PDA

צפייה בגרסה מלאה : מפגש-טיול ויטארות שנתי

dormiz69
01-11-13, 14:58
חברינו הויטאריסטים לדורותיהם....בקרוב מאוד נעלה איבנט לאוויר ...מפגש/טיול שנתי של ויטארות מס' 2 !! (לאחר ששנה שעברה היה תענוג במרסבא)

אז ככה השנה סלמן התותח החליט לפנק אותנו בחולצות !!!

אז למי שצריך לסדר ענינים אחרונים בויטארה שייגש לסלמן בטירה ויגיד לו שהוא מהקבוצה ותהיו בטוחים שסלמן יפנק..קודם בקפה ולאחר מכן בכל מה שתרצו.

בקיצור תהיו מוכנים בקרוב מאוד ליומיים במדבר ...

לפרטים נוספים בפרטי :)

https://www.facebook.com/groups/vutara/814318143181431

שגיא S
01-11-13, 15:10
אתם יכולים לשלב את זה עם המפגש ג'יפולוג השנתי

dormiz69
01-11-13, 18:00
חשבנו על זה...יש מצב עוד לא שללנו כלום :)

dormiz69
11-11-13, 10:29
https://www.facebook.com/events/635746519811089/?source=1

6-7/12/2013 תתכוננו !!!

savyon
11-11-13, 10:31
דור,
במקום להפנות את הגולשים לפייסבוק,
תפרט גם פה מה שכתוב שם.
לא לכולם יש פייסבוק ולא כולם רוצים פייסבוק (איזה כיף לכם!)

סביון

אלדר
11-11-13, 17:36
דור,
במקום להפנות את הגולשים לפייסבוק,
תפרט גם פה מה שכתוב שם.
לא לכולם יש פייסבוק ולא כולם רוצים פייסבוק (איזה כיף לכם!)

סביון

+1
פה זו הבמה המרכזית!!

dormiz69
12-11-13, 08:27
ויטאריסטים כבר מזמן לא עשינו פה מפגש וטיול שמתאים לכולם.
הכנו לנו יומיים מהנים באיזור טללים-שבטה-ניצנה-חלוצה
בתאריכים 6-7/12/2013 , ימים שישי שבת עם מסלולים שמתאימים לכולם לאורך נחלים,שבילים,טבע מדברי מדהים ועוד...

התחלת הטיול ביום הראשון תיהייה בתחנת דלק פז בבית קמה לאחר שכולם מתודלקים !

בשעה 9:00 בבוקר בבקשה תכוונו את עצמכם להיות לפני הזמן שנוכל לצאת בזמן כי לא נחכה יותר מחצי שעה ...!!!!

הלינה תיהיה בניצנה ב"חאן ניצנה ישושום ציה ומדבר"
עלות הלינה תהיה כ-60 ש"ח לבן אדם אשר הלינה כוללת אוהל גדול , מזרונים, מקלחות עם מים חמים, שירותים,עמדות מנגל ופוייקה, מטבח מאובזר ועוד.

ביום השני היציאה תיהיה גג ב9:00 אחרי ארוחת בוקר.

כל מי שמתכוון להגיע צריך להכין את הויטארה ולבדוק שהכל תקין מבחינה מכאנית, צמיגים וכל מה שצריך.

מה להביא:
מים והרבה
אוכל כל אחד לעצמו
פנס
אוהל וציוד לינה (שיהיה לכל מקרה)
רצועות וציוד גרירה למי שיש
קשר למי שיש (תדר אמריקאי)
מנגלים ופחמים למי שרוצה לעשות על האש
גזיה ותה/קפה להפסקות
ציוד אישי

והמון מצב רוח!!!

הטיול הוא טיול חברי ללא תשלום כל מי שמגיע אחראי לעצמו ולבאים איתו !!

** השנה גם סלמן התותח יפנק אותנו בחולצות :)

לפרטים נוספים בפרטי.

