צפייה בגרסה מלאה : הדרכת נהיגת 4X4 - מילה טובה
כבר כמה שנים שאני ממליץ לחדשים בתחום השטח לעשות יום השתלמות בשטח. אמנם אני מעולם לא עשיתי את זה (כשאני התחלתי לא היו דברים כאלו...) אבל תמיד זה נראה לי נכון ללמוד ממי שמבין במקום ללמוד ממי שמחבר חזרה את מה ששברתי.
היום, במסגרת העבודה, עברתי יום הדרכה כזה והבנתי כמה הוא חשוב.
אז תודה למוש כהן והחבורה מהמרכז הישראלי לסיור שליוותה אותנו, היה מיקצועי ורציני.
אדרבא, הרימו את הכפפה, ארגנו הדרכות לפי כלי רכב (נניח הדרכה עם ג'ימני, פורוסטר וכיוצ"ב) כאן בפורום.
גם יהיה נחמד וגם אולי תעשו כמה פונטים מהצד.
ההדרכה שאני עברתי בזמנו (שבועיים דודו אשבל על חשבון המדינה, [לא, בעצם על חשבוני]) זכורה כמאד מועילה.
יש מספיק חברות שעוסקות ומספיק מדריכים בתחום, חבל שגם אנחנו נידחף... אני בד"כ ממליץ על מוש כהן בפרט והמרכז הישראלי לסיור בכלל, ועל אבירם ברקאי.
אסף.
אסף, אתה לא חושב מודרני.
לא אמרתי שתידחפו לתחום, אמרתי שתארגנו.
זה אומר:
א. טל' לאחת (או כמה) החברות המצויינות שאתה מכיר ויש לך קשר איתן ובקשה להצעת מחיר לקבוצה.
ב. פרסום בפורום על התארגנות קבוצה, סוג הרכב, מס' המקומות מוגבל, מחיר ככה וככה.
ג. כתבה יפה של ברלי על כמה-חשוב-הדרכה-למרות-שאתה-תותח-סודיות-מובטחת.
ד. ביצוע.
כולם מרויחים:
א. החברה מרוויחה עוד לקוחות שככה לא היו מגיעים אליהם, כי הרבה גולשים בפורום לא מכירים אותם ולא יודעים אם אפשר לסמוך עליהם, אבל אם פה ממליצים, זה נחשב בעיניי רבים, וגם זה הדרכה ל____ (סוג הרכב שלי), אז בטח כדאי.
ב. המשתתפים מרוויחים שמשפרים יכולות ולומדים דברים חדשים.
ג. הרכבים מרוויחים פחות טעויות של נהגים.
ד. האתר גם אולי ירוויח קומיסיון כנהוג.
ה. רק המוסכים יפסידו אולי (למי אכפת).
מוטי טויוטה
02-11-13, 01:36
בתור מתחיל בתחום אשמח להצטרף אם יהיה משהו בדרום
לדעתי כל הדרכת נהיגה צריכה להתחיל בקצת פיזיקה , דינמיקה של רכב בתנועה ,וקצת הבנה של מערכות מכניות כגון מתלה ,הגה
זה מידע שאפשר להעניק אותו ברשת .
כמובן שזה לא יחליף נסיון מעשי .
GodsFather
05-11-13, 18:17
פעם ניסיתי לארגן כזו הדרכה פה באתר, היו 2 מעוניינים רשומים אחרי שאיזה חמישים אמרו "רוץ"...
והמבין יבין.
מצד שני, סביון יודע לסחוף קהל.
תמיד רק 15% (נגיד) הם באמת רציניים מכל אלה שמתלהבים, שאל כל בעל עסק כמה נודניקים יש וכמה מהם לקוחות רציניים, אבל זה לא אומר שלא ניתן לארגן הדרכות.
צריך לדחוף את הנושא ברצינות ואין סיבה שלא יהיה מוצלח.
בוקר טוב
הרעיון מבורך אבל,,,,,,,,,,,,,,
אם הפורום היה נותן מתנה כזה יום,ומשלם את הדלק,ואולי מוסיף חולצה וכובע,היתה רשימה מכאן ועד לטנבקטו,
אך ברגע שצריך להכניס יד לכיס כדי שמישהו ירוויח?חס וחלילה--להוציא מתי מספר שכן יכניסו את היד לכיס ויקנו כאן על מנת לתמוך וכן לתת לחבר להרוויח(זו לא מילה גסה)
אני לפעמים תוהה על כך,אנו כולנו ללא יוצא מהכלל "יושבים"על רכבים שההוצאה עליהם הינה לא קטנה,אך ברגע שמתחילים לחשב כמה הבן,,,,,,,,, ירוויח ממני
אני לא אמשיך,
וכן גם יבדקו באיביי אם יש עיסקה זולה יותר(המתנה כן?)
למען הגילוי הנאות הייתי מורשה פרסום ופירסמתי כמה מוצרים במחיר מיוחד לחברי הפורום-עשיתי ניסיון בזמנו והצעתי ערכה למנגל במחיר שהוליד כעס רב אצל המתחרים שלי(לפי איש המכירות של הספק)הגיעו 2 חברים מהפורום,
מה שכן הגיעו הרבה קונים שאינם שייכים לחברים הרשומים,הם קוראים קבועים כאן וביקשון את ההנחה לחברי הפורום-קיבלו והצטרפו למעגל חברי קניורן,
כן חברים זו הוצאת קיטור ומאחר וחברים לפחות אצלי בספר זה דבר חשוב הרי שגם דברים לא נעימים יש לשתף,
אז עזרה הדדית יש פה ובכמות נפלאה
חברויות כנ"ל
אך אני לא הייתי מייעץ למנהלי הפורום להשקיע באירגון נושא שכזה,
יום נפלא וסוף שבוע מלא בוץ(הגיע זמן)
GodsFather
06-11-13, 08:49
אני לא מסכים איתך יוסי, למרות שאני מבין את כאבך.
מי שלא מנסה לא מצליח. ושאר אמרות מרימות מורל שכאלה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.