צפייה בגרסה מלאה : שאלה לגבי רכישה של נעילת ARB מחו"ל
האם מישהו הזמין נעילה מחו"ל והצליח לעבור/להתחמק ממסכת הייסורים של משרד התחבורע?
התמחור פה פשוט לא הגיוני וחשבתי להזמין את הקומפרסור בנפרד (כמכשיר חשמלי לבית כי הוא לא קשור למרכב הרכב) ואת הנעילה בצורה אחרת...
אשמח לכל מידע רלווונטי.
אף אחד?
כולם רוכשים ARB בארץ?
ARB נעילה כבדה , זה לא איזו "חבילונת-קטנטנה".
לכן האפשרות שלא יעצרו אותה לא גבוה במיוחד.
תבדוק כלכלית מה כדאי לך.
האפשרות של "להביא במזוודה" היא כנראה הפתרון הכי טוב.
מכר שלי קנה בארצות הברית והביא ארצה במזוודות (בשתי פעמים- קומפרסור ואז נעילה) המחיר יצא לו פחות מחצי.
התקין את המערכת בארץ.
צריך לזכור שהנעילה כבדה מאוד וקשה יהיה בדואר להתחמק מביקורת.
ואם אשלח בקשה לייבוא אישי למשרד התחבורע ירימו קשיים או שיאשרו?
אין לי בעיה עם המיסים (טוב יש לי אבל במקרה הזה החסכון הוא עצום כך שאין ברירה), יש לי פחד שזה ייעצר במשרד התחבורע.
הבאתי פעם אחת בדואר מארהב ARB לפי כל החוקים, לא עשו בעיות , אבל רצו הרבה $$$
המשלוח עלה 100$ - גם מחיר יפה,
לקחו במכס אז 36% + מע"מ + עוד איזה מס , לא זוכר מה , הכל על (מחיר בחול + משלוח)
יצא סכום יפה מאוד הכל ביחד , שבזמנו היה משהו כמו 1000 ש"ח פחות מהמחיר בארץ.
הבעיה היא שגם במזוודה מדובר על משקולת לא קטנה, 10 קילו מינימום. קצת בעייתי כשבטיסות לארה״ב מותר עד 25 קילו בלבד. אבל במקרה הזה שווה לשלם את הקנס על החריגה. לא הייתי הולך על ייבוא סטנדרטי בשביל לחסוך 1000₪. בתקלה הראשונה גם הלמפה לא תענה לך.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free (http://tapatalk.com/m?id=1)
אני הזמנתי שתיי נעילות.
אחד נעצר ובכל זאת היה כדאי - הפקיד לקח 1500שח כמכס ומעמ, למה 1500? כי הוא החליט ככה.
בפעם השנייה הזמנתי לחבר ובקשתי שיארוז מחדש וישלח דרך פדקס, שילמתי 200 שח כמכס ומעמ - למה? עניין של מזל.
רבין
ולא שלחת בקשה ליבוא אישי למשרד התחבורה?
אני הזמנתי שתיי נעילות.
אחד נעצר ובכל זאת היה כדאי - הפקיד לקח 1500שח כמכס ומעמ, למה 1500? כי הוא החליט ככה.
בפעם השנייה הזמנתי לחבר ובקשתי שיארוז מחדש וישלח דרך פדקס, שילמתי 200 שח כמכס ומעמ - למה? עניין של מזל.
רבין
לא, לא שלחתי שום בקשה...
זה היה לפני כשלוש שנים.
רבין
רבין, הזמנת נעילת ARB או אוטומטית ב-200 דולר.. ?
למה 200 דולר? למה אתה חושב שכולם נוסעים בסוזוקי?!? :-)
לשאלתך, בפעם הראשונה זה היה ARB, בפעם השנייה זה היה אוטו' אבל דטריוט - כזה שמגיע עם הקייס, שוקל לא פחות מה ARB, אמין ונוח בהרבה מה- ARB ועולה בסביביות ה 600$ - הרבה פחות מה ARB והרבה יותר מ 200$ :-)
רבין
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.