צפייה בגרסה מלאה : חדירת מי גשמים לדיפנדר
טוב .. מישהו היה צריך לפתוח את העונה עם הבעיה הזו.
באתי בבוקר לדיפנדר td5 של העבודה ויש שלולית על הרצפה. האם חניה עם תריס איורור פתוח יכולה לגרום לזה? אני זוכר שדווקא לא אמורה להיות בעיה
לדעתי זה לא בעיה, זה פיצ'ר...
ועכשיו ברצינות, אני עם דיפנדר 2010 ועדיין יש את הבעיה הזאת, אצלי אין תריסי איוורור וזה מגיע מהברגים של החלון הקדמי, אלה שנמצאים בצד והחלק האחורי שלהם יוצא בצד של הדשבורד. אני אפתח ואאטום עם סיליקון. לגבי פתחי האיוורור שלך, הכי פשוט לסגור ולראות, לדעתי זה משם.
אתה אמור לראות שלוליות גם באזור תא הקבינה האחורי, מושבים אחוריים ועוד...
יש הרבה כניסות ואסף העלה כמדומני כתבה על הבעיה.
פתח האוורור בהחלט יכול לגרום לבעיה אבל גם הברגים שאיתי ציין.
לגבי שלוליות בקבינה שעוד לא גילית, בגשמים חזקים הגומי שמחבר את הגוף לחלק הסוגר פשוט סופג יותר מידי מיים ומעביר את היתרה פנימה לחלל הטרקטור.
אני אטמתי את המרווח הפנימי לאורך הגוף בעזרת סיליקון.
עוד בעית אטימות מפורסמת - החלונות האחוריים (אלו שנפתחים במשיכה מפוקפקת הצידה) נוטים להתעייף ומים חודרים ברווח שבין החלקים הנעים. אני החלפתי אותם בחלון יחיד - פשוט תענוג.אין מים, אין נקישות מעצבנות.
הטרקטור שלי יבש ושקט כמו יונדאי.
הקבינה שלנו מופרדת מהתא מטען. זה לא 110 סטנדרטי. למזלי כרגע זו השלולית היחידה. סגרתי את התריס ונקווה לטוב
בדפדופים בפורמום בשבוע האחרון זכור לי שראיתי מישהו צירף תרשים של נקודות תורפה לכניסת מים- מעין ספר מקורי של לנד רובר
מי שטוב בחיפוש יכול למצוא אולי ביתר מהירת ממני
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=81242&p=549049#post549049
GodsFather
05-12-13, 10:26
תעשה חור ברצפה ואז לא תראה את המים בבוקר, זה גם ינקה את כתמי השמן מהרצפה :)
אני מניח שהחור זו בדיחה (דיי מוצלחת) כי כל חור מוסיף רעש ולכלוך. אם חלל הנוסעים מבודד מרעש אז חבל להרוס את ההשקעה...
בכל מקרה הנה הקישור (שים לב לעמוד 15):
GodsFather
05-12-13, 12:03
חצי בדיחה, כי כבר נתקלתי בג'יפים עם פקקים ברצפה שמאפשרים פתיחה להוצאת נוזלים וסגירתם כשנוסעים. המים נכנסים במקרה הנוכחי כשהרכב עומד, אז אין רעשי נסיעה אם משאירים את הפתחים פתוחים ולפני שיוצאים לדרך סוגרים אותם.
היה על זה דיון בעבר.
יש מצב שאקדח... יש גם נזילה בצד של הנוסע מהמזגן...
מילא אנחנו אבל איך הבריטים מסתדרים עם רכב שנוזל ככה. זה פשוט בושה
1. הבריטים פחות מפונקים
2. הרכב נבנה בתצורה כזאת שמאפשרת גמישות של חתול בשטח ומודולריות בסדנא. יש מחיר לכל זה....
2. מה שלא הורג מחשל
3. אם אתה קודח קח בחשבון תופעות לוואי
שים עציץ עם נענע מתחת לטיפטוף,
ככה גם יהיה לך תה משובח...
אפשר להקים קבוצת תמיכה בנושא הכאוב הזה?
בזמנו פורסם מדריך לאיטום דיפנדר, יתכן שזהה/דומה למה שצרף אבנר. אם יש שוני העלה שוב.
טוב. אצלי זה כנראה באמת רק התריס שנשאר פתוח. עכשיו נשאר רק הנזילה מהמזגן והקלאטש
עידו לוריה
05-12-13, 18:04
יש מצב שאקדח... יש גם נזילה בצד של הנוסע מהמזגן...
מילא אנחנו אבל איך הבריטים מסתדרים עם רכב שנוזל ככה. זה פשוט בושה
הם רגילים לגשם אז תמיד יש להם מטרייה ;)
עידו
מזגן - נקה את צינור הניקוז.
קלאצ' - נעליים יותר עמידות...
)או להחליף)
אסף.
המזגן הוא סאגה בפני עצמה.
לא עבד טוב - נשלח למוסך היבואן - עכשיו מקרר קצת יותר טוב אבל נוזל בתוך האוטו. ניקיתי צינורית והיא אכן מזרימה אבל לא את הכל. נשבר לי... ומאחר ואני נוהג ולא נוסע שיהיה בהצלחה למי שיושב שם.
י
הטרקטור שלי יבש ושקט כמו יונדאי.
זה לא שהוא נהיה שקט,
אתה פשוט איבדת את השמיעה עם השנים והקקפוניה..
שיט שיט שיט. הגג נוזל. בחיבור בין הפנלים. וזה נוזל על המושבים והקונסולה. התחמשתי בrtv אבל יש לי הרגשה רעה...
תתחמש במעיל...
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
הפתרון היחיד הוא לפרק. לאטום עם גומי וסיליקון ולחבר מחדש..
אסף.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
לפרק מה? את החיבורים? נתחיל בטיובה Rtv אם לא יעבוד האוטו ילך למוסך
אחחח..
מזכיר את ימי הסופה, בנסיעות חורפיות עם מעיל בתוך האוטו.. כדי לא להרטב..
מים נוזלים על החלון מהצד הפנימי, וערימות של טישו דחוס בשולי החלונות, כדי להפסיק את ההתזות לפנים..
הם רגילים לגשם אז תמיד יש להם מטרייה ;)
עידו
בגלל זה הם מעדיפים פתוח. הברזנט, ממש כמו בסופה, אטום יותר מהגרסה הסגורה...
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.