צפייה בגרסה מלאה : FEDEX
הזמנתי פנסים משומשים מאנגליה.
מתקשרים פדאקס, שלח לנו את חשבונית התשלום, ובנוסף,
"אתה צריך אישור משרד התחבורה, 180 שקל לטיפול שלנו"
ויכוח ויכוח ויכוח, משומש/לא בטיחותי וכו',
אני אומר לה, תעבירי לי את התקנה או המסמך של משרד התחבורה שפנסים משומשים צריכים אישור,
אני אומר לה שתשלח לי מייל עם הבקשה של המסווג שלהם שמציין כי יש צורך באישור משרד התחבורה,
כי אני רוצה להעביר את זה לראובן ברדה כדי שיאשר את זה.
בסוף היא מודיעה שתעביר בחזרה למסווג שלהם לראות מה לעשות.
מתקשרת שוב ומודיעה שבלי קשר לזה, הוצאות טיפול/שחרור וכו' הם גובים, 150 שקל, מייאוש אמרתי טוב.
שלחתי לה מייל עם התקנה של משרד התחבורה לשחרור מהיר של מוצרים משומשים, שם ברשימה יש פנסים.
נראה על מה עוד הם יבקשו לסחוט כספים.
ממתין לראות מה המסווג שלהם יגיד.
העיקר לעשות את המוות, לסחוט ולשגע אותנו, גזלנים.
יש עוד הצעות איך להתנהג איתם?
את החלק אני לא החזיר למוכר.
לא לשלוח בחברות השילוח.
רק דואר.
חברות השילוח תמיד יגבו יותר.
ועוד לא דיברנו על דמי אכסון.
אסף.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=69236&p=471785#post471785
תעביר לכמה שיותר דרך פייסבוק או כול רשת פופלארית אחרת. אולי בסוף יפסיקו לגזול כסף.
לדעתי , שווה תביעה יצוגית . המון כסף שלא אמור להגבות נשדד מהתמימים .
רענן
זה לא משנה מה תביא, גם אם זה שחרור מהיר, נם תמיד יטענו שזה צריך אישור כדי לגבות ממך את ה 150 ש"ח דמי טיפול, זה מדיניות שלהם.
כאשר הם מתקשרים אליך אתה צריך להודיע להם שיורידו את החלק למכס לשחרור מהיר, האחריות עליך, אז הם יגידו לך בסדר ויודיעו לך שיש דמי טיפול של 150 ש"ח בכל מקרה.
אז אתה צריך להתווכח על ה 150, בפעם הקודמת קיבלתי הנחה על זה.
בכל מקרה לא לשלוח עם חברות השילוח, רק עם הדואר.
השליחה לא שלטתי בה ודי הופתעתי שזה בפדאקס.
אז לפעם הבאה, מה להגיד למוכר, דרך מי שישלח?
תעשו לי טובה, מאה וחמישים שקל לעומת חצי יום בשדה התעופה זה שווה. כשזה מגיע לתחום ה250 וצפונה אז שווה לעשות לבד, תלוי איפה גרים. יכולת לומר לה שאתה משחרר לבד ואתה לא מוכן לשלם, הם לא יכולים לדעתי לומר לך לא כי את הכסף על ההובלה לארץ הם קיבלו. ה150 זה עבור השחרור מהמכס. לא בטוח שזה בכלל קשור לפדאקס העולמית.
אם זה מארהב יש את השרותים של ushops למיניהם. שם זה מגולם בדמי המשלוח ומגיע זריז.
לא יודע אם יש שרות כזה לuk
boaz avrahami
27-10-13, 18:59
אם זה מארהב יש את השרותים של ushops למיניהם. שם זה מגולם בדמי המשלוח ומגיע זריז.
לא יודע אם יש שרות כזה לuk
זו גם ההמלצה שלי.
יש גם את mustop שלהם אף שרות מאנגליה לישראל.
הם טיפה יקרים יותר מהמתחרים. ממש טיפה
תעזבו את עניין ה 150 שקל, שווה להתווכח כי אולי יורידו, אבל לנסות לסחוט כסף סתם.
180 שקל כדי שהם יפנו למשרד התחבורה לאשר פנסים משומשים?!
קראתי את התקנה, פנסים משומשים הם לשחרור מהיר, בלי שום אישורים.
הרי כל זה קומבינה, עם זה חלק בטיחות שצריך אישור, הם גם היו חוסכים לי את ההתכתבות עם משרד התחבורה?
צילום ת.ז , צילום רשיון נהיגה, אישור מוסך וכו', איך בדיוק הם היו עושים את זה?
עם זה באמת היה חוסך לי שבועיים ויותר המתנה עד שראובן ברדה מתקתק את הכל,
הייתי מסכים לשלם 180 בלי לחשוב פעמים, כל אחד מכם היה מסכים, אבל זה לא זה.
