צפייה בגרסה מלאה : אחסנה ארוכת טווח
מה ואיך הייתם עושים לפני העמדה של cj לעשר עד חמש עשרה שנים?
אפשר לשאול למה אתה רוצה לאחסן אותו לכולכך הרבה זמן?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
מחכה עד שיהיה אספנות כדי שיעלה שקל וחצי הניירת בעתיד ?
כן, אפשר לשאול.
אני לא משתמש בו ולאור המצב המשפחתי אני לא צופה שימוש בזמן הקרוב.
אופצייה אחת היא למכור אותו לקבל עליו בין 30 ל 40 אש"ח.
אצייה שניה היא להעמיד אותו (לשמחתי יש מקום מקורה לאחסנה) עד שהילדים יוכלו ליסוע עליו, ובזמן הזה לעצור את כל ההוצאות עליו.
לאור העובדה שבכל פעם שאני מעוניין למכור אותו אני מצליח למצוא תירוצים למה לא, אני מעדיף להשאיר אותו לילדים.
ועכשיו נחזור לשאלה המקורית, מה כדאי לעשות לפני שאני מרים אותו על בוקים?
אני הייתי מעמיד את הרכב במחסן סגור אך מאוורר ללא צמיגים על בוקים כמה שיותר גבוה מאדמה ,משחרר בולמים מלחץ המרכב ,מחליף את כל השמנים במכלולים המכניים וממלא מעל הכמות הסטנדרטית למניעת התחמצנות של החלקים הפנימיים במנוע , מכניס מים המיועדים למערכת הקירור של הג'יפ, מנקה כל חלק חשוף מאבק וליכלוך אחר לאחר מכן מגרז כל חלק חשוף על ידי ריסוס או הברשה של משחת גריז ,כל חלקי הגומי הייתי מורח משחת וזלין תעשייתי בנדיבות ובנוסף מלכודות דבק לעכברים , כל זה מחוץ לרכב ובמכלול המנוע .
לגבי פנים הרכב כמה מלכודות דבק לעכברים חלקי גומי מריחת משחת וזלין , כמובן הוצאת מצבר מהרכב .
זאת ההמלצה שלי אם אין בכונתך להניעו במשך כל התקופה שציינת .
boaz avrahami
26-07-13, 21:37
עירא,
אתה טכני ומבין שהמחיר של להעמיד ג׳יפ לתקופה כזו יהיה כבד מאוד.
אני הייתי עושה טיפול עמוק מעמיד אותו באוויר ועושה סיבוב קטן כל ארבעה חודשים.
מצבר מנותק ומוטען. מכוסה היטב.
האלרנטיבה האחרת היא למלא שמן בצילינדרים, לגרז הכול ובעוד עשר שנים לגלות שכל הגומיות יבשות ואולי עוד חלקי מתכת וההשקעה גדולה ומבאסת...
עירא,
אין לך תנאים של אח״י, ואין לך נגד בקבע שיעבור פעם בשבוע לראות שהכל עובד.
לדעתי התוצאה תהיה ״פרויקט שיפוץ שמשון2״.
תרים על בוקים מהשילדה, תבצע טיפולים מינימליים ותהפוך אותו לרכב טיולי מבוגרים פעם בכמה חודשים.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
בועז, כשהוא עמד צמוד לבית שלי עם ביטוח וטסט בתוקף, ךא הצלחתי להגיע למצב שאני מניע אותו פעם בכמה חודשים. כך שהפתרון של סיבוב פעם בכמה זמן לא מתאים עבורי.
דורון, רכב לטיולי "מבוגרים" פעם בכמה חודשים מצריך טסט, ביטוח ורמת אחזקה מינימלית.
הסיפור הזה בגרוטאות בנות מעל 30 שנה עולה לא מעט כסף איך שלא הופכים את זה.
המטרה שלי היא לבטל לחלוטין את הוהצאות עליו.
וכן, ברור לי שהזמן יעשה את שלו. וההחזרה שלו לכשירות עוד 10-15 שנים תהיה פרוייקט. השאלה שלי היא איך מצמצמים את ההקפים של הפרוייקט.
עירא
גם אני עם בועז ודורון. אבל, אם אין סיכוי שתגיע אליו פעם ב.. אז תשקיע בו
כמו שאמר איש שטח מעלי.
