צפייה בגרסה מלאה : מי יכול לשתף אותי במידת במידת אומי הנעילה של קצוות הציריה
Discomania
22-05-05, 23:45
מי יכול לשתף אותי במידת אומי הנעילה של קצוות הציריה או לחילופין הפעמונים מקדימה ונאבות מאחורה .
נעזרה תתקבל בברכה
דיסקו 1994 היה בנזין .
שולי
מי יכול לשתף אותי במידת אומי הנעילה של קצוות הציריה או לחילופין הפעמונים מקדימה ונאבות מאחורה .
שולי
???
אם הכוונה היא לאומי הטבורים - המידה היא 52 מ"מ ("1/16 2).
Discomania
23-05-05, 17:32
הכוונה לאומים שנועלים את המייסבים מקדימה ומאחורה לכל צד יש זוג אחד סוגר השני נועל .
שולי
המידה היא 52 מ"מ ("1/16 2).
Discomania
23-05-05, 23:12
חן חן עמי תודה רבה עזרת לי . תבורך .
שולי
אגב, אם אתה בדרכך לקנות/ ללוות בוקסה כזו, קח בחשבון שבוקסה רגילה לא תתאים - היא קרוב לודאי תהיה בעלת עובי דופן גדול מידי ולא עמוקה מספיק.
מה שאתה צריך זו בוקסה שעשויה מפח (עולה 80 ש"ח בינוביץ - זו אותה הבוקסה שמשמשת לאותו הצורך בסיקס).
מומלץ לרתך על הבוקסה, בוקסה נוספת קטנה יותר עם דרייב 1/2 שתשמש לחיבור הראצ'ט/ידית מומנט/ידית כח.החומר המקורי דק מידי ולא תמיד עומד במומנטים שמתפתחים.
אם יש לך מקסידרייב - אתה צריך גם אחת "אמיתית" כדי לפתוח את הפקק על הפלאנג'.
מומלץ לרתך על הבוקסה, בוקסה נוספת קטנה יותר עם דרייב 1/2 שתשמש לחיבור הראצ'ט/ידית מומנט/ידית כח.החומר המקורי דק מידי ולא תמיד עומד במומנטים שמתפתחים.
לאיזה מומנטים צריך להגיע בלנדרובר? בסרנים שאני מכיר (דנה וטויוטה) המומנטים לא מאד גדולים.
חנן-ג'יפולוג
25-05-05, 09:59
גם אצלי, נמרוד, לאחר כמה שנים של שימוש, החור בבוקסה גדל ואני צריך לרתך שם בוקסה במקום.
המומנטים באמת לא גדולים, אבל היות ויש הדוגלים בשיטת: "הדק כפי יכולתך, ואז שחרר 1/4 סיבוב" - לעיתים פינות ה"חור" בבוקסה (יש לזה שם?) מתעגלות קמעה.
בוקסה בעברית ציחה ===> תקיע
סוזי המשתוללת
25-05-05, 13:37
תודה אבשלום קור :P
Discomania
25-05-05, 23:07
עדיין לא הגעתי לפרק ההרכבה כרגע בשלב איסוף הכלים הרלוונטים לביצוע העבודה והבוקסה או "התקיע" היא \ הוא חלק מהכלים שצריך לאסוף . כשאגיע לפרק ההרכבה אקרא בעיון את הכתוב בספר ולפי המומנט הכתוב אסגור .
גם אני מכיר את הבוקסה מטויטה היא מידה 55 וגם לה עובי דופן דק מאוד ולכן החור של ההינע של הראצ'ט מקבל עיגולדים בפינות כמובן משימוש בשיטה שהוזכרה מעלה .
שולי
מה שטוב לטויוטה טוב גם ללנדרובר, אני משתמש באותה הבוקסה שעלתה 5$ גם לג'יפ וגם לטויוטה והשתמשו בה גם ללנדרוברים.
Discomania
26-05-05, 22:53
לרוב שיטת קניית הכלים שלי היא כזו שקונים כלי רק כשמתעורר הצורך בו ולא סתם לרוץ ולקנות ... ככה אתה בונה לך סט יעודי לרכב שלך ורק את מה שצריך ללא ספיחים מיותרים וביזבוז כסף רב .
שולי
Discomania
28-05-05, 23:49
על פי הספר היינס מומנט סגירה הוא 100 NM רכשתי את הבטקסה היא הגיעה אלי בדואר נרכשה אצל יאנוביץ עלות 80 ש"ח .
שולי
Discomania
29-05-05, 00:02
בטקסה=בוקסה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.