PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש מוסכניק שמבין בצ'ירוקי מאזור חיפה ולא יקרן

יהונתן 120
23-10-13, 23:02
אשמח לעזרה

savyon
23-10-13, 23:31
אם פרדס חנה זה באיזור חיפה אז יש לך את ארנון מלאכי,
מוסכניק, מקצועי ולא יקרן זה בעיני המתבונן
אם על עבודה שהמכונאי ביצע אתה לא חוזר פעמיים ואם לא השחילו לך דברים שלא צריך ומאידך חייבו אותך על פרט, קטן ככל שיהיה, שכן עשו, בעיני זה לא יקר...

סביון

אסף הלוי
26-10-13, 14:41
מחזק את תשובתו של סביון.

אברמלה
26-10-13, 15:05
ליפניי שאתה ניכנס לארנון תפרסם שאתה רוצה לימכור כלייה. החבר מבקש מוסכניק לא יקרן. .;)

savyon
26-10-13, 18:04
אברמלה,
לא יקרן וחאפר יוצא הרבה יותר יקרן ממי שגובה בפעם הראשונה את הסכום הראוי על עבודה מקצועית, איכותית ונטולת קומבינות,
קומבינות שמתגלות בהמשך הזמן ואז דורשות עוד יום חופש לתיקון, נכון???

סביון

boaz avrahami
26-10-13, 18:20
מעניין אותי לשמוע המלצות על ארנון מחברים שהם לא חברי מערכת.
זה עשוי ללמד איך הוא גם ללקוחות מהשורה.
שמעתי עד היום כמה טרוניות מחברים וכמה מילים טובות מחברי מערכת שהם סוג של vip.

אני מטפל היום אצל אודי מזרחי לשביעות רצוני המלאה ( הגינות איכות ומחיר) אולם בקרוב אני עובר צפונה לא רחוק מדי מארנון.
בהתחשב במחירי הדלק ארנון עשוי להיות אופציה ראויה באם הסטטיסטיקה תהיה לטובה.

JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex

נמרוד
26-10-13, 21:56
בועז - השאלה שלך היתה יכולה להיות פוגעת באיזשהו מקום, אם לא הייתי מכיר אותך ויודע שהיא מגיעה ממקום טוב. מה זה "חברי מערכת"? כולה מנהלי פורומים בהתנדבות באתר אינטרנט. כוח ההשפעה שיש לך ולעוד כמה וכמה מובילי דעת קהל (בזכות!) בקרב הקהילה כאן חזק לא פחות, ואותו חשד יכול ליפול גם על המלצות שלך.

אני מצטרף להמלצה על ארנון אצלו אני מטפל מזה כמעט 8 שנים, מאז שיש לי את הצ'רוקי. ארנון הוא לא "זול", כי הוא הכי רחוק ממוסך מדרכה שזה המוסך היחיד שיכול להיות זול בימינו. המחירים הוגנים, העבודה יסודית, מהירה, לא בזבזנית במשאבי הלקוח - ומעל הכל ארנון אמין עלי לחלוטין. זה שיש לקוחות לא מרוצים - ברור וידוע, מכיר אישית כאלו - אחד מהם אפילו "חבר מערכת". זה נכון גם לגבי אודי מזרחי. אבל לשני המכונאים הטובים האלו יש הרבה יותר לקוחות מרוצים מאשר לא מרוצים, ועל שניהם אני לא שמעתי סיפורים של אי-אמינות, וזה מה שחשוב באמת. טעויות כולם עושים.

אתה הולך לגור במקום ששם אותך הרבה יותר קרוב לפרדס חנה מאשר לרחובות, אני הייתי אומר ששווה לך לנסות.

boaz avrahami
26-10-13, 22:12
קודם כל זה בהחלט לא מגיע ממקום רע כי אין לי דבר נגד ארנון מצד אחד ומצד שני יש לי חיבה רבה למערכת האתר.

רציתי בסך הכול לקבל חיזוקים מפשוטי העם כי חברי המערכת יקבלו יחס שבין רגיל לבין מועדף.
חיפשתי קצת חיזוקים רגילים מתוך ראיה בוגרת שלכל עסק יש גם לקוחות מאוכזבים.
את השקלול כבר אדע לעשות לבד.

אגב, אני לא מחפש מוסך זול וגם אודי לא זול. ( זול מתחיל ב ז)
אני מחפש מקצוענות והגינות במחיר. אני דקדקן על עבודה מקצועית ושימוש בחומרים וכלים מתאימים!
הזול יעלה לי לפחות כפול.

JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex

JustDoB
26-10-13, 22:32
אני מאוד מבסוט מארנון ובמוסך שלו, כבר שנים.
רמה מקצועית לא מתפשרת, עוד לא התאכזבתי/חזרתי שוב מאף טיפול/תיקון.
בעניין המחיר אני רק אומר שטובת הרכב והתיקון שלו יותר מעניינת אותו מטובתי לא פעם... ולא בטוח שזה רע מדי עם מה שהצירוקי שלי עובר.
והכי חשוב - הוא לוקח אחריות וזו תכונה נדירה וחשובה מאוד בעייני.
אגב, אחד הבונוסים או הניחומים זה לבוא לשם ולראות שהצירוקי של נמרוד על ליפט גם 😜

הדסופה
26-10-13, 22:51
ממליץ על ארנון בכל פה. אמין ומקצועי. אני הייתי אצלו עם סופה. הד

דרור ברלי
26-10-13, 23:19
"יחס ה-VIP" שאני קיבלתי אצל ארנון כלל עבודה מקצועית ביותר ותשלום בדיוק כמו שכל אחד אחר היה משלם.
זול זה לא היה. ייתכן שבמוסך אחר החשבון היה קטן יותר בכמה מאות שקלים. אבל מצד שני למוסך אחר אולי הייתי צריך לחזור למקצה תיקונים. אצל ארנון זה לא קרה.
לאורך זמן, ה"ביוקר" לכאורה של ארנון יצא זול - כי הוא מקצוען ואמין. נקודה.

אני לא מטפל אצלו היום אך ורק בגלל שהוא רחוק לי. אם הייתי גר בצפון הקרוב לא היתה שאלה בכלל. (ואני מכיר כמה שנוסעים מאות ק"מ לכל כיוון כדי לטפל ברכב שלהם רק במוסכים מסוימים, אני לא כזה. טוב נו, אין לי לנדרובר...)

גלדיאטור
27-10-13, 00:16
רחוב האיטלקים 3 חיפה
יובל תירוש במוסך וינר
בעל כלי כזה בעברו יודע טוב מאוד מה הוא עושה

shahav
27-10-13, 06:04
תרשו לתפוס טרמפ, אני עם WJ דיזל - ארנון זה פיתרון טוב?

אברמלה
27-10-13, 06:35
ואוו כמה סניגורים.. עם לא שמתם לב ואם אתם לא מבינים סטלבט אז אתם לא יודעים מה זה קצת הומור ;) אני מכיר את ארנון עוד שאתם לא ידעתם מה זה גיפ.
לא באתי מימקום ליפגוע בארנון או להעליב. כבודו בימקומו מונח .
להיכנס כאן לפורום צריך להיכנס עם חליפת נירוסטה וכובע פלדה.
נ.ב סביון לא היבנתי את פשר ??? האיילו . יש בינינו משהו לא סגור?

savyon
27-10-13, 08:47
נ.ב סביון לא היבנתי את פשר ??? האיילו . יש בינינו משהו לא סגור?

חס וחלילה!!!!
אין ביננו שום דבר לא סגור ואם כך התפרש מדברי אז קבל התנצלותי.

להיכנס כאן לפורום צריך להיכנס עם חליפת נירוסטה וכובע פלדה.

זה לא נח ומפריע לגרד בביצים.

אברמלה
27-10-13, 09:51
;)
חס וחלילה!!!!
אין ביננו שום דבר לא סגור ואם כך התפרש מדברי אז קבל התנצלותי.

זה לא נח ומפריע לגרד בביצים.

:D

השבדי
27-10-13, 10:04
מטפל אצל ארנון כבר 3 שנים עם WJ 2003 - רק מילים טובות , הוגן , מקצוען ובעל תודעת שירות גבוהה. לגבי המחיר - לא חושב שהוא יקר - אני חושב שהוא גובה מחיר הוגן. יש לי חבר עם WK שמטפל במקום אחר והוא יגיד מה זה יקר...

יהונתן 120
30-10-13, 22:27
איך אני מגיע לארנון ? האם צריך לדבר אתו לפני לקבוע או כל דבר אחר?

JustDoB
31-10-13, 06:34
אינטרנט מכיר ?

http://www.enduro.co.il/

יהונתן 120
10-12-13, 18:22
תודה

-->