ישי.פ
15-11-13, 08:05
מי זה סלמן ?

ishc
15-11-13, 11:36
לצערי אני לא אוכל להגיע בתאריכים הנ"ל אז תעשו חיים

מי זה סלמן ?

סלמן - https://www.facebook.com/SalMotors

OFF-RoaD
15-11-13, 21:39
מי זה סלמן ?

אחרי הלנדרוברים, הסמוראים והג'ימינים, גם קהילת הויטארות החליטה שהיא רוצה גורו...
התרבות הנלוזה הזו לא פסחה.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

ישי.פ
16-11-13, 06:05
לא הכרתי תודה. פתוח בשבת?
(זה הבחור שנדב היה מטפל אצלו?)

ishc
16-11-13, 08:44
אחרי הלנדרוברים, הסמוראים והג'ימינים, גם קהילת הויטארות החליטה שהיא רוצה גורו...
התרבות הנלוזה הזו לא פסחה.

יש בתגובה שלך נימה מזלזלת ובתור חבר אישי של סלמן אותי זה מעצבן. לא מדובר בשום גורו פשוט מכונאי טוב,הגון ואדיב עם מחירים הגונים שאוהב ג׳יפים.
ישי, נדב מטפל אצלו בימים אלו אתה בטח התכוונת לעבד ממוסך storm 4x4 שכבר לא קיים.

OFF-RoaD
16-11-13, 08:56
יש בתגובה שלך נימה מזלזלת ובתור חבר אישי של סלמן אותי זה מעצבן. לא מדובר בשום גורו פשוט מכונאי טוב,הגון ואדיב עם מחירים הגונים שאוהב ג׳יפים.
ישי, נדב מטפל אצלו בימים אלו אתה בטח התכוונת לעבד ממוסך storm 4x4 שכבר לא קיים.

לא מזלזל באדם, או חלילה במכונאי שהוא. לא מכיר אותו ואין לי ניסיון אישי או מקצועי בהתנהלות מולו.

אני כן מוחה נגד תרבות הגורואים שהשתלטה על כל חלקה טובה, ברמה שכל שאלה שנשאלת כאן נענית ב"סלמן-מורי-ליאור", וכך זה בעוד כמה תחומים ברחבי הפורום.

לא חסרים מכונאים טובים, הגונים והוגנים. התוצאה של ההאדרות האלה בד"כ היא פגיעה בלקוח לאורך זמן, לאחר שבעל המקצוע מבין שיש לו ביקוש גדול בהרבה משל שאר השוק.

ishc
16-11-13, 10:44
אין שום קשר בין תרבות הגורן הפסולה גם בעיני לבין האיזכור של סלמן פה. מה שאתה עושה הוא ליצור גישה שלילית עבור אדם שאינך מכיר לא ברמה האישית ולא ברמת בעל מקצוע ולי זה גורם לסלידה ממך.

asafk
16-11-13, 11:06
ראשית, בבקשה להרגיע את הדיון.

יש בעיה, אכן, עם זה שקבוצה של לקוחות מרוצים דוחפת בעל מקצוע מסויים בתור הפתרון האולטימטיבי לכל צרה. ראינו את זה כבר בעבר, ולא במקרה, גם בפורום סוזוקי. לי, אישית, זה מפריע. הייתי מעדיף לראות יותר סיוע הדדי והתגברות משותפת על בעיות.

גם הגבול הדק בין המלצה על בעל מקצוע טוב שמישהו מרוצה ממנו, לבין דחיפה שלו בכל הזדמנות, קשורה או לא קשורה, מטושטש במקרים האלו. במיוחד שזה נעשה בכזו אינטנסיביות. יש גם הרבה להפסיד מזה - כי זה לחץ קבוצתי שנעשה במקרה הזה בצורה מאוד גסה, ועלול לגרום למי שלא מתאים לו להיות תחת לחץ, מכל סיבה שהיא, להעדיף להיות מחוץ לקבוצה.
זה נחמד שבעל עסק (ובמקרה הזה כנראה גם בעל מקצוע טוב ומבין עניין) לוקח חסות על מועדון. אבל עדיף לעשות דברים בצורה יותר עדינה. זה הכל.

