צפייה בגרסה מלאה : לדים אייכותיים לתאורת שטח ,
מאיר רוטברג
16-10-13, 12:05
כן, גם אני הבאתי מכל מני יבואנים וישירות מחו"ל , בדרך כלל מאייכות דיי בינונית ומטה ,מחפש תאורת חוץ ופנים ברמה גבוהה, עדיף שיעלה קצת יותר וייחיה ברמה טובה לאורך זמן
לאיזה מטרה ? להתקין על הרכב בתור תאורה לנסיעה בלילה ? או תאורה לחניון לילה ?
חברת Visionx עושה מוצרים מעולים, אבל $$$
boaz avrahami
16-10-13, 13:22
מאיר,
אם יש לך דוגמאות של led bars שהם לא מוצלחים, אשמח אם תציין איזה ולמה.
אני מתלבט בנושא כבר הרבה זמן...
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
שלום,
אני לא יודע כמה מותר לי להשתבח על פי כללי האתר, אבל הפס-אור מתוצרתנו ובעיקר המוקשח הצבאי עומד בסטנדרטים גבוהים מאד של איכות. אתה מוזמן לקחת סט לבדיקה.
יועד אבני 0544899545
מאיר , אתה מוזמן להתארח באשקפה :cool: ולראות לא מעט דוגמאות מסוגים שונים במרבית הרכבים שלנו...
כדאי לציין שמרבית סוגי הלדים שהבאנו (בהתחלה מ-DX ומ-Focal ובהמשך מ-eBay) לתאורת-פנים ברכבים
הם מאיכות לא רעה (אני מגדיר זאת "מבינוני צפונה...") .
אישית , איני מוכן לשלם את המחירים (המופרזי בראייתי) שגובים מרבית הספקים בארץ הקודש ,
ואני מעדיף לקנות כמה וכמה סוגים ברשת עד שאני מוצא משהו לטעמי - ואני תמיד מוצא ;)...
(הבהרה : כדי ש ל א לעורר ויכוח , אני מצהיר בזאת שאיני "נכנס לכיס" של אף לא אחד
וזכותו של כל אחד לתמחר כרצונו את המוצר/ים שהוא מייבא ומוכר...)
לגבי "תאורת-מחנה" :
אני משתמש בזרקור עגול 18W עם 8 לדים , המותקן על גבי מוט טלסקופי (3-2 פרקים של מוטות-אוהל מאלומיניום) .
הזרקור נזון ממצברון-אופנוע (12V / 12AH) יעודי לצורך זה , שיכול להחזיק ת'תאורה עד 8 שעות .
חבר אשקפה אחר משתמש במנורת EL חזקה עם אהיל , גם היא על מוט טלסקופי , ובמקרה שלו ההזנה מממיר 12>220 .
תאורה כזו מספיקה בהחלט כדי להאיר כ-20 מ"ר (שטח פריסת שולחן גדול בכל אשקפה + חבית עם פלאנצ'טה בחורף...) .
[QUOTE=avishon;540767]מאיר , אתה מוזמן להתארח באשקפה :cool: ולראות לא מעט דוגמאות מסוגים שונים במרבית הרכבים שלנו...
כדאי לציין שמרבית סוגי הלדים שהבאנו (בהתחלה מ-DX ומ-Focal ובהמשך מ-eBay) לתאורת-פנים ברכבים
הם מאיכות לא רעה (אני מגדיר זאת "מבינוני צפונה...") .
אישית , איני מוכן לשלם את המחירים (המופרזי בראייתי) שגובים מרבית הספקים בארץ הקודש ,
ואני מעדיף לקנות כמה וכמה סוגים ברשת עד שאני מוצא משהו לטעמי - ואני תמיד מוצא ;)...
אני משתמש בזרקור עגול 18W עם 8 לדים , המותקן על גבי מוט טלסקופי (3-2 פרקים של מוטות-אוהל מאלומיניום) .
אבישון, אשמח לקבל לינק לתמונה של הזרקור
תודה,
...אשמח לקבל לינק לתמונה של הזרקור...
עכשיו רטוב בחוץ... מחר , בלי נדר , אצלם את כל הסט ואעלה כאן ת'תמונות :cool:...
בינתיים =
הזרקור הזה כמעט בדיוק כמו שלי , אבל קצת יותר טוב (שלי 18w וזה 24w ;)...) . פחות מ-100 ש"ח ומשלוחינם :
http://www.ebay.com/itm/24W-Flood-Beam-LED-WORK-Light-Off-Road-Driving-Fog-Lights-ATV-Boat-Jeep-UTE-1PCS-/130974836759?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&hash=item1e7eb56817&vxp=mtr
אהלן מאיר, בחודשים האחרונים הזמנתי גם לד באר שמאיר קדימה- וגם LED "תאורת קפה" שמאיר את סביבת הרכב כשיושבים לשתות. הלד באר הוא ספוט ואילו "זרקור הקפה" הוא פנס היצף.
הלד באר עבר כמה וכמה טיולים
http://www.ebay.com/itm/281115684519?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
ובפירוש לא איכזב. התאורה באמת חזקה מאוד והמוצר עמיד.
לגבי פנס ההיצף, זה באמת שטויות.....
http://www.ebay.com/itm/130603431912?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
סתם לדוגמה, כאן יש לך מוצר שעולה 110 שקלים כולל הכל. גם לי יש משהו דומה שעד כה עשה היטב את העבודה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.