ukiuki
17-10-13, 20:54
הי חברים
אני עדיין בחיפושים והתלבטויות לגבי הנעילה האחורית
בפג'רו שלי אין נעילה אחורית (מודל 94). מדובר במודל בנזין 3.5L שקשה למצא בארץ מודל דומה משנת 95 עם נעילה כדי לעשות את ההחלפה.
לגיפ יחס העברה של 4.636.
מצאתי פג'רו 2.8D קצר שלו אמור להיות אותו יחס אבל דורשים עליו 4500 + מעמ.
חשבתי גם על החלפה לסרן עם יחס 4.9 הנפוץ יותר ובמקביל להחליף גם את הביצה הקדמית אבל זה גם מעלה את העלות וגם לא יתרום לצריכת הדלק ועבודה נכונה של הגיר.
נתקלתי במגנום מודל 98 או 99 עם נעילה והיחס אצלו מתאים בול (4.636).
הסרן כמובן אינו תואם את הסרן שלי אבל אני יודע בוודאות שחלק מהמרכיבים שלו זהים לשלי (לאגר צריה ומחזיר שמן למשל).
האם מישהו יודע אם המבנה הפנימי של הדיפרנציאל זהה וניתן להחלפה או התאמה? אני מתכוון לקורונה לפיניון ושאר הקרביים ולמכסה של הדיפרנציאל.
אני מעריך שאצטרך לבצע התאמה של הדרייבשאפט.
תודה
ליאור
אני עדיין בחיפושים והתלבטויות לגבי הנעילה האחורית
בפג'רו שלי אין נעילה אחורית (מודל 94). מדובר במודל בנזין 3.5L שקשה למצא בארץ מודל דומה משנת 95 עם נעילה כדי לעשות את ההחלפה.
לגיפ יחס העברה של 4.636.
מצאתי פג'רו 2.8D קצר שלו אמור להיות אותו יחס אבל דורשים עליו 4500 + מעמ.
חשבתי גם על החלפה לסרן עם יחס 4.9 הנפוץ יותר ובמקביל להחליף גם את הביצה הקדמית אבל זה גם מעלה את העלות וגם לא יתרום לצריכת הדלק ועבודה נכונה של הגיר.
נתקלתי במגנום מודל 98 או 99 עם נעילה והיחס אצלו מתאים בול (4.636).
הסרן כמובן אינו תואם את הסרן שלי אבל אני יודע בוודאות שחלק מהמרכיבים שלו זהים לשלי (לאגר צריה ומחזיר שמן למשל).
האם מישהו יודע אם המבנה הפנימי של הדיפרנציאל זהה וניתן להחלפה או התאמה? אני מתכוון לקורונה לפיניון ושאר הקרביים ולמכסה של הדיפרנציאל.
אני מעריך שאצטרך לבצע התאמה של הדרייבשאפט.
תודה
ליאור