אסף.

OFF-RoaD
16-11-13, 11:14
אין שום קשר בין תרבות הגורן הפסולה גם בעיני לבין האיזכור של סלמן פה. מה שאתה עושה הוא ליצור גישה שלילית עבור אדם שאינך מכיר לא ברמה האישית ולא ברמת בעל מקצוע ולי זה גורם לסלידה ממך.

איפה יצרתי גישה שלילית עבור אדם מסוים? כפי שאמרתי, ואומר שוב, אין לי שום דעה לגבי סלמן האינדיבידואל. חיובית או שלילית. אני פשוט לא אוהב את ההתנהלות הזו, זה הכל.

ishc
16-11-13, 11:33
העניין הוא שהתנהלות הזו לא קיימת פה. לא עלתה בעיה טכנית כזו או אחרת, לא ביקשו הכוונה לבעל מקצוע בסה״כ צויין מישהו שנתן חסות לטיול והדפיס חולצות זה הכל, מתוך נימוס הודו לו וזהו. באותה מידה אם כל בן אדם אחר (פרטי או בעל מקצוע) היה משקיע את כמה מאות השקלים בהדפסת החולצות לטיול המינימום היה להודות לו בפירסום הטיול.
תרבות הגורו היא אכן פסולה אבל בין זה לבין לפסול בעל מקצוע ששמו הועלה בפורום יש הבדל.
ואכן זה באסה שכמות האנשים שמבצעים עבודות לבד וחולקים מידע ירדה אבל זו המציאות. יש פה לא מעט חברי פורום (בסוזוקי) שמבצעים שיפורים ועבודות מאוד מעניינות ברכבים שלהם אבל נמנעים מלחלוק את המידע בפומבי. רוצים למזער את תרבות הגורו פנו אליהם בטענות (אסף אני משער שאתה מכיר מישהו אחד שאני מתכוון אליו).

ישי.פ
17-11-13, 08:40
חסרים בעלי מקצוע טובים! שיכולים לתת מענה לבעיות לא סטנדרטיות (כגון כיוון של זוויות הרכב לאחר הגבהה.)
כיום בעולם הליסינג גם המוסכים נהיו אינסטנט. זה נדיר למצוא מקצוענים אמיתיים, שמתמחים בסוג רכב עיקרי.

אם יש "גורו" כנראה שהוא הרוויח את זה בזכות שירות טוב.
בעידן האינטרנט הטעות הכי קטנה עולה מהר מאוד בשם רע, ויש כאן בפורום כמה דוגמאות טובות מאוד!

(בקשר לעניין שאני צריך: לאחר ההגבה עדיין זווית הדרייבשאפט בעייתית, ואני לבד לא הצלחתי לפתור את זה)

savyon
17-11-13, 09:03
אכתוב את דעתי, מבלי להכיר את סלמן!!!
גורואים זה דבר פסול (גם אני חוטא בזה לפעמים)!
אך מה שבעיני פסול עוד יותר הוא העובדה שהעזרה ההדדית הולכת ונעלמת ובמיוחד בקבוצה ענקית (של קטנים ;)),
בחלק לא מבוטל של השאלות שנשאלות ע"י זוקונים כאלו ואחרים התשובה המיידית היא לך למורי, ליאור, סלמן (אני בטוח שכל אחד מהם הוא בעל מקצוע טוב מאוד, עם שירות נפלא ויחסי אנוש מצויינים) וכמעט אין מענה לשאלות טכניות, תקלות ובעיות שאנשים נתקלים בהם ושואלים לגביהם,
אני לא מדבר על זה שאנשים לא מעוניינים לכתוב על פרוייקטים "מעניינים", אלא באמת על עניינים טכניים.

לפני שאתם קופצים עלי,
תעברו על אשכולות אחורה בפורום ותראו כמה שאלות נשאלו, לכמה מהם השואל היה יכול לקבל את התשובה מהגולשים ובכל זאת נשלח לאחד מהמוסכים....

