צפייה בגרסה מלאה : מכלים לפילטר מים אפורים
מתחילים לבנות את מערכת סינון המים. הכוונה להוריד את המים מהמקלחת לתוך פילטר המורכב האמבינם בגדילים שונים יחד עם צמחית מים.
אני מחפש מיכלים גדולים, האידיאלי זה דולבים אטומים אך המחיר שלהם גבוה מאוד. האם מישהו מכיר מקום שמוכר מיכלים פגומים, סדוקים וכו? אין בזה לחץ או כל דבר שלא יכול להפתר עם סיליקון.
כל רעיות יתקבל בברכה.
תודה רבה.
ישנו מפעל בשם פחמס ליד כפר יונה שמייצר חביות מפלסטיק, אני לא יודע אם יש להם בגדלים אחרים, שווה לבדוק.
יש עוד מפעל באיזור עפולה שאת שמו איני זוכר, נראה לי שרומולד (היה לקוח של חברה שעבדתי בה) שמייצר מיכלים ענקיים.
בכל תהליך הזרקה/אקסטרוזיה ישנם פגומים, השאלה היא אם אפשר לקנותם או שהם ממוחזרים.
שקול ציפוי המיכל מבפנים ביריעת פוליאתילן אטומה ועבה עם תוסף נגד קרינה UV מאשר לתקן סדקים עם סיליקון.
2-3 אמבטיות ישנות עם אבנים בלבד, הסינון מספיק, התחזוקה קלה יותר והריחות מאזור הצמחייה פוחתים.
אם המטרה להשתמש להשקייה, יש פתרון ללא מיכלים שמייבאים חוליות. זה יוצא זול יותר ועם הרבה פחות התעסקות. כדאי לבדוק.
חפש בשדות מכלי 250ל' כחולים כמו שראית אצלי. בכל מקרה ממליץ שתשטוף טוב טוב לפני השימוש.
דן.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.