התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הגיע הזמן להחליף צמיגים בגימני. מתלבט איזה צמיג... יש המלצות?

boazgutman
06-08-13, 16:30
שלום.
הצמיגים על הגימני שלי כבר צועקים לצאת לפנסיה....
יש לי מידה מקורית כמובן 205/70R/15 .....
של MAXXIS MA S1 . כשרכשתי אותם לפני 3 שנים לא הייתי מטייל הרבה,
ואני שמח להגיד שזה השתנה ועכשיו כל סוף שבוע שני או שלישי הרכב רואה שטח קל עד בינוני.... לא משהו מטורף אבל לפחות ה 4על 4 עובד.....
יש המלצות לצמיגים? חשבתי על MAXXIS 771 או 751 (771 אין במלאי כרגע ולא ידוע מתי יגיע) ..... האם יש עוד אופציות?
תודה.
:p

tamir128
06-08-13, 17:21
שלום.
הצמיגים על הגימני שלי כבר צועקים לצאת לפנסיה....
יש לי מידה מקורית כמובן 205/70R/15 .....
של MAXXIS MA S1 . כשרכשתי אותם לפני 3 שנים לא הייתי מטייל הרבה,
ואני שמח להגיד שזה השתנה ועכשיו כל סוף שבוע שני או שלישי הרכב רואה שטח קל עד בינוני.... לא משהו מטורף אבל לפחות ה 4על 4 עובד.....
יש המלצות לצמיגים? חשבתי על MAXXIS 771 או 751 (771 אין במלאי כרגע ולא ידוע מתי יגיע) ..... האם יש עוד אופציות?
תודה.
:p

עוד אופציות?

8060

boazgutman
06-08-13, 19:02
כן ... 8060 .... הייתי ממש רוצה לראות אותם על הגימני שלי..... אבל צריך לשמור על שפיות... אני נוסע רוב היום בכביש.... ובדקתי כבר את המחיר של 8060 ... ובכל זאת אני מחפש משהו שעוד יתן לי אחיזה ואמידות בכביש....
מה שאני בעצם שואל הוא: האם יש יצרן אחר חוץ מMAXXIS שמיצר צמיגי חצי חצי למידה הזאת?

סולי
06-08-13, 19:46
תסתכל על זה ככה.
המקסיס 8060 ייתן לך בשטח עמידות גבוהה יותר לתקרים ואחיזה גבוהה יותר תמיד .
גם אם רןב הזמן אתה על הכביש קנית רכב שטח בדיוק בשביל הרגעים הקצרים האלה בשטח אז למה להתאכזב בגלל גומי רכרוכי??
ולגבי הכביש... במידת צמיגים כזו קטנה הקוביות לא מייצרות רעש כזה משמעותי והחסרונות לדעתי אחיזהברטוב . רעש. בלימה זניחיים...

יונימוג אדום
06-08-13, 19:48
הצמיג - מקסיס 8060 טראפדור !!!
על שני סמוראים בעבר וכיום על טנדר סמוראי כבר כ:20000 ק"מ , הטנדר משמש בעיקר לעבודה כולל העמסה של כ: 500 ק"ג .
צמיג שקט לחלוטין , אחיזת כביש מצויינת , מוריד אויר בדיונות והצמיג גמיש מאוד , וכמובן בשטח מספק את הסחורה בגדול .
יש לי את הדגם הזה מורכב גם על הסיקס כבר כ: 40000 ק"מ הרוב בשטח .
צמיג מומלץ ביותר גם לכביש .
המיבנה של הצמיג הזה מיוחד - באמצע צפוף מאוד ואילו בצדדים שוקולדים גסים מה שמקנה לו אחיזת כביש מצויינת .

אילן

HAMM_V
07-08-13, 14:53
אני גם בערך כמוך - טיולים כל סופ"ש שני או שלישי של שטח בינוני בדר"כ..
אבל - רוב הנסיעות שלי עדיין בכביש (אלא אם יש אפשרות לנסוע לאותו יעד דרך השטח - מה טוב).
לכן - קניתי דווקא צמיגי 50/50 - yokohama geolander - אחלה פירמה ולדעתי גם נראים טוב ומרגישים טוב בשטח..
אני בכוונה לא קניתי מקסיס כי כמעט כל מי ששאלתי אמר שזה פשוט צמיג ש"נעלם" תוך שנתיים ונשחק לגמרי (אלו הביקורות - מי שחושב אחרת- זה המקום).