כמו שאני רואה את זה מהתגובות מעל, הדלתא בין התחזוקה הנדרשת בהעמדה של הרכב בתנאים שיש לך, לבין הנעה פעם בכמה חודשים היא קטנה, וכוללת את סוגיית הביטוח והטסט.
הרווח הוא היכולת להזיז אותו ואת עצמך מידי פעם, ואני בטוח שצמד הפראים ישמח לסיבוב שישי-אחהצ איתו פעם בכמה זמן.
במיוחד במצב הנוכחי במשמעות של להיות ללא רכב שטח בכלל?
המצב הנוכחי (ללא רכב שטח נוסף) ישתנה בקרוב.
צמד הפראים מעדיפים את הגיפ הגדול (כהגדרתם).
הדלתא ממש לא קטנה (וזה לא שלא ניסיתי לשכנע את עצמי שכן....)
העלות השנתית של להחזיק אותו (כרכב רביעי ורכב שטח שני, למשפחה עם שני נהגים) גבוהה לי מידי. זה יוצא בין 2-6 אש"ח.
עם כל הכאב והצער, תמכור.
שים את הכסף לחיסכון של 7 שנים כדי שיהיה לך כסף למשהו אחר כשתרצה.
boaz avrahami
27-07-13, 01:07
עירא, אם אתה לא מסוגל למצוא שעה פעם בארבעה עד שישה חודשים בשביל לשחק עם התחביב הזה אני סבור שעדיף למכור ולשים את הכסף בחסכון.
עוד עשר שנים קח את הכסף וקנה משהו מתוחזק ובלי כאבי ראש.
וגם תהיה חופשי לבחור מתוך הצע רחב.
לך תדע אם בעתיד הגיפ הזה יעניין מישהו.
אם לא אז ההמלצה של עידן ממצה מאוד.
הייתי מחליף אולי את הווזלין בגריז סיליקון.
למיטב ידיעתי ולאור ההזהרות על חבילות הקנדומים, ווזלין לא עושה טוב לגומי או לטקס...
נראה שהחלטת לא למכור. אני לא נכנס לאם כן או לא...
לשמור אותו לילדים, שיהיה להם פרוייקט עוד 15 שנה זה לא רע לדעתי.
יש סככה ואפשר לקנות מייבש? זה מעולה.
מייבש - זה לא יקר. צריך סככה יחסית אטומה, לא חייבים ממש אטומה. הכי חשוב לשים ניילון על הרצפה.
גם אם אתה לא קונה מייבש...
תכין סככה עם ניילון על הרצפה (הרצפה מזיעה כמויות אדירות של לחות) או בטון מאוד עבה. הסככה חייבת להיות מאווררת. אם משתמשים במכולה, היא צריכה להיות עם מערכת איוורור שתדאג שהלחות לא עולה על הלחות הטבעית באזור (וכאמור, מייבש זה לא יקר יחסית לטיפול בחלודה אחרי 15 שנים שהוא כן דבר יקר). מהבדיקות שעשיתי מכולה בגלל שהיא פחות מאווררת מתעבה בה יותר לחות עם הפרשי הטמפרטורות.
לפני האחסנה-
קודם כל רחיצה טובה. כולל מתחת ובשלדה, להוריד אבק שאריות בוץ חול וליכלוך (זה מה שצובר הכי הרבה לחות ואתה אפילו לא יודע). כולל בתוך תא המנוע! כולל להוציא את המצבר ולשטוף מתחתיו ומסביבו.
מחליפים את כל הנוזלים, הכל כולל הכל. מיכל דלק מלא. נוזל קירור איכותי. שמן מנוע, לא משנה איזה אבל שיהיה טרי, כנ"ל שמנים בכל המכללים האחרים. נוזל הגה חדש... בקיצור הכל. פילטר דלק חדש. האחרים - לא חשוב.
גירוזים - כל הנקודות לגרז בגריז רגיל או "צבעוני" - שזה אומר גריז מאחת החברות הגדולות אבל לא זה שהוא צהוב אלא זה שיש לו צבע. זה בגלל שהוא מתפרק פחות עם הזמן (הוא פחות שמן + סבון, ויותר סינטטי).
anti-seize - על כל הצירים (דלתות למשל, אבל גם מנופים של החימום וצירי תריסים ולוברים) להתיז WD40 שהוא אמנם חומר מונע לחות אבל הוא גם נשאר שם להרבה זמן אם שום דבר לא זז. להתיז קצת לתוך חללי הדלתות מהחריץ של החלונות. על הצירים הגדולים לשים Anti-Seize-Compound - לא משנה אם על בסיס נחושת או משהו אחר. אפשר להשתמש בגריז ממקודם אבל זה יותר מלכלך. העיקרון הוא למנוע מלחות להתעבות על הצירים ולמנוע מהם להיתפס.