פסטר, אתה צודק, לא צריך שום אישור, זה שחרור מהיר.
זה כסף שהם גובים על כלום, מישהו צריך לתבוע אותם ייצוגית ולגמור את זה.
motorica.net
27-10-13, 20:56
Fedex נוכלים. זה ענין ידוע ועלה לכותרות לאחרונה, שווה לקרוא את השירשור הבא
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4122771&posted=1#post4122771
זה עוד יותר טוב :)
http://lulisml.wordpress.com/2011/11/29/26-453-חוזרת-מן-המתים-פרק-שלושים-וחמשה-גומי/ (http://lulisml.wordpress.com/2011/11/29/26-453-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%9E%D7%A9%D7%94-%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%99/)
ובאופן כללי מדובר בבלוג מרתק מכל כך הרבה בחינות.
מה עוד שישראל בהחלט יודע לכתוב
)זה כנראה גנטי)
אסף.
רק בשביל להיות הוגן עם פדקס, כל חברות השילוח עושות את אותו עוקץ מלבד הדואר כמובן.
תמיד כל חבילה נעצרת לבדיקה ותמיד אנחנו משלמים על העיכוב.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
לאחר שהייתי במצב דומה עם פדקס, ולאחר שהשולח ספק גדול וידוע באנגליה, אישר את החזרת המוצר, (לדברי השולח התשלוח עבור המשלוח בוצע ואין תשלום נוסף למעט מיסים ומכסים).
התקשרו מפדקס והציעו הנחה על החיוב שלהם החל מו"מ בסגנון שוק. לרגע התביישתי בשבילם.
מצב מייל מהספק, שימו לב לפיסקה האחרונה.
Hello, i am sorry to say it appears your local FedEx branch are on the fiddler as now were in our contract or FedEx as a whole do they state there is anything more to pay than local tax's etc, we are having the parcel returned to us FOC and we will resend with Royal mail air, obviously this will cause a delivery time delay so i quite understand if you no longer want the parts in which case we will refund in full, or we are happy to resend using the new courier if you are still happy to go ahead.
even FedEx in he uk cannot understand what is going on at your local depot!! and your depot will not return our or FedEx uk's calls!! sorry for all this trouble.
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
האמת היא שזה לא תמיד קורה. אבא שלי הזמין ריפרודקציות של תמונות לבית שלו מסין אני חושב וזה הגיע ישירות לבית. נדמה לי ups. אולי בגלל שזו חבילה קטנה
boaz avrahami
29-10-13, 18:46
האמת היא שזה לא תמיד קורה. אבא שלי הזמין ריפרודקציות של תמונות לבית שלו מסין אני חושב וזה הגיע ישירות לבית. נדמה לי ups. אולי בגלל שזו חבילה קטנה
לא הבנתי איך תמונות קשורות לשחרור אביזרי רכב.
אם הבנתי נכון את טענות החברים, הכעס הוא על גביה מיותרת של עמלות שחרור למינהם אע״פ שהמוצר מוגדר ברשימת הפטורים.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אה חשבתי שמדובר על כל הפרוצדורה של גבייה נוספת של כסף.
זה ממש לא רק אביזרי רכב, מניסיון זה כל פריט שמגיע דרכם.
תגידו תודה, ששולחים לי ציוד (בעבודה) לפעמים הם נזכרים שבוע אחרי שזה נחת אצלהם להתקשר להגיד שצריכים טפסים לשחרור. ונחשו מה?
הם גובים לכל יום אחסון כסף. אז נכון שצריך לעשות טראקינג כל הזמן, אבל לפעמים לקוח או אחד מאנשי המכירות שולח ציוד ולא ממש מיידע
אותנו.
טוב, כנראה שהסגאה נגמרה, הם חזרו אלי וירדו מעניין 180 שקל עבור אישור משרד התחבורה, התשלום הסופי הינו:
מכס+מע"מ+עבודת מחשב(לך תבין) - 287 שקל - שזה בערך 50% מערך הקנייה
וכמובן 153 שקל (שלא בא לי להתחיל ויכוח, רק שיעזבו אותי בשקט) על הטיפול שלהם.
רק שיגמר כבר, נשבע לכם, פעם אחרונה.
תודה על העזרה והתמיכה
לאחר שהייתי במצב דומה עם פדקס, ולאחר שהשולח ספק גדול וידוע באנגליה, אישר את החזרת המוצר, (לדברי השולח התשלוח עבור המשלוח בוצע ואין תשלום נוסף למעט מיסים ומכסים).
התקשרו מפדקס והציעו הנחה על החיוב שלהם החל מו"מ בסגנון שוק. לרגע התביישתי בשבילם.
מצב מייל מהספק, שימו לב לפיסקה האחרונה.
