צפייה בגרסה מלאה : גנרטור
שלום,
איך אני יכולה לבחור גנרטור טוב שישמר לאורך שנים. בעיקר לטיולים שאנחנו מרבים לעשות (עכשיו שהילדים גדלו).
9
למה צריך גנרטור לטיולים ? לאיזו מטרה ?
למה צריך גנרטור לטיולים ? לאיזו מטרה ?
לטעון את הפלאפונים...לא?:D
יש אלטרנטיבה לגנרטור.
האם את יודעת לחשב את ההספק החשמלי הדרוש לכם ביום/לילה של טיול?
האם את מודעת לקיומו של ממיר מתח מצברים למתח צרכני חשמל ביתיים?
האם יש לכם יישומים נוספים בגנרטור מעבר לטיולים?
האם את יכולה לפרט מהם צרכני החשמל שלכם עת טיול, ביום ובלילה?
יש עוד שאלות, נתחיל בנ"ל.
עדי שלום, טוב יהיה אם תשקלי בשנית את עניין הגנרטור. מעבר לאי הנוחות שתיגרם לך מבטילטול גנרטור על משקלו, נפחו והכבלים המאריכים שלו הגנרטור עושה המון רעש ומעצבן את השכנים שרוצים להעביר ערב שקט במדבר או בכל מקום אחר. יש תחליפים רבים לצורך טעינה, קרור מזון, תאורה, מוזיקה. אשמח ליעץ . מספרי מופיע בחתימתי שלמטה.
תעשו לכולנו טובה ואל תביאו גנרטור לחניון שיש בו עוד אנשים.
זה כמו לחנות מאחורי אזור תעשיה.
www.appropedia.org/Treadmill-a-volt_treadmill_powered_charging
יש ממירי מתח.
יש גרילנדות לד.
יש פתרונות כמעט לכל דבר שתרצה בשטח.
גנרטור, לטעמי, זה להתעלל בזולת.
מרעיש, מסריח והורס את החוויה.
אבל זה רק אני... בהצלחה.
חברים,
הפוסט הזה נכתב עם קישור לאתר גנרטורים.
המנהלים מחקו כנראה...
בקיצור, אל תבזבזו את זמנכם פה.
אז ככה לכול ה אנטי גנרטורים יש גנרטורים מושתקים שהם מעולים אך לא זולים
ממרי מתח אכן זה פתרון היום יש עד 5000 ואט אבל בגודל כזה צריך לדעת להתקין ורצוי מצבר נוסף יעודי לזה
פתרון נוסף שקיים אצלנו זה סוללה חזקה שנטענת מחשמל סולארי שמסופק עם הערכה או מ המצת או מחשמל ביתי ומסופק עם 2 גופי תאורה ונותן כ 10 שעות אור עם אפשרות להטענת מחשב וטלפון
חנן-ג'יפולוג
04-10-13, 18:59
בלילה מדברי גם המושתק יפריע ועם כל הכבוד לפתרונות המוצעים הם מיותרים היום כשיש תאורת לד 12v שלא מצריכה שום דבר נוסף.
גם מחשבים וטלפונים יודעים להיטען מ12v.
יש לי ממיר, שכבר נהיה מיותר.
אם המטרה היא תאורה, ואפשרות לטעון מכשירים, אתה לא צריך גנרטור, כמו שחנן כתב.
היום, אתה יכול להפעיל גרילנדות לד לילה שלם עם סוללה 9v סטנדרטית קטנה, וזה אם השקע מצית לא זמין.
שכמובן שהגנרטור ה״מוחרש״ יהיה רחוק ככל הניתן מהמאהל של בעליו, וכפועל יוצא, תמיד יהיה קרוב ומטריד למישהו אחר.
זה לא סתם שהיום הולך ורווח ההגדרה של מקטעי חוף וקמפינג בארץ ״ללא גנרטורים״.
בלילה מדברי גם המושתק יפריע ועם כל הכבוד לפתרונות המוצעים הם מיותרים היום כשיש תאורת לד 12v שלא מצריכה שום דבר נוסף.
גם מחשבים וטלפונים יודעים להיטען מ12v.
יש לי ממיר, שכבר נהיה מיותר.
מיותר... לא הייתי אומר, מעבר לאמצעי המחשוב, הטלפוניה,התאורה אני מפעיל באמצעות ממיר[סינוס טהור,רציני,לא זבל, 1000W,פיק 2000] מאווררים,מרתיח מים עם מזלג חשמלי,מקדחה,דיסק,מטעין סוללת מברגה,בעצם כל צרכן 230 V עד להספק של 900 W.
תחנת כח קטנה,ניידת.