גלגלים - להוריד, ולהחזיר אותם עם גריז על האומים. לא רק על ההברגות אלא (יותר חשוב) על הקונוסים.
צמיגים - למלא בלחץ אוויר המקסימלי המותר לצמיג (או קצת פחות). אתה ממילא תזרוק אותם לפח עוד 15 שנים, אבל בינתיים שיהיו מלאים לכמה שיותר זמן. יש מי ששם את הרכב על בוקים או בלוקים או השד יודע מה כדי לא להעמיס את הקפיצים... מיותר.
מכניסים את הרכב לאחסנה-
מדוממים מנוע, גלגלים ישרים. מוציאים פלאגים ושמים כפית שמן בכל תא שריפה. מחזירים את הפלאגים.
נתק מצבר וקח אותו משם. תשתמש בו למשהו אחר או זרוק אותו, רק אל תשאיר אותו לא ברכב ולא לידו באותה סככה.
וודא שכל החלונות (של הברזנט) סגורים טוב. לפני שסוגרים את הדלת - וודא שהמסמכים של הרכב בתוכו (עוד 15 שנים אתה לא תזכור איפה שמת אותם) ומפתח ספייר אחד גם בתוך האוטו (תאמינו לי, זה מנסיון. לא שלי, אבל זה מבאס לא למצוא את המפתח).
תבדוק אם יש עבור הברזנט הספציפי שלך ספריי שימור. זה מאוד תלוי בסוג הברזנט, אבל שכבה דקה של ספריי שימור עושה הבדל ענק. כנ"ל לגבי ריפוד המושבים.
לסגור את הסככה ולא להסתכל אחורה...
ועוד 15 שנה - נדבר.
אסף.
עירא,
אם סוגיית המכירה עלתה שוב כאפשרות-תמכור.
זה עדיף מאשר לראות אותו נרקב לאט-לאט.
עוד 15 שנה תבחרו יחד פרויקט שיפוץ.
תמכור.
למה?
אוטו שנוסע, לא מת.
אבל אחרי 10-15 שנה ללא תזוזה, האוטו ימות.
כל גומיה וצינורית תתפוררנה. עכברים יכרסמו את מערכת החשמל.
החלודה תרים ראש, תרצה או לא.
אתה יודע מה יהיה בעוד 5 שנים? 10 שנים? 15 שנה?
מי מבטיח שלך יהיה זמן, רצון, כוח וכסף לפרוייקט שיפוץ?
אני חותם לך שלילדים לא יהיה זמן, רצון, כוח או כסף (או ארבעתם יחד) להתחיל פרוייקט שיפוץ.
אז תמכור. תקבל כמה שתקבל. שים בחיסכון. בעוד 15 שנה יהיה לילדים בשביל ג'יפ אחר.
אלא אם אתה מסוגל להחזיק את הג'יפ במקום שבו ניתן להניע אחת לשבוע-שבועיים ולנסוע בו קצת, ללא רשיונות/ביטוחים בתוקף (מושב/קיבוץ וכו'. זה לא חוקי, אני יודע. אבל זה לא הנושא כרגע), לטפל בו ולהשאיר אותו במצב חי ונושם.
או למצוא חבר/מישהו שאמין עליך, שמוכן לאמץ את הג'יפ לכמה שנים, לעשות לו טסטים וביטוחים ולהשתמש בו, כמובן לתחזק אותו ולתקן כשצריך - העיקר שייסע ולא יירקב.
כדי למנוע ויכוחים ואי הבנות אפילו תעשו ביניכם חוזה - שהג'יפ שלו לעשר שנים עם אופציה להארכה לעוד חמש שנים. הוא מתחייב לשמור עליו במצבו הנוכחי ובעוד 10-15 שנה הוא מחזיר לך אותו במצב תקין כפי שקיבל. אני רציני לחלוטין.
אני מבטיח לך שיהיו לא מעט קופצים על ההצעה הזו.
