צפייה בגרסה מלאה : Article: חדשות: המרכז הישראלי ללימודי שטח מזמין למפגש באריאל, חול המועד סוכות
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=3079-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7% 99-%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7% 99-%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%9E%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%9C-%D7%97%D7%95%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%93-%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%95%D7%AA
חברים תגיעו ותביאו את הילדים והמשפחות הולך להיות שמח מאתגר ומעניין :)
מור
באיזו שעה הכי כדאי להגיע? מה סדר היום?
אנחנו נהיה שם מהבוקר...
עם הגזיבו שלנו,
עם שאריות חולצות (בעיקר נשים וילדים) 25 ש"ח ליח'
עם כובעים 15 ש"ח ליח'
עם מדבקות ג'יפולוג- תמורת בירה... טוב, חינם.
(חייבים לגמור את החולצות והכובעים, זה מפריע לאישתי מתחת למיטה!!!)
מי בא?
נו....
יש רשמים מהאירוע ?
מי לעזאזל סוגר אירוע בשעה 13:00. הגענו ב15:30 ולא נשאר כלום. ממש לא רציני.
לצערי אירוע קטן ולא אטרקטיבי ארוע כזה צריך להכיל את מיטב המוצרים חברות וספקים שקיימים בארץ שמעניינים את כול אוהבי השטח בפועל היו אולי 10 דוכנים אם מיגוון קטן של מוצרים חבל
לצערי אירוע קטן ולא אטרקטיבי ארוע כזה צריך להכיל את מיטב המוצרים חברות וספקים שקיימים בארץ שמעניינים את כול אוהבי השטח בפועל היו אולי 10 דוכנים אם מיגוון קטן של מוצרים חבל
צודק חוץ מהאירוע שנה שעברה של גיפולוג שהיה מושקע, בשנה האחרונה לא היה משהוא שמתקרב עליו ברמה .... חבל ( והאירועים של הבבונים בדרך השטח לא נקראים ארועים ) .
זה לא היה אירוע של "ג'יפולוג" אלה אירוע של "המרכז הישראלי ללימודי שטח" (תקנו אותי אם אני טועה) סך הכל מדובר באירוע ראשון פה באריאל. גם לי היו חסרים כמה דוכנים שהייתי בטוח שיגיעו. תמיד יש ממה ללמוד. אני יכול לומר שהרחבה נשארה נקיה לחלוטין וכך גם השטח מסביב. שזה כבר מראה על אופי האירוע והמשתתפים בו. אני מקווה מאוד לראות עוד אירועים כאלה. אני בטוח שהמארגנים יקחו לתשומת ליבם את הביקורות והרשמים של כולם ושיחול שיפור בפעם הבאה ...
מור
הייתי שמח לשמוע מה היה באירוע בפועל.
כ-10 דוכנים. הבנתי.
מה עוד ?
אכן נפתח פארק נהיגת שטח ? גדול/קטן ? מגניב/מעאפן ?
נפתחו צירי טיול חדשים בשומרון ?
מי יכול לפרט מה היה באירוע ?
היינו שם!
נכון, היה יחסית קטן, אבל אל תשכחו שזה אירוע ראשון לגוף חדש בתחילת הדרך, עצם העובדה שיש שיתוף פעולה של העיריה (ואני רוצה להאמין שזה לא רק בגלל הבחירות שבפתח) מראה על הפוטנציאל שיש לגוף הזה ולאירועים בעתיד.
משיחות עם המארגן הבנתי שלטובת האירוע הזה הוכשרו שלושה מסלולי טיול חדשים, אנחנו נשתדל בעתיד הקרוב לעלות אותם לאתר (אלא אם כן מישהו מהגולשים יעשה את זה לפנינו בעזרת טופס הוספת מסלול (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=79216)), זה כבר שווה בפני עצמו.
מסלול עבירות לא ראיתי עדיין, יכול להיות שעדיין אין ויכול להיות שלא ראיתי כי לא הסתובבתי, ישבתי בדוכן שלנו וחיכתי לקפה
80072
בנימה אישית ובעקבות חלק מהטענות שעלו פה,
כמי שמפיק את מפגש ג'יפולוג מזה 5 שנים אני יכול לומר לכם שמאוד לא קל להפיק דבר כזה, הן מבחינת הבירוקרטיה / כסת"ח של הרשויות והן לרתום עסקים לאירוע.
גם היום, כשמפגש ג'יפולוג הגיע לגודל ולרמה שבה הוא מתהדר והרמה מיוצגת על ידכם המבקרים בו, הנקיון לפני, תוך כדי ובסיומו, החשיפה והתמורה למציגים והכי חשוב הוא הרצון לחדש ולהתעלות על עצמך כל שנתיים, קשה מאוד להשיג חסויות לקיום אירועים כאלו ללא דמי כניסה למבקרים. זו אגב הסיבה שעדיין לא פורסם תאריך למפגש השנתי... (מי שיש לו לידים לספונסרים, זה הזמן)
אז תהיו סבלניים, הפוטנציאל של המקום קיים, עכשיו נשאר ללמוד מטעויות ולשפר.
סביון
מהתמונה נראה שהקמתם מאחז ג׳יפולוג בשומרון ;)
יש עוד תמונות ?
אולי תמונות יח״צ מהמארגנים ?
אם לקפה חיכית ציוץ קטן והוא היה מגיע ..... :)
מור
מי לעזאזל סוגר אירוע בשעה 13:00. הגענו ב15:30 ולא נשאר כלום. ממש לא רציני.
לא רציני זה אנדרסטייטמנט
אנשים שרפו ליטרים יקרים של סולר ובנזין בשביל להגיע למגרש חול ריק מאדם
ביזיון
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.