צפייה בגרסה מלאה : שאלה מקצועית
שלום לכולם. לפני שבוע קניתי סוזוקי גרנד ויטארה 2006 קצר 1.6 .אוטומט . יש לי בעיה באוטו פשוט האוטו לא זז מרגיש חנוק לגמרי ושותה דלק בצורה לא נורמאלית . עוד 5.9 לליטר .לקחתי אותץו למוסך מורשה אמרו שזה החיישן שיושב על האגזוזט החלפתי את שני החיישנים לאוטו הזה יש שני חיישנים שיושבים אחד לא הממיר ואחד על הסעפת החלפתי גם את הממיר גם . פשוט האוטו שותה לדלק בצורה לא נורמאלית בבדיקת מחשב לא הראה שום תקלה האוטו לא מעשן סעפת נקייה לגמרי. לציין שהיה לי לנד קרוזר קצר וקינג קצר ולא היו מגעים לחצי ממה שהוא שותה . והאוטו לא זז בכלל.. אשמח לתגובות . אחרת אני מעיף את הצעצוע הזה
תבדוק כניסת אוויר חופשית לסעפת ושאין לך קרע בצינור האוויר השירשורי.
תבדוק ניצוץ ל 4 הפלאגים.
תסיר הפלגים ותראה מה מצבם (פיח, רטובים וכו)
רענן
תודה רענן בדקתי הכל גבר הכל תקין . עשה לי מיכל דלק 45 ליטר 290 ק״מ מטורף
תודה רענן בדקתי הכל גבר הכל תקין . עשה לי מיכל דלק 45 ליטר 290 ק״מ מטורף
זה לא כזה נוראי .
האם אתה נוהג עם 4 נוסעים ועמוס בד"כ ?
האם החישוב על צריכה בין עירונית ?
מה מידת הנעל שלך ? בקיצור, אתה חובב האצות ומהירות גבוה ?
רענן
אשתי נוסעת עליו לבד . ומידת הנעליים שלי 47 :)
מה קצב החלפת רפידות בלמים ברכב שאשתך נוהגת ?
אולי היא נוהגת כמו אישתי (נהיגה איטלקית - עד הסוף גז ובלימה חזקה) ?
המחיר זה צריכת דלק מטורפת ושחיקה מוגברת של הבלמים באזור מיושב עם באמפרים .
רענן
שלום לכולם. לפני שבוע קניתי סוזוקי גרנד ויטארה 2006 קצר 1.6 .אוטומט . יש לי בעיה באוטו פשוט האוטו לא זז מרגיש חנוק לגמרי ושותה דלק בצורה לא נורמאלית . עוד 5.9 לליטר .לקחתי אותץו למוסך מורשה אמרו שזה החיישן שיושב על האגזוזט החלפתי את שני החיישנים לאוטו הזה יש שני חיישנים שיושבים אחד לא הממיר ואחד על הסעפת החלפתי גם את הממיר גם . פשוט האוטו שותה לדלק בצורה לא נורמאלית בבדיקת מחשב לא הראה שום תקלה האוטו לא מעשן סעפת נקייה לגמרי. לציין שהיה לי לנד קרוזר קצר וקינג קצר ולא היו מגעים לחצי ממה שהוא שותה . והאוטו לא זז בכלל.. אשמח לתגובות . אחרת אני מעיף את הצעצוע הזה
שים לב שיש שני ממירים
אחד צמוד לסעפת ואחד בהמשך צנרת הפליטה מתחת לנהג בערך
איזה מהם החלפת ומה היה מצבו?
כשקניתי אותו היה הציק אנגין דלוק בדיקת מחשב תקלה 135. זה היה אחד מהחיישנים החלפתי את הממיר ואת החיישן שיש עליו, והחלפתי גם את העליון ועשיתי איפוס המנורה נכבת, אתמול בלילה מלאתי אותי יצאה שעשה 6.5 לליטר וזה מטורף , פשוט לא יודע מה לעשות ,
מצבו היה תקין מאוד , הסעפת נקיה כמו מראה , האגזוזט נקי מאוד אין טיפת שחור
תנסה להחליף פלאגים, פילטר אוויר....
האם הבעיה בצריכת דלק הגיע לאחר טיפול מסוים שעשו לאוטו? או סתם ככה ביום בהיר?
האם הלכת למוסך בנושא ? קראו לך תקלות מהמחשב?
מכיוון שהרכב אצלך תקופה קצרה מאוד, בנוסף רכשת אותו עם התקלה, צריך לחפש גם במקומות הלא סימפטיים...
לפרק ולבדוק כיוון טיימינג. אולי הרצועה קפצה שן או שניים.
רענן
אבל אם הטיימנג קפץ שן או שניים הרכב יגמגם או יזייף , התקלה רכב חנוק וזולל דלק , עליות עולה מהירות 50 ק״מ , פילטר אויר החלפתי
אבל אם הטיימנג קפץ שן או שניים הרכב יגמגם או יזייף , התקלה רכב חנוק וזולל דלק , עליות עולה מהירות 50 ק״מ , פילטר אויר החלפתי
לא יזייף או יגמגם .
טיימיניג לא נכון יגרום לחוסר סחיבה מוחשי שבגללו לוחצים יותר על דוושת הגז והצריכה עולה.
רענן
גבר בדקתי הטיימנג בסדר גמור זהוא נמאס לי אני רוצה להעיף אותווווו.. מאתמול להיות נסיעה לקריות של 30 ק"מ 100 .. נמאס לי ממנו יש לך הצעה על טיוטה לנד קרוזר קצר גבר ?
גבר בדקתי הטיימנג בסדר גמור זהוא נמאס לי אני רוצה להעיף אותווווו.. מאתמול להיות נסיעה לקריות של 30 ק"מ 100 .. נמאס לי ממנו יש לך הצעה על טיוטה לנד קרוזר קצר גבר ?
יש לי הצעה יותר טובה בשבילך, קח את האוטו למוסך...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.