צפייה בגרסה מלאה : נעילה אטומטית קדמית לקורנדו
שלום לכולם
אני חושב על התקנה של נעילה קדמית אוטומטית לקורנדו שלי מבקש חוות דעת על הנושא מכל הבחינות ביחוד משנויים בהגה(ברצוני לשמועה דעות של מי שיש לו כזו נעילה על קורנדו )
תודה
שלמה
מחד, ההגה יותר קשה.
מאידך, העבירות משתפרת מאוד.
צריך ללמוד לנהוג עם הנעילה הקדמית, בעיקר בעליה תלולה סיבובית וחלקלקה (בוץ). במצב כזה נהיגה שגויה עלולה להביא אותך למצבים מסוכנים.
כל עוד המנוע מעמיס כוח סיבובי על הגיר, הקרוס-שאפט בעומס והנעילה פועלת. שחרור הנעילה קורה בעזיבת המצערת. בעליה שכזו בעייתי לעזוב את המצערת ולכן הנעילה מסרבת לתת לרכב להסתובב. במיוחד אם אתה נעול גם מאחור. יש טכניקה להתמודדות עם המצבים הללו.
זכור שעבירות טובה היא סוג של מיגון. במקום שאחרים עוברים על "תנופה משברת" אתה עובר באיטיות ובקלאסה...
ערן CJ
ערן שלום
1-כמה ההגה נעשה קשה?
2-האם יש שנוי משמעותי בזויות ההגוי ?
3-איך זה לנסועה עם כלי כזה בשבילים קלים עד בנוניים נעול ?
תודה
שלמה
על שבילים קלים עד בינוניים נוסעים בהנעה אחורית.
אם יש לך לוקרים ידניים, או שהפרדת את הפעלת הלוקרים משילוב הטרנספר, אתה יכול גם לנסוע ב low והנעה אחורית.
קח בחשבון שמסרק ההגה של קורנדו הוא לא מהעמידים. שילוב של גלגל 31 ונעילה קדמית יחסל אותו די מהר.
מה המצב שלמה. לא פירטת, אך האם אתה נעול אחור?
שלום
לשאלה אם הרכב נעול מאחור אז כן יש לי נעילה אוטומטית מאחור של לוקריט והיא עושה עבודה נהדרת כבר בערך 4 שנים ללא תקלות ואין בעיות מיוחדות גם בנסיעה על כביש כמו שצויין במ'ס פורומים.
שלמה שלום
כשתהיה בצפון (אזור טבעון) אתה מוזמן להתנסות ולהחליט בעצמך.
קפה עלי.
ערן CJ
שוב שלום לכולם
אז לכול מי שיש שאלות בנושא הרכב שלי עם נעילות קדימה ואחור כבר יותר משנה –זה עובד מצוין ושינה את הרכב מקצה לקצה לטובה מומלץ בחום.
הייתי שמח לחוות דעת כללית על הקורנאדו...
אחרי הזמן שהוא אצלך...איך הוא מבחינת דלק...עלויות תפעול...תקלות...עלות חלקים....בשטח
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.