לא מכיר את סלמן בכלל ולא מכיר את רמת הידע של ליאור או מורי, רק כותב את דעתי הכללית על הנושא.

סביון

ישי.פ
17-11-13, 11:45
ההרגשה האישית שלי שהפורום "לא מה שהיה פעם" וחבל. אני חושב שהרבה ח'ברה שותפים לאותה ההרגשה.
כנראה שזה נובע מסיבות שונות ומשונות כגון מעבר של הרבה "קהילות" לפייסבוק ושינויים שחלו בג'יפאות בארץ, ובאתר כמובן

benza
17-11-13, 12:02
אכתוב את דעתי, מבלי להכיר את סלמן!!!
גורואים זה דבר פסול (גם אני חוטא בזה לפעמים)!
אך מה שבעיני פסול עוד יותר הוא העובדה שהעזרה ההדדית הולכת ונעלמת ובמיוחד בקבוצה ענקית (של קטנים ;)),
בחלק לא מבוטל של השאלות שנשאלות ע"י זוקונים כאלו ואחרים התשובה המיידית היא לך למורי, ליאור, סלמן (אני בטוח שכל אחד מהם הוא בעל מקצוע טוב מאוד, עם שירות נפלא ויחסי אנוש מצויינים) וכמעט אין מענה לשאלות טכניות, תקלות ובעיות שאנשים נתקלים בהם ושואלים לגביהם,
אני לא מדבר על זה שאנשים לא מעוניינים לכתוב על פרוייקטים "מעניינים", אלא באמת על עניינים טכניים.

לפני שאתם קופצים עלי,
תעברו על אשכולות אחורה בפורום ותראו כמה שאלות נשאלו, לכמה מהם השואל היה יכול לקבל את התשובה מהגולשים ובכל זאת נשלח לאחד מהמוסכים....

סביון

התשובה טמונה בתגובה שלך - "בקבוצה ענקית"
ככל שהקבוצה הזו גדלה, מספר האנשים הטכניים מצטמצם לעומת אלו שאין להם מושג ירוק איך לפתור או איך נפתרה להם התקלה

ואלו שכן יש להם מושג וכבר ענו 10-20-30 פעם על אותה שאלה, התעייפו מלענות והתעייפו גם מלהפנות את השואלים לתיבת החיפוש
ואז קורה המצב שאלו שאין להם מושג איך מורי/סלמן/ליאור פתרו להם את התקלה, יודעים רק להגיד את מה שהם יודעים
לך להוא או להוא ויפתרו לך את הבעיה

אני אישית חושב שאם יש בעל מקצוע שמקדיש חלק נכבד מהזמן שלו כדי לתת שירות לקהילהת הג'יפים, תוך כדי שהוא מוכיח את המקצועיות ורמת השירות הגבוהה שלו
אז למה לא לפרגן לו
עדיף שזה שאין לו מושג ירוק יגיד לחבר שלו פה, לך ל XYZ, פתר לי את התקלה, עשה את זה מהר, במחיר מעולה, כולל קפה וואלה הסביר לי מה הבעיה אבל אין לי מושג מה זה אומר
מאשר לא לקבל תשובה בכלל

raanan
17-11-13, 12:05
אך מה שבעיני פסול עוד יותר הוא העובדה שהעזרה ההדדית הולכת ונעלמת ובמיוחד בקבוצה ענקית (של קטנים http://www.jeepolog.com/images/smilies/wink.png),
סביון אתה צודק 100$ !

ההרגשה האישית שלי שהפורום "לא מה שהיה פעם" וחבל.
ישי, הרווחתם את זה ביושר ...

כנראה שזה נובע מסיבות שונות ומשונות כגון מעבר של הרבה "קהילות" לפייסבוק ושינויים שחלו בג'יפאות בארץ, ובאתר כמובן
לדעתי אתה לא בכיוון. אבל קטונתי מול המתלהמים הצעירים.

