התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ניסיון וביקורות שטח בגרנד ויטרה קצר / ארוך 2400 החדישים .

TROOPER 1
24-08-13, 20:06
מבקש את עזרתכם אני מאד מעוניין לעבור לגרנד קצר 2009-10 ומבקש מי מכם שנוסע ברכב הנל בשטח לשתף איך העבירות / נוחות / מהלך מתלה הנחות עם בקרת המשיכה אספיר או גאתוס להגבהה וכמה ? ... וכל המלצה שרק תוכלו .תודה מדודי ................. טרופר לשעבר . בכלל ארוך או קצר ?...

Scrusher
25-08-13, 00:17
אין מהלך מתלה,רכב מאוד נוח מבחינת התנהגות,בדגם הקצר הספסל האחורי תיאורטי בלבד. יש לחבר כזאת קצרה מוגבהת,ממוגנת ועוד-יותר-ממוגנת והוא מאוד נהנה איתה,עשה את נחל פרצים עליון,מעלה יאיר,משלט 21 וכו'
הבקרת משיכה עובדת מדהים! הרכב עובר במקומות שדיי קשה לדמיין איך הוא ייכנס אליהם בכלל. חייב להתרגל לזה שהמיגונים עובדים קשה.
בקצר הזווית בטן פחות בעייתית אבל האגזוז יושב דיי נמוך ומקבל מכות כל הזמן (גם אצלו,כבר 3 שנים שהאגזוז חוטף מכות ולא נגרם לו נזק "מוסכי")

momi-r
25-08-13, 14:58
דודי שלום...
לי יש GV 2010 קצרה.
מאוד מבסוט מהרכב . הרכב נוח מאוד בכביש ועביר מאוד בשטח בזכות הטכנולוגיה העשירה שבו...
כמו שאמר קודמי הרכב נמוך ומחייב הגבהה - אם רוצים ליהנות בשטח עם מרווח גחון גדול יותר. לא קל ולא זול למצוא משהו סביר במחיר סביר .
לגבי הספסל האחורי (בדגם הקצר) מקום ל2 אנשים בלבד וסביר, לא הייתי מגדיר אותו כ תיאורטי אבל גם לא מרווח במיוחד סביר מאוד !!!
לגבי האגזוז הוא נראה מאוד פגיע אבל בפועל הרבה פחות ! אם בכלל. לא תופס לגבי אנשים מוכשרים במיוחד וכאלה שחושבים שהם עם רנגלר... יש גם אופציה למיגון האגזוז...
הרכב עובר במקומות שקשה לדמיין תוכל לראות גם פה : http://www.youtube.com/watch?v=MTcxjwve8bo&list=FL5WT_UhOHVIXa7MR4Y_q_2g

מיגון חובה - מגן גחון טרנספר וצנרת דלק (3 חלקים) אצל ראסטה עולה בסביבות 2400 ש"ח.
הגבהה - רצויה מאוד לחוויה טובה יותר בשטח. (אפשרי רק להחליף קפיצים ללא בולמים להגבהה של 2" )
מיגון אגזוז - לא חובה אם אתה לא נכנס כל שני וחמישי לסלעים - גם מי שמוכר מיגון אגזוז לא הכי ימליץ על מיגון זה.
מומלץ גם להוסיף מגיני סף.
צריכת דלק של 1-8 +- תלוי בסגנון הנהיגה שלך.

הרכב שלי קצר ממוגן ומוגבה מרגיש מעולה איתו ! הקצר מנוע 2.4 הארוך אם איני טועה מנוע 2.0 . באופן אישי אוהב יותר את הקצר - השאלה מה הדרישות שלך מבחינת משפחה ומקום ברכב...
אתה מוזמן לעשות סיבוב באיזה סופ"ש אם תרצה...

שורה תחתונה כמה שדרוגים קטנים ויש לך רכב מצוין - לך על זה !

TROOPER 1
26-08-13, 20:22
תודה מומי ..והקודם . שמח מאד על תשובתכם . הרגעתם אותי מאד . ירדתי מטרופר כבד ועביר אחרי 6 שנים . עכשיו הצרכים השתנו ..אני עכשיו עם אשתי בלבד . חייב רכב קליל ביום יום ועביר וכיפי בשטח . הקצר מאד מתאים לי . ראיתי אחד ממוגן ומוגבה אספיר ( עלות באספיר 10000 ש'ח ?? ) 2011 ובעיר ממש מעולה . תוכלו להמליץ על סדנה זולה יותר ? האם יש צמיגי BF זמינים למידה הזו ............ תודה שוב מומי על התייחסותך וותמשיך לעזור בעצות טובות .

momi-r
26-08-13, 20:36
עלות המיגון בסביבות 2400 ש״ח והגבהה בסביבות 3500. חוץ מאספיר יש את ראסטה וגטוס... אני עשיתי אצל ראסטה
תוכל למצוא יד שניה יותר זול - אם יתמזל מזלך....
לגבי צמיגים - לא בטוח לגבי bf אבל ממש לפני כמה שבועות החלפתי צמיגים והלכתי על יוקוהמה 50/50 אחרי המון המלצות..

שמח שנרגעת בנושא... אחרי שתנהג על הרכב תבין שהיית יכול להיות רגוע הרבה לפני.....אין מה להשוות לטרופר...

אם יש לך עוד חששות שאלות - תרגיש חופשי...
בהצלחה!

-->