PDA

צפייה בגרסה מלאה : מקרר ezetil

יוש
04-08-13, 11:30
האם מישהו התנסה במקרר זה, או בדגמים מקבילים (של ezetil כמובן)?

ראיתי מעט התייחסות לנושא בפורום.

שבוע טוב,

שוקי.

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11507

omri_t
04-08-13, 13:25
אין לי נסיון, אבל ראיתי כזה בכמה משאיות (כניראה הגיע כך במקור)

בדוק מי נותן אחריות, הניצוץ עם כל הכבוד הוא לא מומחה לנ"ל..

עפר ג
04-08-13, 18:56
אהלן יש לי כזה 3 שנים בערך. עובד קבוע כמעט ולא מכבה אותו. עד היום לא עצר.

יוש
04-08-13, 20:09
תודה עפר.

אני מניח שיצא לך לעבור איתו לילה בשטח. איך מנגנון ההגנה שלו נגד פריקת המצבר?
איך הוא והמצבר שרדו את הלילה?

שוקי

עפר ג
05-08-13, 20:41
ערב טוב וסליחה על האיחור. בעיקרון יצא לי גם 3 ימים לא להניע את הרכב ולא היו שום בעיות. מה שכן אם המתח יורד אז הוא מפסיק לקרר אבל מעולם לא נתקלתי בבעית התנעה. חוץ מזה אין לו בעיה לקרר 24 שעות רצוף בלי התנעה/טעינה אם הרכב לא סגור ומבושל

יוש
05-08-13, 20:55
תודה רבה.

אפיז
05-08-13, 22:36
כנ''ל מחזיק כבר שנתיים את הדגם 45 ליטר ,צריכת חשמל נמוכה מקס' 4.5A יש לו 3 מצבים להגנה על המצבר מפריקה , יש ללו מצב בוסט -עבודה בהספק גבוה ללקרור מהיר או כאשר מכניסים כמות גדולה ויש צורך בקרור מאסיבי , כוון דיגיטלי עד -18 די מדוייק ,תאורת פנים, וכו' כל מה שרצית אני מאד מרוצה המדחסים ידועים כמעולים של דנפוס , היבואן ונותן השרות הוא מוסך סטרט בקריות יש להם הרבה דגמים למשאיות ואוטובוסים וכו' כולל דגמי מגירה , (אין לי מניות ,ניזקקתי לשרות עקב אי הבנת פעולה והתיחסו מעולה טיפלו במקום ) רח' התעשיה א.ת קרית אתא 04-8728505 דרך אגב יש יבוא שלו גם ע''י יבואן בתל אביב (יש לו דגמים קצת שונים אבל למעשה הם די זהים ) נימצא ברח' לוינסקי ליד תחנת הדלק יבואן של מכונות תפירה אין שלט אחר אלא של זינגר או משהו דומה לא זוכר . בהצלחה אחלה מקרר גם אחרי יומיים שהוא הרכב הרכב מניע בלי בעיה

-->