צפייה בגרסה מלאה : שאלת אמינות
האם אחד האינדיאנים בן 3-5 עם טיפול הוגן יהיה אמין כך שאשתי בכל יום שהיא נוסעת וחוזרת מהעבודה הוא אכן יביא ויחזיר אותה וכל המערכות יעבדו היטב מטיפול לטיפול (10,000 ק״מ לשנה) ללא תקלות קטנות/גדולות ומעצבנות?
אם אתה מתכוון ל WK מהשנים 2008-2010 אז התשובה בפירוש כן, אבל בהנחה שתמצא אחד ששמרו עליו ועם ק"מ סביר.
ה WK, במנועים הגדולים יותר (ה 4.7 וה 5.7) ידועים כאמינים, כנ"ל לגבי תיבת ההילוכים, מערכת העברת הכח וכו'. כמו כל רכב אמריקאי שמתקרב ל 5 שנים הגיל מורגש, בלאי בפלסטיקים, בעור, ובפגושים וכו', לא ברמה קיצונית אבל מורגש.
דווקא מנוע ה 3.7 (קצת קטן על הרכב ולא כולל הילוך נמוך) והסולר נחשבים פחות אמינים, לא תמיד בצדק.
אני כבר שנתיים עם אחד, טפו טפו לא הייתה לי שום תקלה גדולה או תקיעה, צריך לדעת לטפל באוטו שמשהו מתבלבל צריך לדעת לסדר, אבל באמת אין תלונות. יש דברים מעצבנים קטנים, בגלל שימוש בחלקים באיכות נמוכה ע"י קרייזלר, תקלות ידועות, לא את כולן רצים לתקן אבל בסוף צריך.
כרגע עם גרנד ויטרה 2003, עד היום (טפו טפו) ללא כל תקלות ( חוץ מחיישן חמצן פעמיים, גומיית צירייה קרועה ומוט שעיקמתי בטיפשות), עד עתה המזגן עובד יפה כל יום, החלונות עולים ( ויורדים), אין תקלות חשמל, אין תקלות מנוע, אין סדקים בדש-בורד, כל המחוונים עובדים, בקיצור 10 שנים אשתי נוסעת בלי שום דבר מעצבן או מטריד, אף פעם לא התקשרה אלי עם מבט רצח בעיניים, אף פעם לא חשבה שהטיול הבא הוא לרבנות, טיפול טוב פים בשנה שזה פעם ב- 10,000 ק״מ וזהו.
מאחר ואני שוקל החלפה, האם מי מהאינדיאנים ( לא מכיר את ההבדל בין הדגמים השונים) יכול לתת את התוצאה הנ״ל ?
היתה פעם השוואה באתר של הדגמים השונים ומשום מה לא מוצא אותה, יש למישהו קישור לכתבה ?
תודה
קבל:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=58041&highlight=%E4%F0%F2%E4
שום ג׳יפ חדיש עם המערכות הקיימות, האלקטרוניקה והפאר לא יהיה ברמת האמינות של הויטרה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.