PDA

צפייה בגרסה מלאה : מסע למען ילדי ארגון אהבה -4.12 ,יער תל חדיד פרטים בפנים

מוטי טויוטה
29-11-13, 22:20
אהלן חברים
נתבקשתי לפרסם פה
בקצרה,

חברים יקרים. קבלנו פנייה מארגון אהב"ה ארגון גג המסייע לילדים נכים וחולי סרטן ובני משפחתם בשוטף ומקדמים חקיקות לרווחת הילדים המוגבלים ובני משפחתם. הבקשה היתה - מסע ג'יפים ומסיבה בחנוכה לילדים הכל כך מיוחדים האלה שכל צריכים את השעות המתוקות האלה. אני שלא יכול לעמוד בפיתוי ומכיר את הגב הרחב שאתם נותנים לי בכאלה מקרים, החלטתי להרים א הכפפה ולהתארגן בזריזות למסע "אורות של חנוכה" כי "כל אחד מאיתנו הוא אור קטן........ובייחד כותנו אור איתן"......והמילים כל כך נכונות למקרה שלנו.
ביום רביעי 4/12 בשעה 16:00 בדיוק, נצא למסע אורות עם הילדים המיוחדים ובני משפחתם. נקודת מפגש תל חדיד. יש להשאיר בכל רכב 3 מקומות פנויים בבקשה. המסע יהיה מאזור תל חדיד, נאות קדומים, קברות המכבים, בן שמן, גמזו והסביבה, לאחר המסע מסיבה בנקודת המפגש ההתחלתית בתל חדיד, ארוחה, תקליטן, זיקוקים ועוד......
אני אפתח אירוע בפייס - אני מאד מאד מאד מבקש, יש לאשר השתתפות באירוע עצמו על מנת שנוכל לעדכן כמה משפחות יכולות להשתתף, מאשרים רק אם בטוחים שתוכלו להגיע, על מנת שלא יגיעו ילדים שמתאכזבים ונשארים בלי רכב שאמור לקחת אותם למסע.
אני זקוק לסיוע בנושא גנרטורים, הגברות, תאורות, מנגלים, שתייה מכל הסוגים, בשרים, סלטים, פיתות, חד פעמי, ממתקים, הפתעות וכל ה שיכול לעשות את הילדים המיוחדים האלה מאושרים ושמחים לכמה שעות טובות.
אנא גייסו כמה שיותר ג'יפים לטובת הילדים שכל כך זקוקים ליום הזה ותנו לנו סיוע בגיוס התרומות להצלחת האירוע.
יש לנו ההזדמנות, לקבל את הזכות הגדולה, לרגש ולשמח קבוצה גדולה מאד של ילדים ובני המשפחות בחג כל כך חשוב לילדים ולכולנו.
תודה רבה
שי ארבל - מפקד יח' אית"ן מחוז תל אביב
יחידת הג'יפים זק"א מחוז תל אביב

https://www.facebook.com/events/547832568634734/549691628448828/?notif_t=event_mall_reply

מי שאין לו פייסבוק ורוצה לאשר הגעה או עוד פרטים מוזמן לפנות אלי כאן

חברים תודה רבה,שבת שלום וחג חנוכה שמח

orenc
30-11-13, 23:58
מוטי,

אנחנו כנראה שני רכבים.
בכמה קילומטרים מדובר?
מהו זמן הסיום המשוער?

תודה
אורן.

מוטי טויוטה
01-12-13, 00:08
אורן אהלן,
אני מניח שמדובר על טיול של בערך שעה וחצי ,אבדוק זמנים מדויקים.
המסלול הוא ביער בן שמן,ללא אתגרים טכנים
מתחילים בארבע בדיוק בע׳ה,על מנת שנתחיל את הטיול ברור ונסיעתו בחושך,סימבולי משהו.אם יש לך פייסבוק אשמח שתיכנס ותברר שם את כל מה שחשוב לך ולגיפ השני עם המארגן,אני רק השליח
שמח על ההיענות שלך ושל חבר שלך ,אשמח ואני בטוח שהילדים יותר ממני להיענות נוספת

orenc
01-12-13, 00:24
אם יהיו לך פרטים נוספים אשמח לדעת
בכל מקרה תודה רבה

מוטי טויוטה
01-12-13, 00:25
אברר את השאלות שלך המדוייק ואחזור עם תשובות
תודה רבה

מוטי טויוטה
01-12-13, 13:26
מצטער על הבלבול, הטיול בערך 4 שעות