צפייה בגרסה מלאה : איפה מוצאים נפט במרכז ?
הרכב לא עובר בדיקת עשן. כל השמנים והפילטרים חדשים וגם השתמשתי בתוסף לפני שבוע - לא עזר כלום. גם הטסטר וגם המכונאי שולחים אותי למלא 5 ליטר נפט להרביץ איזה 50 קמ ולחזור. אבל אני לא מוצא לא בראשון ולא באשדוד. מי מכיר ויודע איפה יש באיזורים הללו?
תבדוק באתרים של סונול ודלק, אמור להראות לך מי מוכר מה. אבל תתקשר לתחנה עצמה גם כי לך תדע אם זה מעודכן.
סתם לידע כללי - למה לנסוע על נפט? זה לא מסוכן לרכב?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free (http://tapatalk.com/m?id=1)
לטענתם חמישה ליטרים על מיכל מלא מנקה את המערכת. לא אחד ולא שניים אומרים כך.
חיפוש באינטרנט לא עוזר. התחנות לא מפרטות מה נמכר בכל תחנה.
צודק.
חפש בדפי זהב ״נפט״. אני הצלחתי למצוא באיזור אשדוד. תחנת פז גלים לדוגמא. 08-8563565
אז תבדוק עם שאר התוצאות..בדוק למישהו יש איזה ג׳רי
יש בגדרה בכביש הראשי אחרי התחנה המרכזית (אני חושב שזה תחנה של "דלק")
קניתי שם כמה פעמים
אחרי שיחה עם מוקדני שירות של שלל החברות. נפט יש רק בפתח תקווה צפון בפז
טמבוריות לא מחזיקות נפט?
האם ביו דיזל עוזר בבדיקת עשן?
דבר עם מחלקי נפט לתנורי חימום (קמינים). למשל עם דודי מתדלוק ישיר שהוא הספק שלי ובחור על הכיפק באופן כללי: 050-5362034
לא עונה... אני מניח שאגש למכון דיזלים לכיוון...
סופת המדבר
22-09-13, 14:39
תחנת "דלק דרום גדרה"
לבאים מצומת כנות לכיוון צפון/רחובות
אז התחנה ממש אחרי המחלף שבונים צמוד
שאני חיפשתי נפט לפני כמה שנים הם היו היחידים שהיה להם
ואם לא אז כמו שאמרו רק המחלקים נפט לחימום
נ.ב
חבר שעבר שם בזמנו בתור עבודה מעודפת
היה באמת מספר לי שכל הנהגי מוניות שהיו מתדלקים אצלו היו מוסיפים
4-5 ליטר נפט על מיכל מלא פעם בחודש ככה
יש לך נפט בפז בשדרות בן צבי ליד המכון הפתולוגי
למרות שבמוקד אמרו שיש... אני שם עכשיו ואין
יוריקה!! בסונול גדרה יש נפט. עכשיו רק נקווה שזה יעזור
תחנת סונול בכניסה לאיזור תעשייה צפוני לוד.
קח בחשבון ליטר כ 11 ש'ח.
אפילו יותר. בין 11-15תלוי באיזה תחנה
בחייאת,
K244 ייעודי לדיזל על חצי מיכל, תיסע יום לפני הבדיקה ותגיע עם החומר במיכל.
ולא פחות חשוב, לא לתת לטסטר לשבת לך ברכב בזמן הבדיקה.
שב אתה, ותעלה את הטורים במתינות עד לסף שהם דורשים.
מה שכתבת זה בדיוק מה שנעשה... שמתי את התוסף הזה לפני שבוע וסיימתי את המיכל. כנ"ל לגבי הטורים. הקטע הוא שהרכב באמת לא מעשן... ככה גם אומר מי שנוסע מאחורי. נקווה לטוב או שנכניס לטיפול.
מי ישב ברכב בזמן הבדיקה?
אתה או נציג המכון?
ראיתי איך בבדיקה אחרי בדיקה- בראשונה הרכב נכשל קולוסאלית, תוצאות של נגמש במיסוך.. ובבדיקה אחרי 5 דקות עם מישהו אחר על ההגה, תוצאה של שליש מהערך המקסימלי המותר.
ותשובה לשאלה שבכותרת...
אולי כאן..??
80054
אסף.