או למצוא חבר/מישהו שאמין עליך, שמוכן לאמץ את הג'יפ לכמה שנים, לעשות לו טסטים וביטוחים ולהשתמש בו, כמובן לתחזק אותו ולתקן כשצריך - העיקר שייסע ולא יירקב.
כדי למנוע ויכוחים ואי הבנות אפילו תעשו ביניכם חוזה - שהג'יפ שלו לעשר שנים עם אופציה להארכה לעוד חמש שנים. הוא מתחייב לשמור עליו במצבו הנוכחי ובעוד 10-15 שנה הוא מחזיר לך אותו במצב תקין כפי שקיבל. אני רציני לחלוטין.
אני מבטיח לך שיהיו לא מעט קופצים על ההצעה הזו.
אם אנחנו מדברים על הסיקס האדום אני קופץ על ההצעה. אבל לרגע ברצינות. אני הייתי באותה דילמה עם הסמוראי אבל בסופו של דבר החלטתי למכור. ראיתי שבתור רכב ג׳ קשה לי להחזיק אותו ולטפל בו כראוי. הוא היה רכב בן 25 ודרש תשומת לב קבועה ושלא הייתי מסוגל לתת לו אותה והתחלתי להרגיש את זה. אז הייתי סבלני ובסוף הוא נמכר במחיר שרציתי. עוד 15 שנים אתה לא יכול לדעת מה יהיה אולי אף אחד מהילדים לא יהיה בקטע של רכבי שטח ואולי כן אבל הנזק שיצטבר יהיה כל כך גדול שהאוטו ילך לפח. לרובנו אין תנאי ימ״ח להחזיק רכבים ואת הנגד שידאג לבדיקה ותחזוקה בסיסית שלהם.
וכמו שדרור אמר, מחפש מאמץ...
תמכור את הג'יפ, חבל שהוא יירקב למוות.
הרעיון של דרור גם מצויין.
חבר העמיד את שלו ל - 5 שנים עקב לימודים ועכשיו הוא קולט כמה השקעה יש לו בשביל להחזיר אותו למצב שהוא היה.
עירא,
עזוב אותך מההמלצות, לך לפי הלב.
אם לשמר, נסה לעשות המיטב מתוך מה שאמר אסף, בתוספת העמדה על בוקים, לטעמי.
הויליס עמד בתוך סככה בלי שום הכנה משנת 94 ועד 2004, בידיעה ברורה שאצטרך לשפץ אח"כ (היה צריך לשפץ עוד קודם).
גם אחרי 10 שנים סגור ולא מטופל, הוא הניע ונסע אחרי שעתיים שלוש של עבודה.
עוד 15 שנה לך תדע אם אפשר יהיה לטייל פה בכלל...לך תדע מה יישאר...
אגב... הקמפר עמד בדיוק 20 שנה בלי שום הכנה בחניון תת קרקעי.
אם לא היו נזילות דלק - הוא היה יוצא בנסיעה.
ואחרי זה, כל מה שהחלפתי או תיקנתי, פרט לצינוררת - היו דברים שלפני 20 שנה כבר דרשו החלפה.
תאחסן כמו שצריך, והוא לא. ימות..
אסף.
אגב... הקמפר עמד בדיוק 20 שנה בלי שום הכנה בחניון תת קרקעי.
אם לא היו נזילות דלק - הוא היה יוצא בנסיעה.
ואחרי זה, כל מה שהחלפתי או תיקנתי, פרט לצינוררת - היו דברים שלפני 20 שנה כבר דרשו החלפה.
תאחסן כמו שצריך, והוא לא. ימות..
אסף.
את זה אתה אומר היום, בדיעבד.
אלה לא היו רק נזילות דלק, וזה היה כל כך מטונף ומלא אבק שבכל מקרה לא היית מעיז לנסות להניע.
כבר לפני 20 שנה הוא לא נסע, וכשגררתי עם הסופה את הפגר החוצה מהחניון הוא בקושי התגלגל... וזה עוד אחרי שעמד במקום מוגן מפגעי מזג אוויר, שמש, לחות וכו'.
אוטו זה לא רק מנוע וגיר. יש עוד מיליון דברים. צינורות שמתפוררים, עורקים שמסתיידים ונסתמים - תראה את הקמפר הזה היום. כמה שהוא יפה וכמה עבודה מדהימה שהשקעת בו, אבל זה כבר לא אוטו אמין שאפשר ממש לסמוך עליו. פה הוא מתחמם ושם הוא משתעל ותמיד יש לך איזה בעיה שלא נגמרת.
