צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה למקום לתפירת ברזנט לרכב
snirjeepdreamer
09-08-13, 15:42
אז אחרי מספר חיפושים בפורום, ראיתי שאין מידע עדכני בעניין.
אני מחפש בדחיפות מקום לתפירת ברזנט לרכב שלי.
אני בלו"ז קצת צפוף ומכאן הדחיפות.
מחפש המלצות למישהו עם עבודה ברמה גבוהה ושירות מצוין. מישהו שמכיר ועשה כמה ג'יפים בחיים שלו...
מראש אני מבקש לא להפנות אותי ל"רוקי" המחירים שלו בלתי הגיוניים בעליל !!! (בנתיים קיבלתי 3 הצעות מחיר - 2 רצו 600 הוא 2000 )
תודה
שניר
תנסה אצל א. המרחיב ברח' המלכאה 39 חולון.
אז אחרי מספר חיפושים בפורום, ראיתי שאין מידע עדכני בעניין.
אני מחפש בדחיפות מקום לתפירת ברזנט לרכב שלי.
אני בלו"ז קצת צפוף ומכאן הדחיפות.
מחפש המלצות למישהו עם עבודה ברמה גבוהה ושירות מצוין. מישהו שמכיר ועשה כמה ג'יפים בחיים שלו...
מראש אני מבקש לא להפנות אותי ל"רוקי" המחירים שלו בלתי הגיוניים בעליל !!! (בנתיים קיבלתי 3 הצעות מחיר - 2 רצו 600 הוא 2000 )
תודה
שניר
על איכות משלמים ( במקרה שלו ... הרבה!!! )
בזמנו שחיפשתי ברזנט לסיקס הוא היה אם המחיר הגבוהה ביותר אבל הברזנט הכי יפה ( בעני ) .
לנסוע לבאר שבע זה רלוונטי עבורך?
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
על איכות משלמים ( במקרה שלו ... הרבה!!! )
בזמנו שחיפשתי ברזנט לסיקס הוא היה אם המחיר הגבוהה ביותר אבל הברזנט הכי יפה ( בעני ) .
לא בהכרח קשר לאיכות.
על תיקון כיסוי ברזנט לארגז טנדר הם ביקשו 100שקל להרצה של תפר יחיד לאורך מטר.
במקום אחר ביקשו וקיבלו 240 על תפירת כיסוי חדש בהתאמה לארגז ספציפי, עם לולאות וחצאית.
+1.
שירות מצוין.
יונימוג אדום
09-08-13, 23:20
1+ .
שירות מצויין עבודה מקצועית ומחיר הגון - מה צריך יותר מזה ?
אילן
+1
sent from TIZ EL NABI
+8
עשו לי עבודה "קצת" יותר מסובכת מברזנט של סמוראי, קרוב ל200 מ"ר של תפירת ברזנט מאוד מסובכת.
ממליץ בחום!
600 ₪ לברזנט של סמוראי נשמע לי זול בצורה מוזרה עד מחשידה...
איתי
snirjeepdreamer
12-08-13, 12:31
אז אחרי כל ההמלצות החמות ניגשתי ל-א.מרחיב בחולון מצוייד בתמונות מכל הצדדים של הג'יפ לצורך קבלת הצעת מחיר לברזנט קיץ
שזה אומר ברזנט רק לאורך הגג של הרכב עם מתיחה כמובן למסילה על שמשה הקדמית ומסילות מעל הקנטים של הדלת.
מה שנקרא בשפת העם "ברזנט ספורט"
ההצעה הייתה 900 ₪ + מע"מ !!! (סה"כ כ 1060 ₪)
מחיר הזוי לדעתי. אני מאמין שכל ההמלצות כאן הם של חברים שעשו עבודות לפחות לפני שנתיים אחורה ויותר מזה.
ממשיכים לחפש...
אני תפרתי אצל הכל לים החיפה. כיסוי רשת צל. השירות היה מצויין והמחיר אפילו יותר 155 ש"ח כולל משלוח עד הבית. א.ד. המרחיב ביקשו על אותו מוצר 300+ מע"מ
snirjeepdreamer
12-08-13, 15:39
הבעיה צחי היא שמגיעים לתפירה קצת יותר מורכבת הכוללת השחלה מדויקת למסילות ולמתיחה מדויקת.
כאן חייבים מישהו שעשה כמה ג'יפים בעבר ואני כאמור לא יודע לקחת מידות כמוהם.
הבעיה צחי היא שמגיעים לתפירה קצת יותר מורכבת הכוללת השחלה מדויקת למסילות ולמתיחה מדויקת.
מה רע בברזנט ״רגיל ״ ( יעני בשפת העם ברזנט ביקיני) אם תרצה יש לי אחד במצב טוב ,שלך תמורת סכום סימלי ;-)
אם תסתכל באתר שלהם תראה שהם כבר תפרו ברזנטים לרכבים. גם ברשת צל שהייתה לי הייתה מסגרת ברזנט עם השחלה למסגרת חלון, עבד מצויין. אני ביקשתי עוד 4 רצועות מתיחה. רוצה שהם יקחו מידות תצטרך לנסוע לשם (חיפה). יש בטירה בחור שתפרתי אצלו תיק גג לגראנד ויטרה שהראב לי בקיני שהוא כבר עשה לכמה סופות, אם אני זוכר נכון הוא זרק לי 400 ש"ח. אין לי טלפון אבל לא מפריע לי להסביר לך או אם יסתדר לקפוץ איתך לשם איזו שבת.
טלפון יש בחתימה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.