PDA

צפייה בגרסה מלאה : שימוש במזגן גורם למים במיכל מילוי של הרדיאטור לדלוף WJ 2000

caspi
21-08-13, 08:05
שמתי לב שנעלמים לי המים האדומים במיכל פלסטיק .
מילאתי שוב ,ונסעתי בלי מזגן , עושה רושם שאין נזילה או שהיא מזערית שאני לא רואה אפילו טפטוף.
הדלקתי מזגן ונסעתי קצת , כיביתי את האוטו ,ושמתי לב שיש טפטוף , ושמתי לב לשלולית מתחת לאוטו , ייחסתי לה את העובדה שזה מים מהמזגן ,
אגב השלולית בדיוק מתחת למנוע,בחלק הקידמי , אבל אז ראיתי שהמים של השלולית גם כשהם מתייבשים הם משאירים כתם . ואז חשדתי .
פתחתי את המכסה מנוע וראיתי שמפלס המים האדומים ירד .

המלצות מאיפה להתחיל ?

תודה

grand
21-08-13, 09:16
שלולית בחלק הקידמי לא קשורה למזגן.
מה שכן.. מזגן מעמיס יותר על המנוע ומשפיע על חום המנוע ואז לחצים גבוהים יותר במערכת.
תבדוק נזילות ממע' הקרור בלחץ, הימור שלי - בית טרמוסטט (פלאנג') סדוק.

boaz avrahami
21-08-13, 12:43
ותזהר שלא ילך לך מנוע בגלל שלא שמת לב שהמים נעלמו במכה.
כשאין מים אין אינדיקציה שהמנוע רותח!

caspi
21-08-13, 15:41
תודה על ההמלצות אני אבדוק ואעדכן ..

משהא
21-08-13, 21:04
אם המים אדומים, בדוק את הצבע של הנוזל ברצפה. אם שקוף מי מזגן, אם אדום נוזל קירור.

caspi
22-08-13, 00:42
אם המים אדומים, בדוק את הצבע של הנוזל ברצפה. אם שקוף מי מזגן, אם אדום נוזל קירור.

המים אדומים , כשהם מטפטפים עושה רושם שהמים שקופים , אבל אחרי שהמים מטפטפים , יש שלולית מתחת לאוטו , ובניגוד לשלולית שמתייבשת בחום ,אחרי יום שלם , השלולית הזאת אחרי שהיא התייבשה ,נשאר כתם .

caspi
22-08-13, 00:45
שלולית בחלק הקידמי לא קשורה למזגן.
מה שכן.. מזגן מעמיס יותר על המנוע ומשפיע על חום המנוע ואז לחצים גבוהים יותר במערכת.
תבדוק נזילות ממע' הקרור בלחץ, הימור שלי - בית טרמוסטט (פלאנג') סדוק.

בדקתי את הפלנג' , עושה רושם שהוא במצב טוב , לא איתרתי סדק , אולי יש בריחה מהאטימה בחלק התחתון של הפלנג אבל לא הצלחתי לזהות נזילה ,
כפי שאמרת אם אכן מדובר בתופעה שנוצרת בעומס גבוהה וחום מנוע ,אז אני אצטרך לתת לו נסיעה מאומצת ואז לבדוק , כי הסתכלתי על האיזור של הפלנג ובכלל כשהוא היה מונע ,ולא ראיתי כלום .

caspi
22-08-13, 00:48
ותזהר שלא ילך לך מנוע בגלל שלא שמת לב שהמים נעלמו במכה.
כשאין מים אין אינדיקציה שהמנוע רותח!

למזלי האוטו נותן אידיקציה כאשר המים המיכל פלסטיק יורדים לכיוון המינימום .ככה גיליתי שחסר לי והיה נראה לי מוזר כי זכרתי שבבדיקה שיגרתית לפני כמה ימים , כמות המים הייתה תקינה . אבל עכשיו כשאני יודע שיש בעיה , עד שאני אאתר את הבעיה , אני לא אסתמך על החיישן אלא אבדוק ויזואלית כל פעם

caspi
22-08-13, 19:06
טוב אז אחרי כמה מבטים ,והרבה התייעצויות , עושה הרושם שמדובר במשאבת מים .. מחר נדע ..
אתם מסכימים עם ההערכה ?

grand
22-08-13, 19:50
ניחושים משאירים להגרלת הלוטו.
תעשה לעצמך טובה.
תיגש לכל מוסך או מכון רדיאטורים, ותבדוק ע"י משאבת לחץ נזילות בצורה מסודרת.

caspi
22-08-13, 19:57
ניחושים משאירים להגרלת הלוטו.
תעשה לעצמך טובה.
תיגש לכל מוסך או מכון רדיאטורים, ותבדוק ע"י משאבת לחץ נזילות בצורה מסודרת.

מחר נדע

caspi
27-08-13, 14:47
מחר נדע

רק לטובת סיום השרשור , היה מדובר במשאבת מים .

-->