רענן
נ.ב - לבעיית זוית הדרייבשאפט שלך יש פתרון (בהנחה שהגעת לקצה הטווח הכיוון עם הבורג ב V-BAR של קלמיני)
בדמות תושבות מיצור עצמי בעובי 2 סמ' להטיית הטרנספר.

savyon
17-11-13, 12:13
ההרגשה האישית שלי שהפורום "לא מה שהיה פעם" וחבל. אני חושב שהרבה ח'ברה שותפים לאותה ההרגשה.
כנראה שזה נובע מסיבות שונות ומשונות כגון מעבר של הרבה "קהילות" לפייסבוק ושינויים שחלו בג'יפאות בארץ.

הי ישי, אני חושב שאפשר להתווכח על זה,
לדעתי הפורום, פחות או יותר אותו הדבר,
אותה יד קשה ששומרת על תרבות דיון וכבוד האדם,
אותה יד קשה שמעירה למי שכותב דעה שאינה מגובה בניסיון לשאלה שמבקשת תשובה מנסיון,
אותה יד קלה על כפתור המחיקה של הודעות מכירה ללא מחיר,
אותה יד שמאפשרת "פרסום" חינם למי שמגיע (לקוחות מרוצים שכותבים על יושר, הגינות, מקצועיות, מקצוענות של בעל מקצוע, כמו שנכתב פה על סלמן יותר מפעם אחת) ומוחקת (ולפעמים לועגת ומתעללת) לאלו שבאו לפרסם פה סתם ככה ועוד,
אותה יד שמוחקת שטויות שלא היו מקובלות פה מעולם אך מקובלות במקומות אחרים

נכון,
חלק מהאנשים שהם חברים בקבוצות כאלו ואחרות עזבו את הפורום (או ממעיטים לכתוב בו) לטובת הפייסבוק,
שם יש חוקים אחרים, או יותר נכון, אין חוקים אז נח ונעים להם להיות שם, מבחינת הפורום זה בסדר,
כי מי שלא מסוגל לקבל את דעתו של האחר ולהתייחס אליו בכבוד הראוי, לא חסר פה לאף אחד.

נכון נוסף,
חלק מהג'יפאות השתנתה,
יותר נכון התווספו המון שיש להם רכב 4X4 וקוראים לעצמם ג'יפאים, אני לא מאוד בטוח שהם כאלה...
אני לא חושב ג'יפאי משאיר חבר תקוע בשטח,
אני בטוח שג'יפאי לא משאיר טינופת אחריו בשטח,
אני רוצה להאמין שג'יפאי לא משחיט את השטח בכוונה תחילה ומעלה את זה לרשת
למיטב ידיעתי, ג'יפאי לא נוסע במקומות אסורים ומעלה את זה לרשת,הוא נוסע שם בשקט וקורה לזה מסלול בתשלום (הוא מודע לקנס שהוא עלול לקבל...)
ג'פאי מסייע לחבר שצריך עזרה, פיזית בזמן העבודה או טכנית מעל גבי הרשת

בגלל הדברים הנ"ל קרנו של אתר ג'יפולוג יורדת?
זה מבעס אבל אני מוכן לחיות עם זה.

אם היה פה כפתור לייק הייתי מבקש ממי שמסכים עם מה שכתבתי ללחוץ לייק (כנראה שלא הייתי מקבל הרבה...)

ולגבי הגורואים,
כמו שכתבתי, גם לי יש אחד בכל מה שקשור במותג jeep ועדיין אני אומר שזה פסול.

אגב ישי,
שום דבר אינו אישי!!!

סביון

OFF-RoaD
17-11-13, 12:52
אם היה פה כפתור לייק הייתי מבקש ממי שמסכים עם מה שכתבתי ללחוץ לייק (כנראה שלא הייתי מקבל הרבה...)

