכב הוא 4X4 קבוע, עם נעילת דיפ' מרכזי, ונעילה אחורית מקורית.
בשנה + שהרכב אצלי טיילתי מעט מאוד.
הרכב עם שני מצברים חדשים, עדיין באחריות.
מדחס מזגן חדש, עדיין באחריות.
הוחלפו בולג'וינטים תחתוניים קדמיים ובושינגים קדמיים.
עם רכישתו החלפתי את הרפידות והצלחות למחוזקות המותאמות לרכבים כבדים בהרבה (תבינו לבד), כך שעם המשקל הסטנדרטי של הרכב הן צפויות להחזיק זמן רב.
דגם מפואר- 7מושבים, עור, חשמל מלא, בולמי זעזועים מתכווננים (גם לקושי הבולמים וגם לגובה הרכב).
יש נזילה מאחד הבולמים האחוריים. ניתן להביא בולמים מקוריים באינטרנט ללא בעיה. אני התלבטתי בין להביא בולמים מקוריים ולהשאיר את המערכת המתכווננת בפעולה, או לשים פוקסים ולוותר על המערכת. החלטתי לא להחליט.
יש מערכת דאבל דין.
לאוטו אין סאן-רוף.
תמונות ישולבו בהמשך.
מבקש 175,000 שקלים.
בבקשה, בלי שטויות. מתעניינים באמת ברכישה - אהלן וסהאלן, בואו להתרשם ולסגור אם נראה לכם מתאים. רוצים להתקשקש - עזבו אותי במנוחה.
הרכב נמא ברמת השרון.
יואב 054-5629695