אם הוא היה נוסע ומטופל באופן סדיר במקום להירקב 20 שנה, מצבו היה טוב יותר ואתה יודע את זה.
לדעתי הלא מלומדת, מספיק שאוטו עומד כמה חודשים בלי לזוז, והוא מתחיל לפתח מחלות של התנוונות ולעשות קונצים. (http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2733-%D7%93%D7%A2%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99%D7% 9D-%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93-%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%90%D7%95-%D7%A8%D7%A2#comments)
לגבי ההצעה שלי לעירא - זה מה שאני הייתי עושה אם הייתי צריך, נגיד, לנסוע לעבוד כמה שנים בחו"ל ולא הייתי רוצה למכור.
הייתי מעלה כאן את ההצעה המפתה - ומשוכנע שתוך שעה-שעה וחצי היה תור של מתנדבים ליד הג'יפ.
למה לא לשלב את שני האילוצים - לאחסן + לשפץ ?
כוונתי היא פשוט להכנס לפרויקט שיפוץ ענק. לפרק את הג׳יפ לחתיכות ולבנות הכל מחדש, ״שיפוץ ברמת הבורג״.
לקחת את הזמן עם השיפוץ אבל להיות עקבי.
אני יודע שאם היתה לי אופציה, הייתי מעמיד את הדיפנדר לשנה ומשפץ.
בכל אופן, הרעיון של דרור לא רע בכלל !
שבוע טוב
למה לא לשלב את שני האילוצים - לאחסן + לשפץ ?
כוונתי היא פשוט להכנס לפרויקט שיפוץ ענק. לפרק את הג׳יפ לחתיכות ולבנות הכל מחדש, ״שיפוץ ברמת הבורג״.
לקחת את הזמן עם השיפוץ אבל להיות עקבי.
אני יודע שאם היתה לי אופציה, הייתי מעמיד את הדיפנדר לשנה ומשפץ.
בכל אופן, הרעיון של דרור לא רע בכלל !
שבוע טוב
זו הסיבה:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=1036-jeepolog-archive
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=2931
עירא, ההצעה שבעבר הצעתי לך עדיין בתוקף...
שום סיכוי בעולם שהג'יפ הזה יימכר לקונה לא ידוע. תשכח מזה!!!
לשפץ עולה כסף. המטרה כאן היא לחסוך הוצאות.
דרור... אני חושב שפיספסת. המטרה היא לא לחסוך הוצאות אלא לשמר את הג'יפ.
אסף.
לא, לא פספסתי.
עירא כתב:
כן, אפשר לשאול.
אני לא משתמש בו ולאור המצב המשפחתי אני לא צופה שימוש בזמן הקרוב.
אופצייה אחת היא למכור אותו לקבל עליו בין 30 ל 40 אש"ח.
אופצייה שניה היא להעמיד אותו (לשמחתי יש מקום מקורה לאחסנה) עד שהילדים יוכלו ליסוע עליו, ובזמן הזה לעצור את כל ההוצאות עליו.
המשמעות של להעמיד את האוטו באפס הוצאות היא אחת - בעוד עשר שנים עירא יצטרך לגייס חבילה גדולה של כסף כדי להשמיש אותו מחדש, וגם אז הוא כבר לא יהיה כמו היום. המשמעות של עשר שנים של עמידה כאבן שאין לה הופכין היא אחת - שיפוץ מלא. קומפלט. ומי כמוך יודע... (ואתה עוד נפלת על פרוייקט שיפוץ שהתחיל ברכב שמצבו הכללי הרבה יותר טוב מהממוצע של גרוטאות שעמדו כל כך הרבה זמן). אפילו כלים שעומדים בימ"ח ומקבלים תחזוקה ויש איזה נגד שמטפל בהם, נתקעים בלי סוף כשמוציאים אותם ודורשים מהם לעבוד.
בעוד 10 שנים האוטו לא יהיה מה שהוא היום בכל מקרה, גם אם כן ימשיך לשמש רכב יומיומי, אם אם ימכר למישהו אחר.