סביון

תרשום לעצמך אחד לפחות.

zviki
17-11-13, 12:56
דוגרי-אני כבר לא צריך להתחנף לאף אחד,לא צריך את זה יותר,יש לי כבר יותר ממה שאני צריך,כבר לא מחתים כרטיס בבוקר ולכן מה שאומר הוא "נקי" נטו.
מדיניות ה"יד הקשה" מקובלת עלי בהחלט,אי אפשר לנהל אחרת.

liontamer84
17-11-13, 13:22
הי ישי, אני חושב שאפשר להתווכח על זה,
לדעתי הפורום, פחות או יותר אותו הדבר,
אותה יד קשה ששומרת על תרבות דיון וכבוד האדם,
אותה יד קשה שמעירה למי שכותב דעה שאינה מגובה בניסיון לשאלה שמבקשת תשובה מנסיון,
אותה יד קלה על כפתור המחיקה של הודעות מכירה ללא מחיר,
אותה יד שמאפשרת "פרסום" חינם למי שמגיע (לקוחות מרוצים שכותבים על יושר, הגינות, מקצועיות, מקצוענות של בעל מקצוע, כמו שנכתב פה על סלמן יותר מפעם אחת) ומוחקת (ולפעמים לועגת ומתעללת) לאלו שבאו לפרסם פה סתם ככה ועוד,
אותה יד שמוחקת שטויות שלא היו מקובלות פה מעולם אך מקובלות במקומות אחרים

נכון,
חלק מהאנשים שהם חברים בקבוצות כאלו ואחרות עזבו את הפורום (או ממעיטים לכתוב בו) לטובת הפייסבוק,
שם יש חוקים אחרים, או יותר נכון, אין חוקים אז נח ונעים להם להיות שם, מבחינת הפורום זה בסדר,
כי מי שלא מסוגל לקבל את דעתו של האחר ולהתייחס אליו בכבוד הראוי, לא חסר פה לאף אחד.

נכון נוסף,
חלק מהג'יפאות השתנתה,
יותר נכון התווספו המון שיש להם רכב 4X4 וקוראים לעצמם ג'יפאים, אני לא מאוד בטוח שהם כאלה...
אני לא חושב ג'יפאי משאיר חבר תקוע בשטח,
אני בטוח שג'יפאי לא משאיר טינופת אחריו בשטח,
אני רוצה להאמין שג'יפאי לא משחיט את השטח בכוונה תחילה ומעלה את זה לרשת
למיטב ידיעתי, ג'יפאי לא נוסע במקומות אסורים ומעלה את זה לרשת,הוא נוסע שם בשקט וקורה לזה מסלול בתשלום (הוא מודע לקנס שהוא עלול לקבל...)
ג'פאי מסייע לחבר שצריך עזרה, פיזית בזמן העבודה או טכנית מעל גבי הרשת

בגלל הדברים הנ"ל קרנו של אתר ג'יפולוג יורדת?
זה מבעס אבל אני מוכן לחיות עם זה.

ולגבי הגורואים,
כמו שכתבתי, גם לי יש אחד בכל מה שקשור במותג jeep ועדיין אני אומר שזה פסול.

אגב ישי,
שום דבר אינו אישי!!!

סביון

תוסיף לעצמך עוד לייק גם ממני.

סלקציה זו לא מילה גסה כל עוד מבצעים אותה בצורה עניינית ואוביקטיבית.
גם נימוסי רשת זה דבר הכרחי.
היתרון של ג'יפולוג על פייקבוק (זו לא שגיאה) זה שהדברים אכן נשמרים לאורך זמן
וגם עוד כמה חודשים / שנים יהיה אפשר ללמוד ממה שאנשים כתבו פה.

ישי.פ
17-11-13, 13:39
אני ממש בעד היד הקשה.
אבל בזמן האחרון עושה רושם שהוותיקים התעייפו והצעירים.. אני אפילו לא יודע איך להגדיר את זה "לא הבינו את רוח האתר"

asypeer
17-11-13, 14:56
+1 על מה שישי כתב.