מיותר... לא הייתי אומר, מעבר לאמצעי המחשוב, הטלפוניה,התאורה אני מפעיל באמצעות ממיר[סינוס טהור,רציני,לא זבל, 1000W,פיק 2000] מאווררים,מרתיח מים עם מזלג חשמלי,מקדחה,דיסק,מטעין סוללת מברגה,בעצם כל צרכן 230 V עד להספק של 900 W.
ואת כל אלו אתה צריך בזמן טיול כי...?
ואת כל אלו אתה צריך בזמן טיול כי...?
סוג הטיולים שלי כבר קצת שונה משלך,לפעמים הטיול משולב ביום טיפול בחורשה מוצלת ולא בחניה הלוהטת בבית.
צריך או לא צריך זה אינדיבידואלי. כתבתי על האופציות.
בעיקר משתמש למאווררים,הרתחת מים מהירה [יש גם פק"ל גזיה] תאורה היקפית מזרקור לד יחיד רב עצמה [50 W עם עמעם] צידוד והגבהה, יותר טוב מפריסת גרלנדות.
פה ושם גם מכונת גילוח, הפעלת בלנדר,משאבה וכו'
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=41932424621
73&set=t.100002164086875&type=3&theater (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4193242462173&set=t.100002164086875&type=3&theater)
וזה עוד רק על חצי דימר. אפשרות להתנייד עם הג'יפ,לוכד את כל המעופפים במרוכז ולא מעל השולחן.פ"ה דקה וחצי,360 מעלות, צידוד והגבהה ועוד הרבה יתרונות המתאימים לי באופן אישי.
תוצרת אלקטרה,נרכש ב"ארכא"
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4193258422572&set=t.100002164086875&type=3&theater
'
טיפול מתוכנן בחניון?
ואם כדרכם של טיפולים, אתה מוצא משהו שלא תכננת, איך אתה יוצא מהשטח עם חלק מפורק?
זה לא טיול.. זה פריסת פלוגת חימוש בשטח.
טיפולים קוסמטיים, חיזוקי ברגים, דרג א' וכו'. אני מטייל הרבה לבד ועושה הפסקות ארוכות ותכופות.[שום דבר כבר לא בוער] הציוד שמניתי [דיסק,מקדחה]אינו ציוד קבע ברכב.
לפעמים החלפת פילטר אוויר,מצתים, צביעה קלה,החלפת נתיכים עייפים [למשל] תוך כדי הכנת קפה-מתאים לי באיזה חור ליד הירדן בשלווה ולא בבית.
בטיול עם קבוצת מטיילים אינני מתעסק בזה.
boaz avrahami
05-10-13, 11:12
דיון מעניין, לא?
כיום בעידן תאורת הלד, הברירה הטבעית מבחינת חסכון מקום משקל כסף ונוחיות אלו ממירי הזרם.
גנרטור למטיל הממוצע זה אאוט למעט קמפינגים ששם אין אלטרנטיבה.
לכן למעשה כיום מפגע הרעש האמיתי זה כל מיני מפיקי מסיבות שפורסים גנרטור גדול ורועש יחסית ורמקולים ומשמיעים ללא הפסקה מוזיקת טראנס ומוסיקה מזרחית.
איתם איש לא מעיז להתעסק וחבל.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4193258422572&set=t.100002164086875&type=3&theater
מי שלא חבר שלך בפייס לא יראה את מה שקישרת אליו.
אז שמיל -לא ידעתי, תעשה טובה,אם אתה יכול להעלות דרכך את הלינקים ל2 ההודעות שלי אז תעלה בבקשה [בזמנך החופשי ורק אם יש לך ראש לזה]
אין לי יותר את התמונות בזכרון המצלמה,הפייס היה המקור היחידי לתמונות.
אפשר גם לראות את התמונות שהוצגו כבר בגיפולוג באמצעות חיפוש מתקדם תחת הכותרת -תאורת שטח.
תודה.
הייתי יכול להעלות, אם רק הייתי יכול לראות אותן :)
אז זהו-ניתן לראות אותן בגיפולוג,בחיפוש מתקדם-תאורת שטח
http://i223.photobucket.com/albums/dd162/zx16v/527017_4193242462173_949983785_n_zpsc6f0 d44e.jpg
לכן למעשה כיום מפגע הרעש האמיתי זה כל מיני מפיקי מסיבות שפורסים גנרטור גדול ורועש יחסית ורמקולים ומשמיעים ללא הפסקה מוזיקת טראנס ומוסיקה מזרחית.
איתם איש לא מעיז להתעסק
תתפלא..