אם תמשיך להשתמש בו - הוא כמובן ישומר, ואולי אף ישופר וישודרג וישופץ שוב. כמובן שזה יעלה על פני עשר שנים עשרות רבות של אלפי שקלים, שכוללים את הביטוח, הטסט, התיקונים והשדרוגים, ללא ספק. כתבת 6,000 בשנה? נשמע מספר סביר עירא.
אם תמכור אותו עכשיו, תקבל 20-30K שקלים בכיס שעקבותיהם יעלמו בחשבון העובר ושב שלך תוך חודשים ספורים. מה יהיה איתו בעוד 10 שנים? אלוהים יודע. רוב הסיכויים שברזל איפשהו בסין.
אני את הסיקס מכרתי לפני כמה ארבע שנים נדמה לי. עקבותיו כבר אבדו. הכסף נעלם מזמן...
עמדתי לא מזמן שוב בפני דילמה דומה לגבי הצ'רוקי. או למכור, או להעמיד ל10 שנים בתור מתנה לגיל 50 לעצמי - פרויקט שיפוץ ג'יפ - או להשקיע עכשיו ובהמשך, כל הזמן, בתחזוקה ושימוש שוטף. בחרתי באופציה השלישית, שאומרת שימוש יומיומי בג'יפ הזה כרכב משפחתי, ואז גם יש לזה איזשהי הצדקה כלכלית שאפשר לדון עליה.
הסיקס שלך הוא מקרה שונה - הוא לא פרקטי בתור רכב יומיומי איך שלא תסובב את זה. מצד שני, בניגוד לצ'רוקי, אני חושב שהוא יכול לעמוד בתלאות הזמן הרבה יותר טוב. אין לו דלתות, אין חלונות, אין שום אבזור פנים - כמות הגומי והפלסטיק והפולימרים שיש בו היא אפסית, מעניין יהיה לסכום את זה אבל להערכתי יש בו פחות מעשירית הגומי והפלסטיק שיש בSUV.
אם שימור כמו שצריך, ברור שבעוד עשר שנים תצטרך להחליף את כל צנרת מערכת הקירור, את כל הנוזלים, מצבר, תושבות מנוע וגיר, וכדומה - אבל לא הרבה יותר מזה!!! ואם היית ממשיך להשתמש בו, הייתי מחליף את כל הדברים האלו פעמיים ויותר. ברזנט? אם הוא שווה משהו, תנקה, תקפל, תשמור בארון בנפתלין כמו הסבתות.
הבעייה העיקרית שיש לרובנו בדילמות האלו היא מקום! ולך יש מקום. תייצר לו תנאים טובים, כמו שאסף כתב, ולדעתי, במקרה שלך, הדבר הנכון הוא חד משמעית להעמיד אותו.
איציק - 4X6ZH
30-07-13, 11:00
קראתי את רוב התגובות
לאחר כמה שנים טובות במוזיאון הטרקטורים אני יכול לתת הרצאה שלמה על איך לאחסן .
איפה לאחסן
מה לעשות לפני ואחרי
איך להחזיר לשימוש
דבר אחד אני יכול להדגיש !!
למשוואה הזאת אין פתרון אחד .
המשוואה הזאת היא בררת מחדל לא טובה . ( אחסון מיכלול מכני כל שהוא )
מגיעים אלינו ( למוזיאון ) כל הזמן כלים שונים ממקומות שונים שעברו תחזוקה \ נזרקו במחסן \ נזרקו בשדה
מנוע אמריקאי שיצקו אותו בארצות הברית מתנהג אחרת ממנוע אנגלי שיצקו אותו באנגליה.
מנוע גרמני מתנהג אחרת ממנוע צרפתי ( ואני מתכוון רק לברזל כמה הוא מחליד ואיך הוא מחליד )
יש כאלה שמקבלים ציפוי חלודה חיצוני וכל התהליך כמעט ונעצר
ויש כאלה שברגע שקיבלו חלודה התהליך לא נעצר זה רק נכנס יותר ויותר לעומק ( תחשוב על פח שמתחיל להחליד בחיבורים שלו )
יש חלקים שעכברים אוכלים ( חוטי חשמל כולל נחושת )
יש חלקי גומי שמתפוררים יש שנדבקים ויש שמתקשים והופכים לגוש קשה שאתה מבין שפעם זה היה גומי
חלקי ריפוד תפרים נפתחים ברגע שאתה מתישב על המושב
חלקי פלסטיק שנמצאים במתח (כמו מושבים ) מפתחים חריצים והקפיץ יוצא למעלה
צמיגים אסור להם לראות שמש ואסור להם להיות בלחץ ( בדרך כלל הם מתפוררים לאחר חזרה לשימוש )
עוד
ועוד
אפשר להמשיך
לסיכום קצר
מקום סגור ללא שמש
גלגלים באויר
פעם בכמה שנים לסובב מנוע
ולתפלל לאלוהי נשפני החלודה
אתה מוזמן למוזיאון תוכל לראות גיפים שעמדו במחסן שנים רבות
וגיפים שעמדו סתם בכל מיני מקומות
לכולם זה לא עשה טוב
אני לא מכיר פתרון אחר
איציק
אתה יודע שאתה יכול להשתמש במצבר או למכור אותו, לא חייבים להחזיק מצב טוב ברכב שעומד.
