התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Article: מי רוצה דיסק 4.5" חדש של Stanley?

Jeepolog
03-10-13, 08:00
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=3090-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%99%D7% 9D-Stanley

חנן גולומבק
03-10-13, 08:24
ובניית קרוואן זו לא כתבה טכנית ? בניית באגי לילד זו לא כתבה טכנית ?

סוזי המשתוללת
03-10-13, 09:22
חנן
with all dew respect הכתבה כנראה נשפטה בתרומה לקהילה וככזו היא בהחלט "תורמת "יותר כי היא מצילה הרבה בעלי טרופר מידיהם של "שוחטים " שאינם מבינים דבר מלבד לשחוט את הלקוח
כשלאנשים פתאום ברורה הסיבה הטכנית לשחיטת המחיר של הרכב , ולעובדה שהשד אינו נורא כלכך ...... יש תרומה ישירה לאנשים שפתאום מתעניינים ברכישת הרכב
תוסיף את כתבת שיפוץ הטורבו של עופר ואת היסודיות שלו בעיצוב , בפרטים ובהסברים המפורטים ואני בהחלט יכול להבין למה הוא זכה.....

savyon
03-10-13, 09:27
חוץ מזה, כמו שנמרוד כתב, יש עוד שתי משחזות לחלוקה עד סוף השנה אז תתחילו להעלות תוכן טכני / פרוייקטים וכו...
קדימה לעבודה

eyali0001
03-10-13, 10:14
מקווה שהמנהלים ישימו לב למדריך שכתבתי על תיקון הגה.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=79534
פתחתי אותו בכללי במקום במדריכים :-(

נדב ש.
03-10-13, 15:22
חנן
with all dew respect הכתבה כנראה נשפטה בתרומה לקהילה וככזו היא בהחלט "תורמת "יותר כי היא מצילה הרבה בעלי טרופר מידיהם של "שוחטים " שאינם מבינים דבר מלבד לשחוט את הלקוח
כשלאנשים פתאום ברורה הסיבה הטכנית לשחיטת המחיר של הרכב , ולעובדה שהשד אינו נורא כלכך ...... יש תרומה ישירה לאנשים שפתאום מתעניינים ברכישת הרכב
תוסיף את כתבת שיפוץ הטורבו של עופר ואת היסודיות שלו בעיצוב , בפרטים ובהסברים המפורטים ואני בהחלט יכול להבין למה הוא זכה.....

+1

הכתבה של עופר היא לעיניין, מפורטת, ומסבירה בדיוק את ה"בעיה" של הרכב הזה שהרבה מאוד אנשים לא מבינים בו כמעט כלום, אחרי שקוראים אותה מבינים מה קורה ולא נותנים למוסכים לשחוט להם את הצורה בגלל כמה גומיות שעולות 200 ש"ח.

נמרוד
03-10-13, 18:07
לא היו שום שיקולים בבחירת הכתבה הזוכה - היא עלתה בגורל, מתוך ערמה של כתבות שנבירה בשנה האחרונה של האתר העלתה. הכתבות של עופר נהדרות, וכמותן רבות אחרות. אבל לפעמים בחיים צריך מזל ולא שום דבר אחר.

חנן - לך מגיע הרבה יותר מדיסק, אם וכאשר יחולקו פרסי מפעל חיים לגולשי ג'יפולוג - אתה בהחלט מועמד מוביל :)

כמו שסביון ציין - שתי משחזות Stanley נוספות במלאי, ואם אתם הגולשים תתנו למשווקי סטנלי את הפידבק מהשטח שהפרסום בג'יפולוג עובד - אין סיבה לא לחלק עוד ועוד מוצרים איכותיים בחזרה לקהילה. לפעמים זה יהיה בהגרלה, לפעמים בהצבעה או סקר, וכל הרעיונות טובים. \\

אל תפסיקו לכתוב - האתר הוא מה שהוא בזכות הגרעין הקשה של הגולשים שלו.

חנן גולומבק
03-10-13, 20:39
אין לי דבר וחצי דבר , תלונה או חצי תלונה על מי שזכה. התכוונתי אך ורק להגרלה הבאה.תודה.

עידו לוריה
05-10-13, 11:14
כאשר תקבלו כלים מקצועיים כמו של מקיטה אז תעשו הגרלה בין הסדנאות :p:cool:
יוזמה יפה .

עידו

savyon
05-10-13, 12:14
כאשר תקבלו כלים מקצועיים כמו של מקיטה אז תעשו הגרלה בין הסדנאות :p:cool:
יוזמה יפה .

עידו

לא לעניין,
מה גם שאני לא בטוח שניסית או שיש למישהו פה מספיק נסיון כדי להשוות בין המותגים השונים

תמיר .א.
10-10-13, 15:33
כתבה פירסומית חביבה.

חברת סטנלי קונה את הליין המוצרים הזה ממפעל מסויים בסין (שאותו אני מכיר), ומדביק עליהם את השם שלו, אותו מפעל מייצר גם כמה מותגים אחרים, וסדרות זולות של כמה מותגים, בין היתר מותג של WORX בישראל. כלים ברמה בינונית, לא לבעלי מקצוע רציניים.
אך MEKITA הם מקצועיים יותר.

מה שחשוב הוא מי היבואן שנותן את השירות מאחורי המוצרים. (חלקי חילוף זמינים, מרכזי שירות בארץ)
והיבואן של הכלים הללו, נראה דיי מתחבא מאחורי מייל, אין טלפון, והאתר שלו יושב מערכת בניית אתרים חינמית.

בכל מקרה אני מפרגן, שיצליח, אך מה שחשוב זה Ofter Sale Service.

boaz avrahami
10-10-13, 18:25
כל הכבוד ליבואן שתומך באתר.
אצלי כבר יש לו נקודות זכות!

JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex

-->