אני ישבתי. אחרי טיפול שמש הכי טוב שיצא זה 2.5 כשהתקרה זה4
כן. פעם ראשונה ואז הוצאתי רק 4 אחרי זה נסעתי למוסך ששלח אותי למלא נפט, מצאתי בתחנה בשם המפרץ אבל נשאר להם רק רבע ליטר ואני הייתי על שלשת רבעי המיכל. הגעתי עד אור יהודה בחיפושים וניסיתי את מזלי שוב בעוד בדיקה. אז הצלחתי להגיע ל2,5 בדיקה הבאה תהיה בשלישי
אתה יכול להשתמש בדסל = דלק סילון = למעשה נפט לכל דבר בכול שדה תעופה אזרחי תוכל למצוא ושם זה זול . ובטח אצל הירוקים .... בתקופת אבו רודס וסיני טחנתי הרבה ק'מ עם ויליס (כן SUV של פעם חחחח) שהניעה על בנזין ואחרי 5 דקות עבדה רק על נפט ודסל שהיה בחינם ובשפע (דסל ישן אסור לסילונים אבל מעדן לבולען של ויליס ..וכן כבר אז היינו מוסיפים לסולר בצמ''ה נפט באופן קבוע הפטנט עתיק ומצויין ..
העתיק ומצויין הזה קצת מדאיג אותי. כי זה אומנם דיזל טיפש אבל לא לגמרי מיושן, בקיצור, לדעתכם שימוש קבוע בנפט אחת לx תדלוקים הוא חכם או התעלמות מבעיה שיש לתקן? המנוע עשה 230 אלף.
boaz avrahami
23-09-13, 00:32
זה לא נפט, זה פצלי שמן.
פצלי שמן זה מן חצץ לבן שיש בנחל צין.
היינו מרפדים איתו את הרפתות בחורף בתור חומר סופג...
מה שאסף שם זה נפט תימני
איזה רכב ?ניסית לעשות אינפוזיה ? אולי זה יחסל את הבעיה , באיפון העתיק שהייה לי הייתי עושה כל 50K (כל שנה ) אינפוזיה ואחרי המשיך הבא בתור עד 450K לא היו אף פעם בעיות עישון (הלך מחוסר תשומת לב ,מה לעשות הטיפש לא מבין שבלי מים בראדיאטור ילך מנוח )
חפש מישהו שמתדלק בתחנות "יונה אברך" ממוקמות בעיקר במושבים . מוכרים את מוצרי חברת הדלק "אלון" . ולפחות בחלק מהמושבים יש משאבה של נפט.
תמיד אפשר לבקר בקידוח מגד 5 ליד ראש העין ולבקש למלא איזה ג׳רי..
תאחר את תזמון ההזרקה ע"י שינוי זווית של המשאבת הזרקה. אחרי הטסט תחזיר למיקום שהיה.
טל.
אני ישבתי. אחרי טיפול שמש הכי טוב שיצא זה 2.5 כשהתקרה זה4
רגע,
לפי זה העסק הסתדר?
שוב- בדיקה ראשונה בטסט הראשוני - כל התוצאות 4. אחרי זה מלאתי רבע ליטר נפט (עד שנגמר בתחנה) ויצאתי לחפש עוד בכל התחנות באיזור, על זה שרפתי שעה בערך בנסיעות. לאחר מכן חזרתי לנסות את מזלי שוב ואז הצלחתי לגרד את ה2.5.
כרגע כבר 110 ק"מ עם נפט במיכל. מחר בבוקר נבדוק שוב אחרי עוד טיפול שמש.
טוב נגמר... עבר טסט, אבל קשה לי לדעת אם בזכות הנפט או לא... הפעם זה היה בוחן אחר, העלתי סלד לאט כל פעם והוא כל הזמן אמר "תן עוד תן עוד" אחרי שלוש בדיקות הוא ביקש לשבת במקומי ואמר "אל תדאג הוא יעבור" וזהו... נתראה שנה הבאה.
תודה לכל מי שעזר!
למען הדורות הבאים,
במנוע דיזל עישון=עודף דלק, בגדול זה פחממות שלא נשרפות
הסיבות לזה שונות, בין אם זה כיוון משאבה לא נכון או מזרקים מטונפים.
הדרך להפטר מזה יכולה להכיל הכול בין נפט לאלכוהול, כול חומר עם יכולת ניקוי גבוהה, אני אישית אוהב ATF
זה שמן W10 עם ריכוז עצום של חומרי ניקוי, ליטר אחד לטנק מלא עובד מעולה.(גם לשמור על נקיון המערכת.), גם ביו דיזל ישפר את המצב- רמז- תתחברו עם משפחה מרוקאית, השמן בישול רץ שם כמו מים, כ8 ליטר בשבוע מנסיוני המוגבל.
