צפייה בגרסה מלאה : מחפש סנדל לגלגל
מחפש לקנות סנדל לגלגל יד שניה\חדש
מישהו מוכר או יודע איפה אפשר לקנות?
צור קשר ב 054-4476188
היה על טרופר 245X75X16 במידה ואני זוכר טוב...צמיגים 100% שטח
יש מנעול רב בריח
ככל הידוע לי אפשר לקנות סנדלי גלגל אצל יצרני עגלות נגררות.
איתן שרוני
31-08-13, 23:39
ייצרן סנדלים ועוד ציוד מיגון נמצא במושב ישרש משק 9 כמדומני - תמצא בקלות באינטרנט. רכשתי כזה אחד לא מזמן לטויוטה היילקס שהתחדשתי בה , הקוטר לא קריטי (כמובן בתחום מסויים) כיוון שניתן לכיוונון. העלות - כ650 ש"ח. מאד לא נוח להרכבה (לא בגלל התיכנון - בגלל במשקל. כאן היתרון (פלדה עבה) הופך לחיסרון, לאישה ממוצעת - כמעט בלתי אפשרי , סיוט גם לגבר נורמלי בצהרי היום... בנוסף צריך גם מקום לאכסן.
טריק אחר שקניתי באותו מקום , הוא מעין "כספת" להגה, במקום המוט הקלאסי שרובנו משתמשים יש תוף פלדה מאסיבי הניתן לפירוק בקלות יחסית (ע"י הנהג הכוונה...) העלות - כ - 750 ש"ח ומנסיוני איתו (כחודשיים) נוח לתיפעול.
לגבי עמידות נגד גנבים - נו התשובה ידועה כמובן , כלום לא עוצר אותם , המטרה לעכב או לגרום להם ללכת לרכב הבא ללא המיגון.. מקוים שיחד עם אזעקה יעכב אותם למספר דקות נוספות.
שיהיה בהצלחה
טעות!!!
קוטר הצמיג ובכלל מידות של הצמיגים, מרווחים בינם לבין פח הרכב/פגושים וכו', קריטיים ועוד איך לבניית סנדל כמו שצריך.
כדי שהסנדל יתאים ותצליח להרכיב אותו ולהוריד אותו כמו שצריך בלי להזיע ולקלל כל יום מחדש, צריך למדוד ולבנות אותו לפי מידת הגלגל הספציפי.
הסנדל צריך לשבת טוב על הגלגל. אם הוא חופשי מדי, לא יהיה קשה מדי להכניס לשם מוט ברזל ופשוט לכופף את הסנדל.
בוא ואגלה לך סוד ידוע וגלוי: לא כל הצמיגים באותה מידה "רשמית", באמת זהים בקוטר וברוחב.
הסנדלים שלי שנבנו לפי מדידה על צמיגי מקסיס ביגהורן 31' על חישוק 7', היו צריכים "התאמות קלות" אחרי שהחלפתי לצמיגי טויו MT במידה 31, על ג'נט 8.
זה בגלל שהקוטר האמיתי של הטויו גדול באינץ' מהמקסיס (ברור שזו אחת הסיבות שבחרתי בהם, כאילו דא) לא מאמינים? עובדה - הסנדלים שמתאימים למקסיס ביגהורן לא עלו על הטויו MT ופשוט לא נסגרו.
גם את זה לקחתי בחשבון כשבחרתי בצמיג הכי גדול בשוק ביחס למידה הרשמית שלו. היה שווה, אבל זה נושא לדיון אחר.
אם אתה רוצה מס' טלפון של מי שבונה סנדלים לפי מידה, פנה בה"פ.
איתן שרוני
05-09-13, 22:50
דרור! בגדול אתה צודק ואכן חשוב שהסנדל יהיה מהודק לגלגל כדי למנוע (או לפחות להקשות ) על הכנסת לום ברזל ביניהם. פשוט צינתי שהסנדל שנמכר ע"י הבחור ממושב ישרש ( ואין לי אחוזים אצלו..) מכיל יכולת כיוונון מסוימת באופן שאפשר להדק אותו (בתחום מסויים כמובן) לצמיג ולהקשות מעט על הגנב. בנוסף יש לו כחלק סטנדרטי מוט ברזל מרותך שאינו מאפשר סיבוב או נסיעה על הגלגל. נקודה נוספת שכדאי להזכיר בהקשר זה (למי שמתכוון לבנות לבד) היא כיסוי פלדה על כל האיזור בג'אנט של הברגים , כי אם אפשר לגשת אליהם - ניתן לפרק את כל הגלגל ואז כמובן לנטרל את הסנדל. באותה הזדמנות , דרור כמומחה בנושא (לצערך...) האם יצא לך לראות את ה"כספת " שרכשתי ומשתמש בה? היתרון הגדול שלה - נוחות פירוק והרכבה , ממש שניות ספורות. עם זאת מהווה לדעתי מחסום לא פשוט לפורצים שיצטרכו ממש ל"השחית" את כל סביבת ההגה כדי להפטר ממנה וכאמור שם המשחק הוא להרויח עוד כמה דקות או שילכו לרכב של מישהו אחר...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.