צפייה בגרסה מלאה : מקלטי טלויזיה לויינית dvb t ?
סוזי המשתוללת
13-11-13, 12:41
האם מקלט טלויזיה לוייני יכול גם לקלות שידורי עידן + ??
בסוף השנה מפסיקים לשדר את ערוץ 2 ו10 בלויין ולמי שלא רוצה יס והוט האלטרנטיבה היא ממיר עידן +
לי יש כבר ממיר לויני והשאלה היא האם מקלט זה יודע במידה ויקבל אנטנה לקלוט גם את שידורי עידן + מבחינת ספקטרום תדרים ?
והאם בהנחה שכן , יוכל גם בו זמנית להמשיך לקלוט את ערוצי הלווין ?
עידן+ זה DVB-T. לכן אם יש לך מקלט מתאים, אנסטנה סבירה וקליטה באזור המגורים לא תהיה בעיה.
ארז גור
שמוליק
כשאתה כותב ממיר לוויני , אתה מתכוון ללויני orbit כמו amos, hotbirde,,, . אם כן אז לא. השידורים בלווינים האלו הם ברובם בKU ולא מתאימים לשידורי עידן+
בכל מקרה עלות של מקלט עידן+ הי בסביבות ה150 ש"ח.
יואב
שמוליק , מכיוון שאני יודע בדיוק מה יש לך ,
זה לא קשור בשום צורה לשידורי עידן+
כיום יש לא מעט דגמים ברשת של מקלטים התומכים במספר סוגי קלט (S ללווינים, T המתאים לעידן+ ואפילו C לכבלים).
למי שרוכש הייתי ממליץ להצטייד במקלט התומך בתקן החדש יותר DVB-T2 כיון שהשמועות הינן שתקן זה יאומץ עבור עידן+.
בכל אופן, מכיון שגם אצלי יש תצורה דומה מאד, ביררתי אצל מקורבים לתחום וקיבלתי תשובה שבינתיים יש דחיה עד 04/14 וההערכה שתהיה דחיה נוספת.
לכן עדיין לא בוער וכנראה הכיוון שלי יהיה ללכת על מקלט נפרד ל- FVB-T/T2.
ארז גור
סוזי המשתוללת
14-11-13, 15:55
כיום יש לא מעט דגמים ברשת של מקלטים התומכים במספר סוגי קלט (S ללווינים, T המתאים לעידן+ ואפילו C לכבלים).
למי שרוכש הייתי ממליץ להצטייד במקלט התומך בתקן החדש יותר DVB-T2 כיון שהשמועות הינן שתקן זה יאומץ עבור עידן+.
בכל אופן, מכיון שגם אצלי יש תצורה דומה מאד, ביררתי אצל מקורבים לתחום וקיבלתי תשובה שבינתיים יש דחיה עד 04/14 וההערכה שתהיה דחיה נוספת.
לכן עדיין לא בוער וכנראה הכיוון שלי יהיה ללכת על מקלט נפרד ל- FVB-T/T2.
ארז גור
ארז אתה בטוח לגבי הדחייה??
הבעייה אינה אצלי אלא אצל סבא שלי
להוסיף לבנאדם בן 90 עוד שלט בשביל פקקטה שלש תחנות ועוד להסביר לו איזה av זה הממיר של ישראל ואיזה של פולניה (עם הסרטים הכחולים)?
נראה לי קצת גדול עליו
בכל מיקרה נראה שלא תהיה ברירה מקווה שאתה צודק לגבי הדחייה אחרת אני כבר רואה את הטלפון ב1/1/14 ........."שמילכו..... אין ישרואל תבוא מהר"
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.