התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הגיע המועד, בחירת בולמים חדשים !

snirjeepdreamer
08-09-13, 22:48
סיפור שהיה כך היה,
לפני כשנתיים וחצי התקנתי קיט הגבהה 5 אינץ.
בחרתי בקפיצים של חמילבסקי (מאוד מרוצה !), כל ההתאמות נעשו לרבות הנמכת גשר גיר, קיצור דרייבשאפט אחורי, טיפול בהיגוי, צנרת בלמים וכו'.
בתחום הבולמים התאמתי בולמים לאורך מהלך המתלה של הקפיצים החדשים והתוצאות היו מרשימות.
אממה, החלטתי בשלב ההוא מטעמי חסכון והרצון להשקיע בדברים נוספים לשים בולמים הכי פשוטים שיש - PROCOMP 1000 ( כ 250 ש"ח לבולם) .
בהיכרותי את הרכב ידעתי להבחין בין פעילות הקפיצים לפעילות הבולמים ועד כה סבלתי מנוקשות גבוהה של תחושת הנסיעה.

הגיע הזמן לתקן !!!

קראתי הרבה שרשורים על כל מיני בולמים והייתי רוצה המלצות, לרבות נימוקים, על סט בולמים חדש.
התקציב: עד 800 ש"ח לבולם.
המטרה: מקסימום רכות ללא יותר מידי טלטולים.

לכל ממליצי MONRO , KONI , בילשטיין , RANCHO אנא הביאו תימוכין מניסיון.
אשמח גם לשמוע על בולמים אחרים (מבעלי ניסיון בלבד כמובן)
אנא דעתכם גם על הבולמים הפשוטים MONRO SANSA TRACK שכביכול הדעות עליהם שהם מאוד נוחים
אבל עם תוחלת חיים קצרה (לא איכפת לי להחליף בולמים זולים כל 3 שנים בתמורה לנוחות מירבית).

תודה מראש

omri_t
08-09-13, 23:13
שניר ידידי,

אצלי עם הקפיצים של חמילבסקי מותקנים רביעיית MONRO SANSA TRACK
אני מרוצה מאוד, ובחרתי אותם בדיוק מהסיבה שהם זולים ומספקים את הסחורה- בדיוק כמו גישתי לסופה.
הסופה בסטאפ הקיים לטעמי מתנהגת נהדר ואני מבסוט אש.
נוחה מחד, מחזיקה בשטח בצורה טובה.
אם וכאשר הבולם יחטוף באיזה טיול או סתם יגמר מעייפות- יהיה לי קל זול ופשוט להחליפו.

ברור לי לחלוטין שאם הייתי משקיע פי 2 בבולם היה לי קצת יותר נוח, אבל לגישתי בסופה- אין בכך הגיון או צורך אמיתי.

tomerledani
09-09-13, 10:07
סיפור שהיה כך היה,
לפני כשנתיים וחצי התקנתי קיט הגבהה 5 אינץ.
בחרתי בקפיצים של חמילבסקי (מאוד מרוצה !), כל ההתאמות נעשו לרבות הנמכת גשר גיר, קיצור דרייבשאפט אחורי, טיפול בהיגוי, צנרת בלמים וכו'.
בתחום הבולמים התאמתי בולמים לאורך מהלך המתלה של הקפיצים החדשים והתוצאות היו מרשימות.
אממה, החלטתי בשלב ההוא מטעמי חסכון והרצון להשקיע בדברים נוספים לשים בולמים הכי פשוטים שיש - PROCOMP 1000 ( כ 250 ש"ח לבולם) .
בהיכרותי את הרכב ידעתי להבחין בין פעילות הקפיצים לפעילות הבולמים ועד כה סבלתי מנוקשות גבוהה של תחושת הנסיעה.

הגיע הזמן לתקן !!!

קראתי הרבה שרשורים על כל מיני בולמים והייתי רוצה המלצות, לרבות נימוקים, על סט בולמים חדש.
התקציב: עד 800 ש"ח לבולם.
המטרה: מקסימום רכות ללא יותר מידי טלטולים.

לכל ממליצי MONRO , KONI , בילשטיין , RANCHO אנא הביאו תימוכין מניסיון.
אשמח גם לשמוע על בולמים אחרים (מבעלי ניסיון בלבד כמובן)
אנא דעתכם גם על הבולמים הפשוטים MONRO SANSA TRACK שכביכול הדעות עליהם שהם מאוד נוחים
אבל עם תוחלת חיים קצרה (לא איכפת לי להחליף בולמים זולים כל 3 שנים בתמורה לנוחות מירבית).

