צפייה בגרסה מלאה : Article: ג'נ'רל טייר צ'לנג' - סבב שני, קצרין 2013
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=3177-%D7%92-%D7%A0-%D7%A8%D7%9C-%D7%98%D7%99%D7%99%D7%A8-%D7%A6-%D7%9C%D7%A0%D7%92-%D7%A1%D7%91%D7%91-%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%A7%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9F-2013
כתבה עדינה ולא נושכת,הדברים חייבים להאמר בבירור כדי לתקן ולהיות במגמת שיפור כל הזמן.אני חבר עמותה ונכחתי בישיבה האחרונה לפני התחרות המדוברת לאחר כישלון התחרות הקודמת,הדברים שנאמרו בישיבה לא זכו להפקת לקחים ראויה ולהתייחסות רצינית.לדעתי עסוקים מדי בסימון וי על אירועים ובניית תקציב לשנה הבאה .ובדרך לא שמים לב שרומסים את התשתית ואת הרוח הספורטיבית של הספורטאים,בישיבה המדוברת דיברו היו'ר וחברי העמותה מה בדיוק צריך להעשות כדי לשפר את התחרותיות ואת המקצועיות.אני מעביר כאן ביקורת על חבריי וזה לא נעים וקל אבל שתיקה לא תתרום לקידום הענף,הקטגוריה של הספורט העממי היא לב המנוע שיזיז את הספורט הזה קדימה ואני הדוגמא החיה לכך.אחרי שתי תחרויות בוער לי לעבור לקטגוריה בכירה יותר וכך יהיה עם כל מי שיצטרף לספורט שלא לדבר על משפחות ואוהבי הענף שיבואו לצפות בחבריהם.חברים יקרים אפשר וצריך לתקן ולעשות תחרות ראויה עוד השנה,תשתפו את מי שיכול לתרום ואל תפחדו מקהל.הקהל רק יקדם וידחף קדימה
מה נהיה יא ג'מאעה עם הפורט של העבירות? פעם היו פה מלא מכונות טובות של אקסיטרים, של עדו של הצפרדע של איציק מיני של פרוגיפ של גטוס ועוד הרבה כאלה, ומה נסגר היום? וואללה כלום זה צחוק מעבודה זה בגלל שהמדינה הזאת מתחרקשת על כולם ועושה חוק שמקלקל הכל ולא עוזר בכלל רק ממחרב הכל, אז למה שאני ישקיע כסף בשביל לבוא למרוץ בלי קהל ובלי פרסים ובלי בטיח, תאמינו לי הכל אוואנטה גדול, חבל על כל החברה שרוצים לעשות באמת ספורט כמו בחוצלארץ. וואללה עיב גדול. דאוד
לדעתי,
האשם הגדול ביותר הוא עורכי הדין,
הם אלו שמובילים תהליכים של חיקוק חוקים, לא?
סביון
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.