צפייה בגרסה מלאה : שרשור פתוח לשאלות ובעיות בנושאי ביטוח
מאיר רוטברג
16-10-13, 12:01
לשרותכם אני זמין עבורכם לשאלות בנושאי ביטוח, תביעות , תשלומים, כיסויי ביטוח ייחודיים , גם ובהחלט גם אם אתם לא לקוחות המשרד התשובות והעזרה לרשותכם , בכל נושאי הביטוח באשר הם ,
מאיר רוטברג
16-10-13, 12:12
דף הפייסבוק שלנו לעידכונים שוטפים https://www.facebook.com/photo.php?fbid=637755389602463&set=a.554116324633037.1073741826.4396403 99413964&type=1&theater
מאיר יש כמה שרשורים בנושא של מסחרי/פרטי M1 - N1 עבור ג'יפים בזמן האחרון, מה בדיוק השתנה? חברות הביטוח, לוי יצחק, משרד התחבורה? מה השורה התחתונה?
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=79306
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=80040 (http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=80040)
מאיר רוטברג
16-10-13, 13:49
מה שהשתנה זה משרד התחבורה, תמיד קל להאשים את חברות הביטוח אני לצערי חלק מהנפגעים, לעולם אל תתפתו להצעה "זולה" שאינה תואמת את סוג הרכב ברשיון ,
וואלה מאיר באת לי בזמן.
הרכב: GMC ג'ימי מודל 1997
ברשיון הרכב כתוב M1 מרכב אחוד.
מה זה אומר על הביטוח שאני אמור לשלם?
תודה
איתי
מה שהשתנה זה משרד התחבורה, תמיד קל להאשים את חברות הביטוח אני לצערי חלק מהנפגעים, לעולם אל תתפתו להצעה "זולה" שאינה תואמת את סוג הרכב ברשיון ,
מה בדיוק השתנה? למה ברשיון כתוב משהו אחד ובביטוח משהו אחר?
אני מבטח אצלך ויש לי בדיוק את אותו סיפור, אשמח לשמוע את הסיבה לשינוי הזה, כי מדובר בכמה מאות שקלים עד כמה שאני זוכר...
אה, ותודה מראש... :)
גם אצלי אותה בעיה ושאלה...
הרכב אינו מופיע בלוי יצחק
הרשיון M1
הביטוח N1
בפוליסה לא מופיע סוג הרכב המדויק כי הוא לא קיים...
גם כשפניתי לסוכנות שלך (וענתה לי במייל הגברת הנחמדה שאיני זוכר את שמה) קיבלתי את אותה תשובה.
מאיר רוטברג
17-10-13, 09:17
חברים , כאחד הנפגעים אישית מהמצב זו אנומליה, עברנו 6 חברות ביטוח אף אחת לא הסכימה לזוז מלוי יצחק(את דעתי על המונופול הזה לא אביע פה) פנינו דרך לישכת סוכני הביטוח למפקחת על הביטוח לקדם את הנושא שהחברות יעבדו בהתאם לרשיון בלבד,, אני וכולנו תקווה שהנושא יוסדר במהרה , קיימת בעיה עוד יותר חמורה לרכבי טויוטה מדגמים מסויימים שמשרד התחבורה קבע שזה רכב פרטי , בטבלאות זה מסחרי ואין תקומה לנושא!!!!אני מצטער שאין לי בשורות טובות ,אבל תמיד תקבלו "הכל על השולחן"
מאיר רוטברג
22-10-13, 07:16
רעידת אדמה , שימו לב, רוב רובם של כלי הרכב בארץ אינם מבוטחים נגד רעידת אדמה , אני פה לרשותכם בנדון
רעידת אדמה , שימו לב, רוב רובם של כלי הרכב בארץ אינם מבוטחים נגד רעידת אדמה , אני פה לרשותכם בנדון
זה פורסם אתמול בערוץ 2
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk
מאיר רוטברג
22-10-13, 09:09
רעידת אדמה!!!
הננו מוצאים לנכון לחזור על עיקרי הדברים שכתבנו בעבר בנושא הנדון.
בניגוד לדעה הרווחת בציבור, אין בישראל חקיקה מוסדרת שמטרתה לסייע לאזרחים שאיבדו את ביתם עקב רעידת אדמה.
אזרח שאינו מבטח את רכושו בצורה מקיפה מפני סיכוני רעידת אדמה, עלול להיות נתון לחסדי המדינה בכל הקשור להחזרת המצב לקדמותו בעקבות נזק משמעותי לדירתו.
על פי המציאות הנוכחית בישראל, בתרחיש של אירוע קיצון, יהיה קושי רב בידי ...המדינה להמציא פתרונות דיור ופיצוי הולם לאזרחים שדירתם נפגעה עקב רעידת אדמה.
כסוכנות ביטוח הדואגת לשלום מבוטחיה ולרכושם, אנו רואים חובה להדגיש את הנושאים הבאים, ומבקשים שתסב את תשומת לב מבוטחיך לנושאים אלה:
א. ויתור על כיסוי רעידת אדמה.