כנ"ל לגבי חלקים שבכל מקרה אתה יודע שתצטרך להחליף. צמיגים, אם הם טובים, תמכור. צמיגים גמורים (או בכלל בלי צמיגים, על בלוקים או על ג'אנטים) יש כמו זבל. צנרת נהרסת? תפרק ותמכור. ברזנט יתפורר? תמכור. תשאיר רק את מה שחשוב, את הבסיס כי בכל מקרה תצטרך להחליף בעוד 10-15 שנה.
תצבע את השלדה טוב, תבדוק אם יש צבע הגנה שניתן למרוח על הצבע הקיים בשביל לשמור אותו שלא ידהה או משהו כזה.
הייתי מציע לפרק כיסאות ולשים איזה שהוא כיסוי על האמבטיה בשביל שאם חיה כלשהי נכנסת ומחרבנת שיהיה קל להוציא.
אבל לפני זה יש לי שאלה, הרכב עוד לא אספנות? איזה שנה הוא?
תמכור/אל תמכור...
הדילמה אצלך נוצרה משום שטרחת והשקעת בג'יפ, הרווח הנוסף הוא הלמידה.
מן הסתם אתה לא רוצה שני מפונקים אלה כאלה שיודעים לעבוד עם דיסק ומכופפת, יודעים לרתך ולהלחים.
כאשר יגיע הזמן מצא להם את האקזמפלר המתאים, אולי סופה, אולי TJ, קח כוס בירה צוננת, שב בצל ותחלק הוראות והנחיות איך לבנות ג'יפ כראוי.
אל תמנע מהם את שאתה למדת, לתת ג'יפ מין המוכן, מינוס החזרה לכשירות, זו לא הדרך ללמד מתבגרים לעבוד עבור התחביבים.
ובכלל, מי ערב לך שזה יהיה תחביב עבורם? סביר יותר שיעדיפו מחשב "ביולוגי" או כל פיתוח הדורש מינימום הפעלת ידיים וזיעה...:mad:
למה לא להתחיל מוקדם יותר ולבנות, ביחד עם הזאטוטים ובכסף שתקבל ממכירת הג'יפ, קרטינג ממוזער?
קח כוס בירה צוננת, שב בצל ותחלק הוראות והנחיות איך לבנות ג'יפ כראוי.
זה בדיוק מה שהולך לקרות באחת השבתות הקרובות.
אני אתפנן בצל על כסא נוח עם בירה וסיגריה - ועידו (ברמצווה בנובמבר) יפתח ארגז כלים ויתחיל להרוויח את הג'יפ הזה בזיעה. הפעם זה רק טיפול תקופתי - שמנים, מסננים וכו'. התחלה טובה.
+1 .
נראה לי הרבה יותר יצירתי וכייפי , לבנות עם המתבגרים כלי נחמד מא' עד ת' , לאט לאט , בתקציב שמכרת את הסיקס .
בהצלחה
טוב,
לימדו אותי שכאשר שלושה אנשים אומרים לך שאתה שיכור אז לך לישון.
הג'יפ ימכר.
עירא
עירא, בשביל הפרוטוקול, יש גם כמה שאמרו לך שבמקרה שלך אתה יכול להמשיך לשתות, זה עושה לך טוב וגם כשאתה שיכור אתה דווקה חמוד...
סוף סוף הקשבת להגיון בריא
למען הדורות הבאים שכן מעוניינים באיכסון, HEAT SHRINK של יאכטות
עוטפים בחומר דומה לניילון נצמד רק הרבה יותר עבה והרכב יהיה אטום לאלמנטים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.