PDA

צפייה בגרסה מלאה : מיגון דוושות לדיפנדר

eyalski
11-09-13, 09:16
עדיין לא נפטרנו מנושא הגניבות ולכן החלטתי לבנות מיגון דוושות לדיפנדר ,צפו בתמונות : עוד לא ממש מושלם ונראה קצת גדול ומסורבל ,אבל למעשה לוקח כמה שניות לנעול ולשחרר את הנעילה . במצב פתוח הפלטה הנועלת שוכבת מתחת לשטיח הגומי ולא מפריעה , במצב נעול פשוט מרימים את הפלטה ,מסובבים מפתח וזהו .

שאלה למבינים : כאשר הפלטה נעולה היא לוחצת על דוושת הבלם . שבניתי את המתקן חשבתי שכך גם תימנע הזזה של הרכב , אבל אני לא בטוח אם לחיצה ממושכת על הדוושה לא גורמת לנזק .

אשמח לשמוע אם כדאי לשנות טיפה את המנעול כדי שלא ילחץ על הדוושה או שאין בזה בעייה .

המשוטט
11-09-13, 11:27
עבודה יפה
מצ"ב הגרסה האפריקאית http://www.x-eng.co.uk/StoreDisplay.asp?SL=120&MID=&ImageID=4

sent from TIZ EL NABI

אמיר ב.א
11-09-13, 13:36
ביצוע יפה - רצוי לא ללחוץ על הדוושה , לאורך זמן זה יכול לגרום לבלאי של המערכת.

shmulikbg
11-09-13, 14:14
אכן, ביצוע יפהפה...אבל איפה הוא?

אמיר ב.א
11-09-13, 14:16
ההודעה השנייה עם התמונות נימחקה - כניראה חלק מעניין שיחזור האתר לאחר התקפת ההאקר ...

shmulikbg
11-09-13, 14:36
תודה, אמיר

itayt
11-09-13, 14:52
לא רע בכלל...
אני משתמש במוצר שרכשתי באנגליה, לא מפספס שניה בלי שהרכב נעול !
http://www.mudstuff.co.uk/products/security/ardcase.html

Tourist
11-09-13, 15:18
תוכל להעלות בבקשה את התמונות בשנית ?

eyalski
11-09-13, 20:54
מעלה שוב את התמונות שכנראה לא מופיעות בהודעה.

השלב הבא במיגון הוא לנצל את העובדה שנוצרת מין "כספת" קשה לפריצה .. בתוך הכספת להתקין יחידת איתור GPS ומערכת אזעקה .

הבעייה היחידה היא כאמור העובדה שהפלטה במצב סגור לוחצת על דוושת הבלם , דבר שעלול לגרום כנראה לנזק במשאבות הבלמים .79247792487924979250

amirk
11-09-13, 21:25
מתנצל מראש, אבל לפי מה שאני מבין מהתמונות אני פחות מתלהב מהרעיון ומהביצוע.
לומיק מושחז בין הריצפה לצירים והפלטה נפרדת ממקומה.
יש מגן דוושות שייצר אייל - toy4fun
דומה ברעיון למוצר של מדספורט קשה יותר לפריצה ולא מחובר לרכב.

אין כוונה להעליב או לפגוע, ביקורת עינינית נטו.
אמיר

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

eyalski
12-09-13, 10:05
מסכים , מדובר במודל לא מוגמר , בכל מקרה אין סיכוי שעם צירים יותר רציניים תהיה אפשרות לעקור את הפלטה . כל הגישה שם מוגבלת מאד והצירים מקובעים לגוף הרכב עם 5 ברגים . הקונטרה לבריחים מקובעת גם לגוף הרכב בצורה שלא מאפשרת גישה לברגים שהפלטה סגורה . אם ינסו לפרוץ עם לום יעקמו את הכל כמובן אבל מדובר בפעולה מאד אלימה שמטבע הדברים אמורה להיעשות בשקט . המוצר המוגמר ייראה טוב יותר , מאחורי הפלטה יחידת אזעקה ואיתור GPS עצמאית ללא חיבור למערכת החשמל , שיתריעו על נסיון פריצה וכדי לנטרל אותה יצטרכו לפרוץ קודם את ה " כספת ".

hitoy
12-09-13, 10:44
אמיר. ואני בתור פורץ הייתי דוחף את הלום בין הקורת דלת לבין הפלטה , מה שיגרום לפלטה ל"היתקפל" קצת ולאפשר לבריחים לצאת מהמקום.
איל. בגדול רעיון יפה ונראה "אובר קיל" תוסיף פלח ניצב לאורף הפלטה קרוב לדופן שמאל מה שיתן לך גם חוזק מיבני וגם יקשה על הכנסת הלום.

יואב

-->