התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ייעוץ לקניית רכב

Doriel
17-07-13, 22:14
היי , אני חדשה באתר .. רציתי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני , איזה רכב לקנות :)
1. כמה אתם רוצים להשקיע? 30-40 אלף , זה רכב ראשון אז אני מעדיפה קודם להשתפשף על הכביש , ואחר כך להשקיע סכום גבוה יותר :)
2. הרכב הוא יום יומי או מדובר ברכב פנאי לסופי שבוע? יום יומי , אני אנהג בו הרבה .
3. מי נוהג בו? אני בלבד .
4. כמה אנשים הוא צריך להכיל בטיולים? זוג או בודד? משפחה של חמש נפשות? אני והחבר , ולעיתים קרובות 2 ילדים קטנים .
5. כמה קילומטרים הג'יפ יעשה בשנה? לא יודעת בדיוק , אבל די הרבה , הוא יהיה בשימוש סביר להניח כל יום , לבית ספר - סיבובים עם חברות - קניון - יציאות עם החבר או עם הקטנים ..
6. יש תנאי סף? אוטומטי/ידני, דיזל/בנזין וכו'. אוטומט , ואני רוצה יותר ג'יפון מאשר חיית שטח , ולא נפח מנוע גבוה ..
בינתיים די התחברתי לג'יפונים של סוזוקי (ג'ימני , ויטרה ...) אני אשמח לשמוע עוד הצעות , וחוות דעת לגבי הג'יפונים שהזכרתי .
בנוסף אני הזכרתי שאני עומדת להסיע לעיתים תכופות 2 ילדים קטנים , רציתי לדעת אם רכב כמו ג'ימני הוא מספיק בטיחותי בשבילהם כשהם ישבו מאחורה ?
תודה רבה לעוזרים :)

raanan
17-07-13, 23:51
ברוכה הבאה !
כנראה שענית לעצמך, משפחת הסוזוקי .
אני ממליץ לך על גראנד ויטארה 2 דלתות מנוע 1600 שנים 2001-2004
הג'ימני מעט עדיף בשטח אבל הוא צפוף ויחסית לא נינוח בנסיעה מהירה וארוכה.
הגראנד ויטארה מעט נופל מהג'ימני בשטח, אבל בכביש הוא דיי קרוב לפרייבט.

במידה ואת מתכננת טיולי שבילי קק"ל בלבד, אזי ג'יפונים ללא הילוך כוח גם באים בחשבון .
טויוטה ראב 4 (דור ראשון ), מצוין בכביש אך הוא עם מנוע 2000.
דייהטסו טריוס (דור שני) מנוע 1500 משנת 2007 (לדעתי תצטרכי למתוח עוד קצת את התקציב עבורו).

בהצלחה בבחירה
רענן

dorobo
18-07-13, 10:01
מה שאת מחפשת נשמע כמו גרנד ויטרה לדעתי עדיף ארוך (יותר מקום) אבל גם הקצר אופצייה טובה

האוטו אמין חסכוני עושה 1/10 בערך
העבירות בשטח היא בסדר אבל לא כמו של הג'ימיני
בכביש הגרנד ויטרה עדיף בהרבה
הג'ימיני לא נוח בכביש וצפוף לארבע נפשות

בהצלחה
אמנון

Doriel
18-07-13, 10:45
רענן ,הבאת לי אחלה אופציות אפשריות , הכי אהבתי את הטריוס מביניהם , אני אבדוק לגביהם , תודה על העזרה (:
אמנון , אני לא צריכה את האוטו ל4 נפשות , אין לי ילדים או משהו, אני ילדה בעצמי D: , האוטו הולך לשרת אותי , ואני נמצאת המון עם האחיינים שלי בגלל זה לקחתי אותם בחשבון .

תודה על העצות (:

שמוליקו
18-07-13, 11:00
מה שאת מחפשת נשמע כמו גרנד ויטרה לדעתי עדיף ארוך (יותר מקום) אבל גם הקצר אופצייה טובה

האוטו אמין חסכוני עושה 1/10 בערך
העבירות בשטח היא בסדר אבל לא כמו של הג'ימיני
בכביש הגרנד ויטרה עדיף בהרבה
הג'ימיני לא נוח בכביש וצפוף לארבע נפשות

בהצלחה
אמנון

אמנון, איזו גרנד ויטרה אוטומטית עושה 1/10 ???

dorobo
18-07-13, 13:32
רשמתי בערך 1/10 אם טעיתי אז מצטער שהטעתי
אבל הייתה לחבר אחת אוטומטית וזה מה שהוא אמר לי

Doriel
18-07-13, 14:09
לא ממש משנה לי כמה היא עושה , הדלק זה פחות מה שחשוב לי , יותר חשוב האמינות והנוחות .

asafk
18-07-13, 14:39
גראנד ויטרה קצר, גם יהיהנוח, גם אמין, וגם אפשר להצטרף לטיולי שטח בלי חשש.

אסף.

gruyon
20-07-13, 01:53
האמת אני עם גרנד ויטרה 2.0 5 דלתות ויצא לי להגיע ל-1-10 אבל רק בנסיעה ארוכה בבין עירוני .

ברוב הזמן אני בסביבות 1-9 .

בכל מקרה אני חושב שאם לא חשקה נפשך בטיולים עם אתגרים את לא צריכה אף חבר למשפחת סוזוקי .
אם כן חשקה , תראי כמה ג'ימיני וכמה גרנדים ותחליטי בעצמך מה יותר נוח לך . כעיקרון לג'ימיני שוק ועבירות טובים יותר והוא יותר זול לשיפור .
מצד שני הגרנדים הרבה יותר נעימים בכביש.

תעשי סיבוב ותראי מה טוב לך .

-->