Hello, i am sorry to say it appears your local FedEx branch are on the fiddler as now were in our contract or FedEx as a whole do they state there is anything more to pay than local tax's etc, we are having the parcel returned to us FOC and we will resend with Royal mail air, obviously this will cause a delivery time delay so i quite understand if you no longer want the parts in which case we will refund in full, or we are happy to resend using the new courier if you are still happy to go ahead.
even FedEx in he uk cannot understand what is going on at your local depot!! and your depot will not return our or FedEx uk's calls!! sorry for all this trouble.
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif
לא רק הסוף
כל התגובה מדהימה
זה שירות !
תשמעו, זה פשוט הזוי
מתקשרים אלי מההפצה של פדקס לתאום שליח ותשלום.
היא דורשת תשלום של 650 שקל, זה לאחר שנסגר 444 (מיסים + טיפול שלהם)
אני שואל על מה ופתאום מתברר שבכל זאת לחשבון הכניסו 180+מע"מ על אישור משרד התחבורה
וכמו כן אחסנה של 3 ימים, הזוי, לדעתי גם אחסנה לא צריך לשלם, כי זה שלקח להם יומים לברר על האישור, זה לא בעיה שלי.
ריבים, צעקות, בסוף חוזר לפקידה המקורית ש"עושה לי טובה" ולוקחת על עצמה את אישור משרד התחבורה.
מה שעוד מרגיז זה שדיברתי על דמי הטיפול הגבוהים והיא ממש אומרת לי בפנים שהחשבונית סגורה והייתי צריך לדבר על זה לפני שעבר להפצה.
אומרת לי בעצמה, "תלמד מטעויות", אמרתי, "כן, לא יהיה יותר עבודה מול פדקס"
לאחר המתנה של עוד חצי יום, שוב מתקשרת מההפצה, שוב דורשת 650 שקל, הזוי.
אומרת דיברה עם הפקידה ההיא מההתחלה ושוב ריבים צעקות ואני אומר לזאת של ההפצה לדבר עם רעותה, כך ימרחו לי את סוף השבוע ואני אשלם על אחסנה עד ראשון (שקוף העניין).
אולי הגיע הזמן לפנות לכלבוטק או משהו בסיגנון בכדי לשים קץ להתעללות הזו?
אולי הגיע הזמן לפנות לכלבוטק או משהו בסיגנון בכדי לשים קץ להתעללות הזו?
צריך תביעה יצוגית מולם ונציגות המכס בלוד .
שבית המשפט יחליט האם יש פה בצע כסף ושיתוף פעולה של ראש קטן של נציגות המיסים.
רענן
התקשרה הפקידה, אמרה אי אפשר לבטל את התשלום למשרד התחבורה(180) אבל יעשו הנחה על ה 150 של הוצאות הטיפול של FEDEX
אמרתי לה שגם הוצאות טיפול לא צריך להיות, כי המוכר שילם, עשתה הנחה של 50%
אמרה כי התהליך המקוצר של משרד התחבורה הוא מונע אישורים , אבל 180 למשרד התחבורה צריך לשלם, ויכוח ויכוח ויכוח.
הגעתי למנהלת שלה, גם שם הבנתי שכלום לא יעזור, איש משרד התחבורה במקום קובע כי צריך אישור והוא נותן אישור ומשלמים 180 שקל.
ביקשתי את פרטי איש משרד התחבורה, כדי להפנות את הפרטים שלו לבירור מול ראובן ברדה, אמרה שתתן לי את הפרטים (אין סיכוי שאני אקבל אותם,נקודה)
נשברתי, אמרתי שאשלם 650 פחות 75.
לדעתי אי אפשר תביא יצוגית, כי בראש הסולם יושב ביבי והמערכת יודעת לסובב כל אחד מאה פעם וליבש ולא נצא מזה בחיים.
מעניין מה כבר יקרה, עד שאני אקבל את החבילה?!
לדעתי אי אפשר תביא יצוגית, כי בראש הסולם יושב ביבי והמערכת יודעת לסובב כל אחד מאה פעם וליבש ולא נצא מזה בחיים.
כן גם אשם בהצטננות שלי ....
קצת פוליטיקה באיך אני רואה את זה:
בשביל הציבור, למראית העין ,תקציב הביטחון קוצץ בככה וככה, כדי להראות שנותנים יותר למעמד הביניים, ואיך לפני שתי דקות הכל הסתובב וחזר לקדמותו.
ספינים וסביבונים מסובבים אותנו בלי סוף, מזל שאוטוטו חנוכה ולאחריו הכל אמור להסתיים ולחזור לקדמותו, כמו לפני אישור התקציב, כאשר חגגו על מעמד הביניים.
הכל פה בסטטוס-קוו במטרה לעייף ולהתיש, לדכא ולתסכל את האזרח הקטן.
וסיימתי עם הפוליטיקה עד שנה הבאה, או חבילת ה FEDEX הבאה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.