מבוטח רשאי לוותר על כיסוי רעידת אדמה במסגרת ביטוח דירתו. לשם כך, על המבוטח למלא "נספח כיסוי רעידת אדמה לביטוח דירה ותכולתה (05/10)", לפיו הוא מאשר בחתימתו כי בחר שלא לבטח את דירתו מפני רעידת אדמה. הוויתור אפשרי לגבי:
ביטוח תכולת הדירה בלבד.
ביטוח המבנה בלבד.
ביטוח התכולה והמבנה גם יחד.
חתימת המבוטח על ויתור כיסוי רעידת אדמה תישאר בתוקף, כל עוד המבוטח לא הודיע בכתב על רצונו לבטח את דירתו מפני רעידת אדמה.
עם זאת, אנו ממליצים לך באם וויתרת בעבר על כיסוי רעידת אדמה, לחזור ולשקול מחדש מידי שנה בעת חידוש הפוליסה, את החלטתך בדבר ויתור על כיסוי רעידת אדמה לנוכח הסבירות הגבוהה יחסית של התרחשות רעידת אדמה בישראל.
ב. בחירת חלופות השתתפות עצמית בנזקי רעידת אדמה:
הכיסוי הסטנדרטי מפני רעידת אדמה כפוף להשתתפות עצמית בשיעור של 10% מסכום הביטוח של הרכוש המבוטח.
מבוטח יכול לרכוש כיסוי הכפוף להשתתפות עצמית נמוכה יותר בתנאים להלן:
א. השתתפות עצמית בשיעור של 5% מסכום ביטוח הרכוש המבוטח.
עלות הכיסוי: 0.2% מסכום ביטוח הרכוש המבוטח.
ב. השתתפות עצמית בשיעור של 2% מסכום ביטוח הרכוש המבוטח.
עלות הכיסוי: 0.3% מסכום ביטוח הרכוש המבוטח.
דגשים בקשר לסכום הביטוח הראוי
סכום ביטוח המבנה חייב להיות מחושב על בסיס עלות ההקמה מחדש של המבנה, בהתחשב ברמת הגימור של הדירה.
כדי להיות מבוטח בסכום ביטוח נכון המאפשר החזרת מצב הדירה לקדמותו, יש לחשב את סכום הביטוח לפי שטח הדירה ברוטו כפול עלות הבניה (כולל מע"מ) המשוערת למ"ר התואמת לרמת הגימור של הדירה.
לתחשיב הנ"ל יש להוסיף את העלויות הנוספות הבאות:
א. עלות צמודי המבנה (מזגני אויר, ארונות קיר ומטבח, משטחי שיש, פרקטים, שטיחים מקיר לקיר וכד').
ב. בבתים משותפים: עלות הקמה מחדש של החלק היחסי של המבוטח בחלקים המשותפים (מדרגות, לובי הבניין, מעליות, משטחים מרוצפים, שטחי חניה, מחסנים וכד').
ג. עלות פינוי הריסות (לרבות עלויות חיבור לרשתות חשמל, מים, ביוב וכד').
ד. הוצאות שכר אדריכלים, מהנדסים, יועצים וכד' הנדרשות לשם בנייתה מחדש של הדירה.
ה. עלות דמי השכירות בגין שכירת מבנה חלופי במהלך ההקמה מחדש של הדירה לתקופה של 23 חודשים (הסכום העודף של דמי השכירות הצפויים שמעל 21% מסכום ביטוח המבנה).
בנוסף לנ"ל יש לשקלל בסכום הביטוח התייקרות צפויה ניכרת ביותר של עלויות הבניה בפועל לאחר אירוע רעידת
אדמה (כגון: התייקרות של חומרי בניה, שכר עבודה, הובלה וכד'), וכן צפי לעליה משמעותית ביותר בדמי השכירות עקב הביקוש המוגבר לדירות חלופיות לדירות שניזוקו.
אי לקיחה בחשבון של העלויות הנוספות המפורטות לעיל בחישוב סכום הביטוח, משמעו: תת ביטוח רציני ביותר שימנע מהמבוטח מלקבל שיפוי הולם המאפשר לו לשקם את דירתו ולהחזירה למצבה טרם רעידת האדמה.
שימו לב!!!!!
רוב רובם של כלי הרכב במדינת ישראל אינם מבוטחים בפני רעידת אדמה , המשמעות אי כיסוי מוחלט בגין הרכב שחשוף ברחובhttps://www.facebook.com/RotbergInsurance1
קחו רק בחשבון שבאירוע רעידת אדמה רציני , גם חברות הביטוח יקרסו וככל הנראה גם מבטחי המשנה שלהן בחו״ל...*
RoniMenashe
27-10-13, 13:49
למישהו יצא להשתמש בשירותים של חברת "נרשמתי לפורום רק כדי לקדם אתר" בכל הנושא של פינוי תכולה, דירה, עזבונות, וכאלה....