נפלו עלינו בחניון לילה חבורת לוגיסטיקה של אירוע כזה בשישי בלילה, שהכל פרוס לחניון כהלכתו, אחרי אוכל,ושעה אחרי שהילדים נרדמו וסוף סוף התיישבנו בשלווה ליד המדורה.
הודיעו ברוב טקס שיש כאן ״עוד שעה״ מסיבת טבע, וכדאי שנזוז.
למי שאין ילדים קטנים לא יבין את התגובה שהם קיבלו:
״לפני שעה כשהילדים היו ערים היה על מה לדבר, עכשיו, כדאי שתשלחו ביטול או שתמצאו מקום אחר״.
אחרי איום מרומז שלהם, שישבו לנו על הראש, שאלנו אם יש להם רשיון עסק, רשיון לנהל אירוע מעל x אנשים, אישור קצין בטיחות ומכבי-אש, וכמובן אמבולנס?
הסתכלו עלינו כמו על מפגרים וענו שברור שלא.
ענינו שחבל שהמשטרה תקבל שיחת טלפון על המסיבה.
שאל מה הוא בדיוק אמור לעשות עם כל מי שבדרך, הצעתי לו מקום חלופי כ-10 קמ משם.
הלכו.
לילה, שקט, ילדים ישנו עד הבוקר.
GodsFather
06-10-13, 18:30
עזבו אתכם מכל זה, פעם היינו באים לחניון לילה כדי לישון כי הטיול היה ארוך ומהנה ומחר יש עוד יום טיול, היום צריך חשמלים וממירים בשביל שאפשר יהיה לשחק קנדי-קראש במקום לאכול איזה תפוח אדמה מהמדורה...
יותר חשוב - איך נהיים חברים של צביקי בפייסבוק ? :)
לא יודע, את התמונה הבאתי מהמיקום בג'יפולוג שהוא ציין..
אגב, את הרעיון של צביקי פיתחתי לזרקאור 12V 15W, לד, שעומד על עמוד טלסקופי בגובה 5 מטר שיושב על הטמבון
זה נותן חתיכת אור, וכמעט בלי צל, גם למרחקים גדולים..
הבעייה - לא צילמתי.
בא בנאדם (נעזוב לרגע את הפרסומת), שואל כמה איך ולמה? (גנרטור או טיל שיוט ..לא משנה) ישר עונים לו למה לא, ולא כדאי ותעזוב אותנו בשקט...
שאלה על גנרטור...גנרטור, איזה? לא למה לא?... מה הבעיה לענות לעניין???
אני משתמש בעבודה ב- HONDA EU20I
יש לנו כשלושה כאלה כבר חמש שנים, אחלה של דבר, אמינים מאוד, שקטים מאוד אבל לא זולים בכלל
http://www.generator.co.il/%D7%92%D7%A0%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A8-EU20i-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-Honda-%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%91.html
בא בנאדם (נעזוב לרגע את הפרסומת), שואל כמה איך ולמה? (גנרטור או טיל שיוט ..לא משנה) ישר עונים לו למה לא, ולא כדאי ותעזוב אותנו בשקט...
א. כי אני מניח שרוב משתמשי הגנרטור לא יודעים כמה זה מטריד אחרים בשטח.
ב. כי אולי יש פתרון פשוט אחר לדרישה שלו שהוא אינו מודע לו, ושאינו כולל לדפוק לאנשים אחרים את הלילה בשטח, ואז כולם הרוויחו.
boaz avrahami
06-10-13, 20:43
לפי מה שהבנתי זה בכלל התחיל מפרסומת לגנרטור שנמחקה.
חנן-ג'יפולוג
06-10-13, 21:50
כי זה פורום. לא אתר שו"ת. אז כשאתה שואל בפורום תהיה מוכן לזה שתקבל דעות ורעיונות שונים ולא רק תשובה ישירה.
האם היית מגיב בצורה זהה אם היה נכנס כאן מישהו חדש ושואל באיזה הילוך לבחור על מנת להצליח לטפס על גבעת החלמוניות הקרובה?
זה לא משנה פרסומת או לא.. וזה לא נגמר בגנרטור, יותר ויותר שרשורים מתחילים עם שאלה פשוטה ומתפתחים לאלף כיוונים שאף אחד מהם לא עונה על השאלה..
מטריד או לא זה לא העניין, אפשר לענות ובנוסף להסביר את היתרונות/חסרונות של גנרטור או כל פתרון אחר לצורך העניין.
פעם הייתה פה סוג של אמרה "לא יודעים לא עונים". . כולם יורים את כל ה"ידע" שלהם ובטוחים שיש להם תשובת מחץ רק לא שמים לב שזה לא קשור לשאלה..
פרסומת? מוחקים וזהו...אבל זה היה פעם..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.