תודה מראש

תתקשר יש לי רוביקון אקספרס במידה הנ״ל חדשים בקופסה, לא היו בשימוש!
תומר-053-4200887

snirjeepdreamer
09-09-13, 22:57
רוביקון לא רלוונטי. אין אבא ואמא בארץ וגם אני לא יודע איך אתה מסיק שאילו המידות שאני צריך.

מה קורה חברים ? אני זקוק לדעותיכם בעניין ..

asafk
09-09-13, 22:59
למה אתה מטיל ספק ברוביקון? יש יבואן, ולמיטב ידיעתי הוא עומד מאחורי הבולמים ונותן להם שירות.

אסף.

foxy
09-09-13, 23:19
אמממממממ מה עם פוקס

snirjeepdreamer
11-09-13, 21:00
למה אתה מטיל ספק ברוביקון? יש יבואן, ולמיטב ידיעתי הוא עומד מאחורי הבולמים ונותן להם שירות.

אסף.

אסף, חידשת לי !! לא ידעתי שלרוביקון קיים יבואן רשמי. על מי מדובר ?
האם זה תוצרת רוביקון או מותג פרטי שמיוצר עוברם ? ואם כן, על ידי מי ?

פוקס למיטב ידיעתי הבולמים מתחילים באיזור ה- 2200 ₪ ליחידה.

boaz avrahami
11-09-13, 21:03
על המתלם שמעת?
חפש את איתי.

אייל
12-09-13, 14:15

אני חושב שאתה טועה בזה, שווה להרים טלפון לאאוטבק ולשאול.

asafk
12-09-13, 14:23
היבואן של רוביקון כבר כמה שנים הוא כמו שנכתב- המתלם.
הבעיה לדעתי היא ייבוא מקביל, לא דרך היבואן, וכמו כל דבר מי שחסך לפעמים לא קיבל את השירות המצופה...

אסף.

eysham
12-09-13, 14:38

לשמחתך, אתה רחוק בהערכה שלך...

אצלי יש כאלה: http://www.asfir.co.il/Improvements-shocks/Improvements-shocks-jeep/SA-JK-Long-2011/4%20%D7%91%D7%95%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D :%20%226-%224%20-1

.

http://www.asfir.co.il/image/cache/data/Shocks/Fox%20Gas%201%20Eye_usa-500x500.jpg

לא בטוח מה מתאים לג'יפ שלך אבל תחפש באתר. יש מחירים.
מקסימום תתקשר לשאול.

איל

Redoren
12-09-13, 14:59
סלחו לי שאני מתערב, אבל איך יכול להיות שזה המחיר לג'יפ אם זה המחיר לג'ימני?!
http://www.asfir.co.il/Improvements-shocks/improvements-shocks-suzuki/Gimnny-Fox/Gimnny-Fox-Pedders

האם זה בגלל 4 קפיצים?
אפשר לצאת מנק' הנחה שהקפיצים עולים כחצי מהמחיר? כלומר ש4 בולמים של פוקס אמורים (בהערכה גסה מאוד מאוד מאוד) לעלות 4600 ש"ח?

eysham
12-09-13, 15:29
סלחו לי שאני מתערב, אבל איך יכול להיות שזה המחיר לג'יפ אם זה המחיר לג'ימני?!
http://www.asfir.co.il/Improvements-shocks/improvements-shocks-suzuki/Gimnny-Fox/Gimnny-Fox-Pedders

האם זה בגלל 4 קפיצים?
אפשר לצאת מנק' הנחה שהקפיצים עולים כחצי מהמחיר? כלומר ש4 בולמים של פוקס אמורים (בהערכה גסה מאוד מאוד מאוד) לעלות 4600 ש"ח?

מן הסתם קיט עם קפיצים יעלה יותר מרק בולמים.
ונקודת ההנחה שלי היא שאם תתקשר לאספיר יגידו לך בדיוק כמה עולה מה.. :)

איל

snirjeepdreamer
13-09-13, 15:52
אם אפשר אני אודה לכם אם נחזור לדיון המקורי. סוגי בולמים המתאימים לסופה ורשמים מניסיון אישי !!

לגבי הפוקס, אני אתקשר לבדוק אבל הלינק שצורף לכאן מציג עדיין מחיר של 1000 ש"ח לבולם לא כולל מע"מ
שזה כבר 200 ש"ח מעל הגבול העליון שלי.

-->