צפייה בגרסה מלאה : התלבטות : צמיגי קומהו או מקסיס?
אחרי שלוש שנים מאושרות עם המקסיס טרפדור 8060, הגיע הזמן להחליף.
מהמקסיס אני מאוד (!!!) מרוצה, מכל הבחינות, אך שמעתי גם המלצות על קומהו KL71.
מבחינת מחיר, שני הסטים פחות או יותר דומים במחיר- ולכן מחיר לא מהווה כאן שיקול. אני משער שכשאתמקח אצליח להביא מחיר טוב בכל מקרה.
הדרישות:
1. עמידות גבוהה - המקסיס החזיקו היטב שלוש שנים למרות נעילה אוטומטית ולמרות שעשו המון שטח.
2. ביצועים בסלעים. זקוק לצמיג עמיד בפני קרעים- עם אחיזה טובה בסלעים.
3. אחיזה טובה בבוץ.
4. כביש: לא ממש משנה גם קצת רעש. (המקסיס די מפתיעים בקטע הזה, הם די שקטים).
בקיצור -
מה דעתכם - מקסיס 8060 או KL1
סוסים מנצחים, לא מחליפים !
לפי החתך, הקומו מכוונים יותר לכביש על חשבון שטח.
לדעתי, הטרופדור (8060) הם צמיגי השטח מלא שנותנים הכי תמורה לכסף.
רענן
במקרה הזה, אם מה שיש טוב לך.. תקנה עוד סט אותו דבר.
חוות דעת של אחרים עשויה להיות רלוונטית, אם אתה לא ממש מרוצה.
אסף.
אם בא לך לשנות ממליץ לקחת בחשבון את ה Yokohama outlandar a/t-s צמיג 50/50
אחרי הרבה בדיקות רכשתי אותו לאחרונה אחרי שקיבלתי עליו מלא המלצות מהרבה מקומות שונים
מחיר טוב לצמיגים הוא בסביבות 2400 ומטה...
אם אתה מרוצה, קנה אותו דבר. אז אתה גם מסודר עם ספייר וספיירים על ספייר מהמשומשים. מצד שני אני בהחלט מזדהה עם הרצון להתחדש ולנסות משהו חדש כל כמה שנים.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
תומר שלום,
אני קצת מנצל"ש - האם צמיגים אלה או שטח מלא בכלל ניתנים לשימוש יומיומי? במילים אחרות כמה מפריעים צמיגי שטח מלא ברכב שנוסע יוםיום?
תודה,
עופר
מוגש כחומר למחשבה.... :rolleyes:
3 בבת אחת
https://lh6.googleusercontent.com/-sI0jVhKmw5Q/T7E-O4MkcEI/AAAAAAAAE24/cHmXy1_8rv8/w829-h553-no/2.jpg
האמת היא שב-2 מהם בריחת האויר הייתה מהג'אנט שהתעקם, שאני לא יודע כמה זה קשור או לא לאיכות הצמיג.
השלישי פשוט התפרק בדופן
ולמי שתוהה, עקפו אותי שם פורסטרים עם צמיגי כביש בלי לאותת.
אם בא לך לשנות ממליץ לקחת בחשבון את ה Yokohama outlandar a/t-s צמיג 50/50
אתה מסתלבט? להמליץ למישהו שמתלבט בין מקסיס 8060 לKL71 ללכת ולקנות יוקו A/T זה בערך כמו להמליץ על סוזוקי אלטו למישהו שמתלבט בין ב.מ.וו סדרה 7 למרצדס S קלאס.
אסף ונמרוד-ברור לי שהמקסיסים מצוינים, הצמיג הזה נתן לי המון תמורה, אבל אפעס קצת מגרד לי בקצה האצבעות על הקומהו. יש לי שני חברים שמטיילים איתם ומאוד מרוצים. למרות.... שבשבוע שעבר טיילנו-והסוליה שלהם הרגישה לי אפעס מעט רכה.
רענן-צודק, אני סתם חושב לנסות משהו חדש ובהחלט חושש שלא יגיע לרמה של המקסיסים. הם בפירוש הצמיגים הכי טובים שהיו לי מבחינת תמורה לכסף. והיו AT של יוקו ג'יאולנדר, פירלי סקורפיון וגם מקסיסים מדגמים אחרים.
אגב-עוד שיקול אפשרי - אני יכול במחיר דומה למקסיסים להוציא BF KM2- אך משומשים "במצב טוב" (אני לא כל כך חם על משומש!!!)
אייל שמיר- ניכר שלך יש ניסיון עם הקומהו - אז מה דעתך? אחד הדגשים הוא עמידות הן לשחיקה והן לקרעים, זה צמיג שאמור לסחוב איתי עכשיו שנתיים כולל טיולים כל סופש שני - חלקם כולל מעלות וכל מיני מפוצצי צמיגים.
תומר שלום,
אני קצת מנצל"ש - האם צמיגים אלה או שטח מלא בכלל ניתנים לשימוש יומיומי? במילים אחרות כמה מפריעים צמיגי שטח מלא ברכב שנוסע יוםיום?
תודה,
עופרhttp://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=1403
אייל שמיר- ניכר שלך יש ניסיון עם הקומהו - אז מה דעתך? אחד הדגשים הוא עמידות הן לשחיקה והן לקרעים, זה צמיג שאמור לסחוב איתי עכשיו שנתיים כולל טיולים כל סופש שני - חלקם כולל מעלות וכל מיני מפוצצי צמיגים.
תומר הדר,
על הנייר נראים כאחלה בחירה. שקטים בכביש ואוחזים מעולה בשטח. וגם נראים סקסיים.
אבל זה בא על חשבון אותה רכות שאתה מדבר עליה שכנראה עושה אותם יותר רגישים לחתכים. קטונתי.
בשורה התחתונה, בוא נאמר זאת ככה. גם אם הייתה אופציה של המידה, כניראה שלא הייתי קונה אותם שוב במקום ה-BFים שיש לי היום.
סגרת לי את ההתלבטות. תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
ההתלבטות היא רק בין מקסיס לקומהו? למה? רק מחיר?
אם יש משהו שבו הפסקתי להתפשר זה בצמיגים.
אחרי 15,000 ק״מ על הקומוהו שחלק נחבד מהם בשטח...
http://i.imgur.com/cCqCWYH.jpg
אני מאוד מרוצה מהצמיגים האחיזה שלהם בקרקע במיוחד על סלעים מעולה .
בבוץ עדיין לא נבדקו מחכה לחורף הקרוב.
אם אתה שואל אותי אני הייתי מעדיף אותם על המקסיס אבל הסט הבא שלי יהיה טויו ללא ספק...
ראה כאן מבחן אמריקאי לרוב סוגי הצמיגים במבחן הזה הקומוהו דווקא קיבל ציון מעולה:
http://i.imgur.com/cd3cSZI.jpg
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.