פעם, (אני כבר לא זוכר מתי..) היה שרשור של בעלי מקצוע מומלצים שם כל אחד יכול היה להמליץ על בעל מקצוע כראות עיניו. משום מה הוא כבר לא קיים, כנראה שישנה סיבה שאותה איני יודע.
היום, לחלק מהמשתמשים, בעיקר בפורום סוזוקי אבל גם בפורומים אחרים, יותר נוח (או משתלם?) לעשות העתק-הדבק למשהו בסגנון "לך Z + מספר הטלפון שלו" ובזה לסגור את השרשור.
זאת במקום לנסות לעזור או לפחות לא להגיב אם אין לך את הידע הטכני הדרוש. ככה יוצא שגם השרשור לא עוזר לאף אחד וגם בעל המקצוע כנראה הרוויח עוד לקוח (לא שמשהו רע בזה, אבל לא זאת הדרך ליצור קהילה שעוזרת לחבריה)
מילה אל צוות ג'יפולוג - בג'יפולוג אתם נוהגים לעיתים למחוק הודעות ולחסום משתמשים שמנסים לקדם כל מיני מוצרים (יוזרים שנרשמו היום ורשמו על איזה מוצר "מהפכני") מה שקורה במקביל ופה אין שום אכיפה, זה שמשתמשים ותיקים מנצלים את הפורום לקידום בעלי מקצוע, אם זה מתוך חברות או מתוך אינטרס כלכלי.
נכון, לא זול להחזיק רכב שטח ולא כולנו סובלים מעודף כסף. אז אם אפשר לקבל הנחה פה ושם או "לצאת גבר כי הבאתי לו עבודה" עם בעל המקצוע - זה לא יזיק.
וזה נכון רק לגבי פירסום בפורום, לא יודע כמה הודעות פרטיות נשלחות עם אותו נוסח.
כל זאת נעשה בלי שום גילוי נאות כגון"אני חבר שלו או אני מקבל X הנחה כשאני מביא לו Y אנשים דרך ג'יפולוג או פייסבוק"
בלי קשר ש-Z יושב בטירה/נתניה/רישון ושואל השאלה נמצא רק 200 ק"מ משם עם רכב מתחמם. לשם הגענו, וחבל.
אני חושב שאם לא יחלו לאכוף פה מעט את הנושא, פורום סוזוקי יזלוג לאיטו אל הקבוצות השונות בפייסבוק וידעך עוד יותר.נכון, לא לכולם יש פייסבוק (גם לי עד לאחרונה לא היה..) אבל המגמה ברורה.

זה 2 הזלוטי שלי.
אסף

גילוי נאות (אם זה משנה למישהו..) - ליאור זוקילנד חבר קרוב שלי.

savyon
17-11-13, 15:12
+1 על מה שישי כתב.

