PDA

צפייה בגרסה מלאה : משלט 21 ונחל סורק לגימני ללא כל שיפורים

boazgutman
21-08-13, 08:39
שלום. רק רציתי לדעת חוות דעת לגבי האפשרות לעלות את משלט 21 ביום חמישי הקרוב בערב עם גימני ללא שיפורים כלל, צמיגי חצי חצי, והדרישה החשובה היא בלי להשבית את הרכב לאחר העליה.... :-)
האם אפשרי?
ראיתי שאנשים רושמים שלקח 22 דקות בלילה ו 16 ביום.... ומצד שני מישהו רשם 3 שעות....
מה מצב העליה כיום?
תודה

opl
21-08-13, 08:59
חבר עלה לפני כשבועיים עם גימיני דיי סטנדרטי גם צמיגים AT. הוא היה מוקף באנשים עם נסיון רב שלא נתנו לו לעשות אף טעות. לאחר מכן אמר שזה היה מאוד מפחיד ומאתגר.

אני מציע שתעלה ל21 מהצד השני, הוא אחלה מסלול, משם תמשיך למשלט 16 וכו. נחל שורק נמצא דרומה לציר הזה. שם לא תהיה לך שום בעיה - מסלול יפה מאוד.

itayt
21-08-13, 09:08
אני לא כל כך יודע מה הכוונה לעלות מהצד השני, אבל אם אתה מתכוון להמשיך ישר בכניסה במקום לפנות שמאלה, זה כמובן לא לעלות את מישלט 21 , אלה שלוחת השיירות (בשטח יש שילוט שרשום דרך הג'יפים). מסלול די סלול, מידי פעם איזה כפל בשביל שנוצר מהחורף האחרון, אבל אין משהו מעניין.
מישלט 21 משתנה משבוע לשבוע, הוא יכול להיות זורם ויכול להיות מסוכן (ראה מקרה הטרופר שהפהפך שם לפני שבוע, יש שרשור גם פה איפשהו), אל תעיז לעשות את זה לבד, סע עם עוד קבוצע שיש אמצעי חילוץ ומכוונים טובים ותעשה כיף.
בגדול, אני אוהב לעלות אותו בקיץ בלילה אבל קח בחשבון שבלילה הכל יותר מפחיד וכל שיפוע צד מרגיש הרבה יותר גרוע.
בקיצור, סע, תהנה וצלם.

opl
21-08-13, 09:31
78364

zerez
21-08-13, 14:27
יש ג'ימנים לא משופרים שעלו את משלט 21 ויש כאלה שלא הצליחו וקח בחשבון שאם אין לך מיגונים אתה מסכן את הטרנספר והגיר.

בזמנו החלטתי לא לעלות עם ג'ימני סטנדרטי וממוגן והיום לא הייתי עושה אחרת.

עדיאל
21-08-13, 18:06
יש הרבה מאוד גימיני סטנדרטים עד העצם שעלו את המשלט ללא בעייה בכלל .. רק צריך כוון נחמד

HAMM_V
21-08-13, 20:56
היינו שם בשישי האחרון - שלושה ג'ימיני סטנדרטיים, לא חדשים בעסק אבל לא חיות שטח עם היי-ליפט בין השיניים.
מה אגיד לך. אנחנו לא הצלחנו לעלות...
אולי זה החום המטורף שהיה, אולי הבורות העמוקים שנוצרו שם לאחרונה ואולי זה ויתור עצמי. בכל מקרה, בטוח נחזור לשם בקרוב ונסיים מה שהתחלנו.
דווח מה החלטת ואיך היה אחרי זה!

זרקו
22-08-13, 22:52
אפשר לעלות סטנדרטי מנסיון.
אבל אני מצטרף להמלצת על מכוון טוב ואנשים מסביב (אם כי בתחילת דרכי עליתי וירדתי לבד- פשוט כי עוד לא נתקעתי, היום לא היה קורה).

הטיול הראשון שאני עשיתי היה דווקא לרדת את המשלט. למי שלא צבר עדיין הרבה נסיון זה מאתגר ומאפשר ללמוד את הרכב.

-->