איפה מוצאים את השמן הזה? כי בזמן האחרון קשה לי להשיג דברים שפעם היו אפשר למצוא בכל חור... עם הנפט סיימנו, ועכשיו לאף אחד אין פתאום טיובות גריז למגרזת...
ATF?((AUTOMATIC TRANSMITION FLUID(
בכול חור שמוכרים אבזרי רכב, אפילו אוטו דיפו
צודק... ברח לי לרגע הקיצור מראש. קיבינימט, אז איפה היית לפני יומיים??!? יש לי ATF בבגז...
עם ישראל.....מלא בתלונות כמו רימון בגרעינים.
שרשור שכדאי לנעוץ ;)
קראתי בפורומים בחו״ל על לא מעט שמוסיפים כליטר ATF בין טיפולים כתוסף למע׳ הדלק, ניקוי ושימון משאבה ועוד קסמים.
לא הצלחתי למצוא בדיקה אמיתית שבחנה את ההשפעה.
למען הדורות הבאים,
במנוע דיזל עישון=עודף דלק, בגדול זה פחממות שלא נשרפות
הסיבות לזה שונות, בין אם זה כיוון משאבה לא נכון או מזרקים מטונפים.
הדרך להפטר מזה יכולה להכיל הכול בין נפט לאלכוהול, כול חומר עם יכולת ניקוי גבוהה, אני אישית אוהב ATF
זה שמן W10 עם ריכוז עצום של חומרי ניקוי, ליטר אחד לטנק מלא עובד מעולה.(גם לשמור על נקיון המערכת.), גם ביו דיזל ישפר את המצב- רמז- תתחברו עם משפחה מרוקאית, השמן בישול רץ שם כמו מים, כ8 ליטר בשבוע מנסיוני המוגבל.
נראה לי אני הולך לאמץ מאוד ברצינות את השיטה הזאת (ATF)...
באיזה תדירות אתה ממליץ לבצע ?
טל.
להזיק זה לא יזיק, יש כאלה (עם משאבות בוש רוטוריות) שמוסיפים בכול תידלוק.
אגב- האופנה האחרונה: מוסיפים שמן 2 פעימות
עברו חודשיים...
מי ניסה ATF או שמן שתי פעימות מאז?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
בדיוק חשבתי על זה. מחר אני מוסיף כליטר ATF למיכל מלא
בחייאת,
K244 ייעודי לדיזל על חצי מיכל, תיסע יום לפני הבדיקה ותגיע עם החומר במיכל.
ולא פחות חשוב, לא לתת לטסטר לשבת לך ברכב בזמן הבדיקה.
שב אתה, ותעלה את הטורים במתינות עד לסף שהם דורשים.
השנה ולפני שנה בזמן הטסט: הבוחן הוציא אותי מהאוטו כמו טאטלע. לפני שנה שאלתי אותו למה. התשובה היתה כדי לרשום ק"מ מעודכן וכדי לוודא שלא דולקות נורות אזהרה בלוח השעונים וכדי לבדוק עשן כפי שצריך...אחד-אחד הוציא. מעצבן, אבל מובן.
בדיוק חשבתי על זה. מחר אני מוסיף כליטר ATF למיכל מלא
נווווו
בינתיים שמתי חצי ליטר לחצי מיכל... אבל מה אתה מצפה שאכתוב? :-)
הרכב היה סבבה לפני והוא גם סבבה תוך כדי. אני לא מצפה להרגיש איזשהו שינוי...
אולי זה באמת סוג של תוסף.
תהיתי אם יהיה עשן עודף או השפעה על סחיבה.
תודה על העדכון
על לא דבר.
אני חושב על זה כסוג של טיפול מונע/שיגרתי. לא מצפה להרגיש שינוי...
מצאתי נפט :)
(תודו שזה נשמע טוב ומתאים גם בתור כותרת לשרשור ...)
תחנת הדלק של דלק (כולם קוראים לה שם "גל") בתוך כפר קאסם, מחיר נכון להיום 8.5 ש"ח לליטר
קישור לווייז: https://waze.com/ul/hsv8yey8xj
כי אלו שני שרשורים שעולים כשמחפשים "נפט", אז למען הדורות הבאים ושאר המחפשים כאן או בגוגל ...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.