הבהרה - אני לא יצרתי את הלינק הזה לאי-ביי במילה יוקוהומה (זה כנראה אוטומטי באתר.)

boazgutman
07-08-13, 16:25
הGEOLANDER זה בגרסת הAT ולא M/T ? כי אני רואה שאין במידה המקורית של גימני את הMT...
לכל חובבי ה8060... אני מבין אותכם... זה אחלה צמיג להנות ממנו בשטח... אבל העובדה שמתפארים מצמיג שמחזיק 20000 ק"מ לא אומרת בעצם עד כמה הבלאי על הצמיג הזה גבוהה.... ואני אסביר... אני היום עם צמיגי MAXXIS MA-S1 והם כבר אחרי יותר 40000. ושלוש שנים + בכביש. צריך להחליף אותם כי הם יבשים לא כי הם גמורים.
אם היייתי עם 8060 לא הייתי צריך להחליף ממזמן את הצמיג? בגלל שחיקה?
אני יודע שאני לא יכול להנות משני העולמות ביחד, גם להיות קרבי בשטח וגם מאמידות על הכביש.... ולכן אני חושב שאני אישית בוחר להתפשר קצת בשני העולמות... קצת בשטח וקצת בכביש.... ולבחור משהו כלאיים... אני מאוד אהבתי את ה771, יצרתי קשר עם היבואן שאמר שמחיר צמיג הוא 375 לא כולל מע"מ... בינתיים לא מצאתי את הפנצריה שתמכור לי את הצמיג הזה במחיר זה...... בינתיים הייתי רוצה לשמוע על עוד אופציות שיש בשוק.... יוקוהומה לא ידעתי שיש להם במידה הקטנה של גימני... אבדוק את הנושא.... יש פנצריה שמוכרת אותם באזור פתח תקווה ?
מצורף לינק לקטלוג MAXXIS http://dentire.com/files/2012/03/Jeeps.pdf
ולינק לאתר יוקוהומה...
http://www.yokohamatire.com/tires/detail/geolandar_m_t_plus
לאנשי הMAXXIS איפה יש פנצריה שמקבלים מחיר טוב?
תודה
אשמח לשמוע עוד הצעות עם יש....

motorica.net
07-08-13, 16:29
Geolander AT הם צמיגי כביש לא רעים. וזהו.
לסובארו 4x4 זה מספיק טוב , לרכבים עם יותר יכולת שיורדים מהכביש כדאי לבחור צמיג אחר.

HAMM_V
07-08-13, 16:46
Geolander AT הם צמיגי כביש לא רעים. וזהו.
לסובארו 4x4 זה מספיק טוב , לרכבים עם יותר יכולת שיורדים מהכביש כדאי לבחור צמיג אחר.

הייתי עם צמיגי כביש (המקוריים) עד עכשיו.
אני אמנם רק שלושה שבועות עם הGeolander אבל אני נעלב בשמו - יש הבדל משמעותי בינו ובין צמיג כביש..
עוד לא עליתי איתו איזה משלט, אבל הוא הפגין ביצועים בהחלט לא רעים בשטח טכני.
בכל מקרה - אני הלכתי לאנטון ביפו, לא נתקלתי במחירים זולים יותר משלו (בערך 400 לצמיג - אבל תתקשר קודם לוודא שיש לו מה שאתהרוצה) והיה שווה את ההגעה מי"ם.

יונימוג אדום
07-08-13, 16:47
אינני חסיד גדול של צמיגי מקסיס , אך הדגם הספציפי הזה מוצלח מאוד ! על הסיקס ( 31/10.5/15 ) כבר 40000 ק"מ לרוב שטח טכני לא קל ( בעדינות ) ועדיין יש כ:50% בשר .הסיקס משמש אותי לטיולים בלבד .
על הסמוראי לאחר 20000ק"מ ניראים חדשים - מוזמן לבוא לראות .
לגבי פנצ'ריה בפ"ת - אך ורק טייר סנטר (צמיג ישיר) נדמה לי ברחוב גונן ..

אילן- 050-5249686

liontamer84
07-08-13, 16:55
אצלי מותקנים ה771, אמנם פחות משנה, אבל סה"כ מרוצה מהם.
עוד לא אכזבו אותי, אבל עונת הבוץ עוד לפנינו :) (נווווו כבר)
בהשוואה לחברים שקנו את ה-8060, אין לי ספק שאם היום הייתי שוב לפני הקנייה הייתי לוקח את ה-8060.
ההבדל בכביש זניח אך מורגש בשטח.

רועי

GodsFather
07-08-13, 17:29
יש עוד אחד- 753 של מקסיס. צמיג שטח מצוין, אבל צמיג שטח הרבה יותר מכביש.

קחו בחשבון, לא מדובר פה באליטה של הצמיגים. כך גם המחירים בהתאם וכך גם הביצועים בטווח הארוך.

בנוסף, יש תאריך לכל צמיג, לפעמים הזול הוא כי הוא ישב על המדף "קצת" יותר ממה שצריך.

אם אתה מחפש לקנות מקסיס, דבר עם דנטייר היבואן בעצמו והוא יפנה אותך לפנצ'ריה שיש לה במלאי את מה שאתה מבקש.

*לסיקס יש עוד מגוון אדיר של אפשרויות. לג'ימני אין.

-->