פעם, (אני כבר לא זוכר מתי..) היה שרשור של בעלי מקצוע מומלצים שם כל אחד יכול היה להמליץ על בעל מקצוע כראות עיניו. משום מה הוא כבר לא קיים, כנראה שישנה סיבה שאותה איני יודע.
היום, לחלק מהמשתמשים, בעיקר בפורום סוזוקי אבל גם בפורומים אחרים, יותר נוח (או משתלם?) לעשות העתק-הדבק למשהו בסגנון "לך Z + מספר הטלפון שלו" ובזה לסגור את השרשור.
זאת במקום לנסות לעזור או לפחות לא להגיב אם אין לך את הידע הטכני הדרוש. ככה יוצא שגם השרשור לא עוזר לאף אחד וגם בעל המקצוע כנראה הרוויח עוד לקוח (לא שמשהו רע בזה, אבל לא זאת הדרך ליצור קהילה שעוזרת לחבריה)
מילה אל צוות ג'יפולוג - בג'יפולוג אתם נוהגים לעיתים למחוק הודעות ולחסום משתמשים שמנסים לקדם כל מיני מוצרים (יוזרים שנרשמו היום ורשמו על איזה מוצר "מהפכני") מה שקורה במקביל ופה אין שום אכיפה, זה שמשתמשים ותיקים מנצלים את הפורום לקידום בעלי מקצוע, אם זה מתוך חברות או מתוך אינטרס כלכלי.
נכון, לא זול להחזיק רכב שטח ולא כולנו סובלים מעודף כסף. אז אם אפשר לקבל הנחה פה ושם או "לצאת גבר כי הבאתי לו עבודה" עם בעל המקצוע - זה לא יזיק.
וזה נכון רק לגבי פירסום בפורום, לא יודע כמה הודעות פרטיות נשלחות עם אותו נוסח.
כל זאת נעשה בלי שום גילוי נאות כגון"אני חבר שלו או אני מקבל X הנחה כשאני מביא לו Y אנשים דרך ג'יפולוג או פייסבוק"
בלי קשר ש-Z יושב בטירה/נתניה/רישון ושואל השאלה נמצא רק 200 ק"מ משם עם רכב מתחמם. לשם הגענו, וחבל.
אני חושב שאם לא יחלו לאכוף פה מעט את הנושא, פורום סוזוקי יזלוג לאיטו אל הקבוצות השונות בפייסבוק וידעך עוד יותר.נכון, לא לכולם יש פייסבוק (גם לי עד לאחרונה לא היה..) אבל המגמה ברורה.

זה 2 הזלוטי שלי.
אסף

גילוי נאות (אם זה משנה למישהו..) - ליאור זוקילנד חבר קרוב שלי.

הי אסף,
השרשור של בעלי מקצוע קיים באתר!

לגבי ניצול הבימה ע"י משתמשים ותיקים, בתחתית הודעה מצד ימין יש משולש קטן, "דווח על הודעה" או משהו כזה...
מאחר ואנחנו לא באמת מצליחים לראות הכל ויש דברים שעוברים לנו "מתחת לרדאר" נשמח לעזרה מכם,
אם יש משהו שצריך לדווח עליו, דווחו, זה עוזר לנו.

סביון

asypeer
17-11-13, 15:45
הי אסף,
השרשור של בעלי מקצוע קיים באתר!

לגבי ניצול הבימה ע"י משתמשים ותיקים, בתחתית הודעה מצד ימין יש משולש קטן, "דווח על הודעה" או משהו כזה...
מאחר ואנחנו לא באמת מצליחים לראות הכל ויש דברים שעוברים לנו "מתחת לרדאר" נשמח לעזרה מכם,
אם יש משהו שצריך לדווח עליו, דווחו, זה עוזר לנו.

סביון

השרשור הזה לדעתי היה נעוץ פעם בפורום סוזוקי, עכשיו כבר לא - אפשר לינק אליו.. ?

savyon
17-11-13, 16:39
בכבוד,

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=23030

asypeer
17-11-13, 16:46
אם מאוגוסט 2012 לא עדכנו אותו, כנראה שאני לא היחיד שלא מוצא אותו ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk (http://tapatalk.com/m?id=1)

שקד ויטרה
24-11-13, 22:11
נראה לי שחרגתם מהנושא העיקרי טיול ויטארות שנתי וחבל שנראה עוינים זה לזה בפורומים.רציתי לשאול האם ניתן להצטרף בשבת בבוקר למי שלא יכול לבוא כבר מיום שישי .

dormiz69
25-11-13, 08:58
נראה לי שחרגתם מהנושא העיקרי טיול ויטארות שנתי וחבל שנראה עוינים זה לזה בפורומים.רציתי לשאול האם ניתן להצטרף בשבת בבוקר למי שלא יכול לבוא כבר מיום שישי .

היי שקד....כן אפשר ...אנחנו יוצאים מניצנה בבוקר.

dormiz69
08-12-13, 16:52
אנשים...אז הטיול/מפגש יצא לפועל לפי התכנון....היו 20 כלים במצטבר (2 עזבו בסוף היום הראשון ו2 הצטרפו ביום השני) ...היה תענוג...כתבה בהמשך :)

-->