ובאופן כללי, האם חברות הביטוח מכסות הוצאות של פינוי דירה ודברים כאלה?
מקיף ליוקון שנת 93
האם ניתן לבטח יוקון חתיך במיוחד בביטוח מקיף הרכב הספציפי הינו יבוא אישי.
מאיר רוטברג
22-12-13, 16:49
צלצל ונדבר
מאיר רוטברג
22-12-13, 16:49
אם למי מחברי הפורום יש בעיות עם נזקי הסופה , גם, בהחלט גם אם אינו לקוח שלנו אני לרשותכם
בנושא M1 מרכב אחוד.
הפעם החלטתי לא לוותר ופניתי ללוי יצחק (דרך פניות הציבור באתר שלהם). שאלתי למה הפוראנר הישן שלי הוא רכב מסחרי. זה לקח שבועיים והם נשברו ראשונים. יש קוד ביטוח לטויוטה פוראנר (מהדגמים של שנות ה 90) כרכב פרטי. הראל כבר החזירו 800 ש"ח על המקיף. ממתין להחזר על החובה.
הקוד הוא: 413042.
ממליץ בחום לכל מי שמופיע לו ברשיון הרכב M1 ובוטח כמסחרי, לפנות ללוי יצחק ולקבל קוד ביטוח כרכב פרטי.
יפתח-yiftach
31-12-13, 12:39
מאיר שלום
מהו זמן סביר לקבלת שמאות על רכב? (שמאי שהביטוח שלח)
האם אני זכאי לקבל את הדו"ח של השמאי?
אני רוצה לקנות את הרכב מחברת הביטוח,מרגיש לי שהשמאי מאוד לא אוהב את זה, מה אומר החוק על זה? או במי צריך "להילחם"?
תודה.
ביקשתי להוסיף לביטוח את בני החייל העונה על הקריטריון "נהג צעיר". עלות הביטוח המקיף לסקודה סופרב 4,100. בתוספת נהג צעיר המחיר קופץ ל- 10,800! יחס דומה יש בביטוח החובה. שמעתי שהזינוק במחירים התרחש עם כניסתה של AIG לשוק וכי עד אז המחירים לנהג צעיר היו קצת יותר יקרים מהביטוח הרגיל. מה עושים נגד השיטה? אודה לעצתך.
יצחק.
לקנות לחייל אוטו ולעשות לו רק חובה וצד ג'.
ביקשתי להוסיף לביטוח את בני החייל העונה על הקריטריון "נהג צעיר". עלות הביטוח המקיף לסקודה סופרב 4,100. בתוספת נהג צעיר המחיר קופץ ל- 10,800! יחס דומה יש בביטוח החובה. שמעתי שהזינוק במחירים התרחש עם כניסתה של AIG לשוק וכי עד אז המחירים לנהג צעיר היו קצת יותר יקרים מהביטוח הרגיל. מה עושים נגד השיטה? אודה לעצתך.
1. מניסיון עם מקרה דומה - לא בכל החברות המחירים עולים באותם סדרי גודל. הוספת נהג צעיר הינה ארוע המצדיק סקר שוק חדש...
2. שקול גם אפשרות לעבוד עם חברת ביטוח המאפשרת הוספה זמנית של נהג נוסף למספר ימים, תמורת תשלום קבוע. אם החייל יוצא אחת לשבועיים, למשל, אזי אולי ישתלם להשאיר הביטוח הנוכחי ומדי שבועיים לרכוש ביטוח לסופ"ש. למיטב זכרוני יש גם עלות גבוהה יותר בחלק מהמקרים לצעיר שטרם מלאו לו 19 שנה ביום חידוש הביטוח (אני מקווה שאיני טועה) - במקרה כזה שיטה זו תאפשר לך לשרוד את התקופה עד ליום ההולדת ואולי אז יהיה כדאי לבדוק מחדש היכן כדאי לבטח (ביטוח חדש).
ארז גור
הוא נוהג על הגראנד ויטרה של אמא שלו שהביטוח עליה, כולל נהג צעיר, הוא מגוחך. אנ מעדיף שינהג ברכב חדש עם ABS ומנגנון מניעת החלקה ולא באיזה טרנטה משנות ה- 90 עם דירוג בטיחות נמוך. הבעיה שהויטרה צמאה מאוד ואילו האוטו שלי נוסע, פחות או יותר, על אויר.
מאיר רוטברג
06-01-14, 10:40
נהג צעיר וחדש לעיתים מחייב החלפה של חברת ביטוח לאחרת בעלת תחשיבים שונים לכן מחזיקים בארסנל 6 חברות
יאללה תציע. סופרב 2010 1800 סמ"ק. יש היעדר תביעות.
יצחק.
מאיר רוטברג
21-01-14, 07:49
צלצל למשרד , תודה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.