צפייה בגרסה מלאה : תפירת מזרונים לשינה בשטח - 4 או 6 ס"מ?
boazgutman
06-08-13, 15:57
שלום.
;)אני היום מטייל עם שלושה מזרונים ישנים ובלויים בעובי 6ס"מ...
עשיתי תכנון למזרונים חדשים המתחברים אחד לשני העונים על הצרכים שלי, ואני בדילמה האם אפשר לרדת לעובי מזרון של 4 ס"מ או להישאר עם ה 6 הנפוץ והידוע.
נושא מקום האכסון חשוב לי מאוד מפני שאני ומשפחתי (אשתי וילדה קטנה) מטיילים עם גימני ..... אז מקום זה מצרך יקר.....
אשמח לשמוע דעתכם... האם לרדת ל 4 ס"מ או להישאר עם ה 6??
יש למישהו ניסיון עם 4 ס"מ בשטח ?
בכל אופן מדובר על סופג כחול מחברת פוליניב... 6 או 4 ס"מ..... זאת השאלה.... :)
boazgutman
11-08-13, 08:13
מישהו??? אני יודע שזה לא בראש נושאי העניין של גיפאים, אבל בכל זאת חוות דעת תתקבל בשמחה...
מרבית אילו שישנים על מזרונים בשטח עושים את זהעל מזרוני 6 או 8 ס"מ.
אני מניח שאתה לא מקבל תשובה כי לאף אחד אין נסיון עם מזרוני 4 ס"מ בשטח.
כשלעצמי, מן הנסיון המועט שיש לי עם מזרוני התעמלות לילדים, בעובי של 3 ס"מ, לא הייתי בונה על נוחותם של מזרוני 4 ס"מ בשטח.
מוני אורבך
11-08-13, 08:27
מזרון 4 סמ הוא דק מדי לטעמי.
אם כבר עדיף מזרון מתנפח מאליו הכי עבה שיש.
מבחינת נוחות הוא באותה רמה כמו ה 4 אבל בגלל שאפשר להוציא אוויר הוא תופס הרבה פחות מקום (חצי!)
הוא תופס פחות מקום משק שינה קיצי (וזה באמת יפה).
נכון שיקר יותר, אבל זו הוצאה חד פעמית.
אני עברתי להשתמש במזרוני ספוג 6 סנטימטר שניתנים לגלגול ולכן לא תופסים הרבה מקום.
אפשר לקנות אותם בחיפה (יש שרשור בנושא) אבל גם במקומות אחרים (אני חושב).
הוא קצת צר, אבל אם אתה לא מטר תשעים ובנוי בסגנון מקרר, זה יספיק
נוח מאוד...
אגב פתרון מצוין בגימיני הוא תרמיל גג שנושא את כל אביזרי הלינה.
איתו ניתן לסחוב בנוחות כל סוג פתרון רצוי.
אם אתה לוקח 3 אנשים בגימיני לטיול של יותר מיום, הוא חובה (לדעתי).
מוני אורבך
11-08-13, 09:07
קבל תיקון חשוב.
בעקבות השירשור הזה נזכרתי שאני צריך עוד מזרון לשטח.
לכן טלפנתי למצלר בחיפה (קניתי ממנו את המזרונים שלי בזמנו)
הוא תיקן אותי ואמר שהמזרונים שלו הם 4 סנטימטר ולא 6.
אבל, הם לא עשוים מספוג רגיל אלא משילוב כמה סוגים של ספוג, להשגת נוחות גדולה יותר.
המזרונים שלו (מנסיון) מאוד נוחים ושווים כל שקל (129 שח) והם 4 סנטימטר ולא 6 כפי שחשבתי בטעות.
ולכן לשאלתך 4 סנטימטר (של מצלר) הם טובים מאוד.
boazgutman
11-08-13, 15:56
מוני תודה על התיקון ... כבר התחלתי להתלבט אם להחליף ל 6 בחזרה.
אני שרטטי סקיצה למזרונים כך שהמזרונים יתחברו אחד לשני ויבטלו את המרווח המעצבן שתמיד נופלים אליו.... המחיר ל 3 מזרונים בתפירה מיוחדת הוא 600 שקל.
(מי שרוצה לראות את התכנון והתוצר הסופי יכול ליצור איתי קשר ) עוד לא ראיתי את התוצר הסופי (רק הזמנתי את התפירה) אבל אני מקווה שזה יעמוד בדרישות האיכות הגבוהות שלי...... להערתך הקודמת מוני לגבי תרמיל גג, אכן שלושת המזרונים נכנסים לתיק יעודי ונארזים על הגג (איפה אם לא על הגג בגימני.....)
אני מקווה שנסות אותם עוד השבוע ... מתכנן עם האישה והילדה שלישי רביעי חמישי של טיול רגוע ....
אל תשכח לעדכן עם תמונות של המזרנים המתחברים.
זה מעניין...
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.