צפייה בגרסה מלאה : ייבוא תיבת העברה מארה"ב - שאלה
שלום,
יש לקרוב משפחה המתגורר בארה"ב טרנספר עבורי.
להבנתי ניתן להביא את החלק דרך שילוח ימי הזול משמעותית משילוח אוויר ועם זה אין בעיה מאחר וניתן לחשב את המחיר.
שאלתי היא מה העלויות הנוספות?
איך מחשבים את המיסים אם החלק הוא "מתנה" ואין עליו מחיר מסויים?
תודה.ש
ההגדרה "מתנה" זה הגדרה בעייתית ...
אתה יכול גם לטעון שזה שלך , השארת את זה שם , ועכשיו הוא רק מעביר לך את זה.
בכל מקרה , הפקידים במכס כבר שמעו את זה וגם הרבה טיעונים אחרים בסיגנון ,
ומן הסתם סיכוי קטן שיאמינו לך , למשל הרבה פעמים כבר ניתקלתי בזמן שהייתי במכס , לקחת חבילה שלי ,
באנשים ששלחו פרטי לבוש משומשים מארה"ב לכאן ,
ונאלצו לשלם עליהם מכס ומעמ בגלל שלא האמינו להם.
עדיין אתה יכול לנסות , ולהגיד לו שירשום על טופס המכס משומש / מתנה וכו'
לכל דבר יש מחיר מחירון (גם משומש),
אנשי המכס בימינו כבר יודעים לחפש משהו דומה באיבי ולהגיד לך מה המחיר ...
מכס על פריטים של רכב זה משהו כמו 36 אחוז למיטב זיכרוני , תוסיף על זה מע"ם , כל זה על מחיר הפריט + משלוח.
בהצלחה!
יש כמה שרשורים בנושא, ממליץ לך לחפור מעט.
בגדול - זה לא ממש משנה למכס אם הפריט מוצהר כמתנה או לא, צריך הצהרת שווי שתהיה הגיונית. אם ההצהרה נמוכה מדי - זה ייראה חשוד ואז יבדקו לעומק.
כעיקרון אתה מחויב במס של 40% על חלקי רכב (טרסנפר הוא חלק לרכב ולא קישוט לרכב שעליו תשלם פחות..)
כמו כן יש לך מע"מ לשלם ויש סיכוי שתצטרך אישור יבואן או מוסך, למרות שטרנספר זה לא חלק בטיחותי.
כאמור - הנושא נטחן, חיפוש יניב לך תוצאות מועילות. לאחר מכן תעשה את החישוב של העלות הכוללת ותראה אם שווה לך בכלל להביא אותו.
שלום,
תודה לעונים.
טרם פירסום ההודעה ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שמתאים למצב שלי - בו אין מחיר לחלק.
כמו כן, אני לא מצליח למצוא באינטרנט מחיר עבור הטרנספר חדש/משומש.
40-50 אחוז זה אני מכיר, אבל 50 אחוז מ100 דולר זה בסדר (מחיר הגיוני לטרנספר משומש בארה"ב), אבל 50 אחוז 700 דולר (המחיר שאנשים מבקשים בארץ) זה כבר לא משתלם (משלוח...)
יש למישהו ניסיון עם יבוא חלקים?
בא נגיד ככה
כול מערכת ביורוקרטית מחייבת ניירת, ולכן אתה, בתור גג'ש במערכת, תפקידך לייצר את הניירת הנכונה.
במקרה שאינך מסוגל לייצר את הניירת המתאימה, יש פה אנשים שמסוגלים לייצר לך את הניירת המתאימה בתשלום סימלי אפילו.
לשאלתך...מה זה ניירת מתאימה? זאת ניירת שתאפשר לך לקבל את המוצר בלי כאבי ראש מיותרים או הוצאות מיותרות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.