צפייה בגרסה מלאה : השוואת רדיאטורים ל XJ
מצאתי ברשת....
http://youtu.be/6jYOcDMqGvU
אני התקנתי בטרופר רדיאטור 2 שורות מתכת מלא של CSF (דגם CSF2770 ).
בנוי חזק מאוד ועושה עבודה (קירור) טובה מאד.
בקיצור, ממליץ על מתכת מלא של חב' CSF לעומת אלומניום.
רענן
אם כבר אז כבר
http://www.youtube.com/watch?v=WxOtYQ3EIs4
מה עדיף לצירוקי 2001 הצימפיון או ה csf ? כמו כן לא מצאתי את הרדיאטור של צמפיון ב אי ביי
מה אומרים על החברה השלישית flex -a-lite שווה את המחיר? יעבוד טוב ? יהיה עומס על החשמל?
אני רכשתי CSF מק"ט 2671. שלוש שורות HD, נחושת, מולחם לדודי מתכת. התקנה קלילה, מתאים אחד לאחד לצ'רוקי אוטומטי. קניתי באיבי ומשלוח דרך buy2usa עד הבית כולל הכל.
http://www.ebay.com/itm/CSF-2671-Rugged-All-Metal-HD-Radiator-Jeep-Cherokee-91-97-/130882325444?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&hash=item1e7931cbc4&vxp=mtr
flex-a-lite זה ליגה אחרת גם מבחינת מחיר, אם אתה מדבר על הרדיאטור אלומיניום המושלם כולל שלוש מניפות, זה 800$ שם...
http://www.ebay.com/itm/Flex-a-lite-67108-Crossflow-Radiator-And-Fan-Package-87-01-Cherokee-XJ-/301108267291?pt=Motors_Car_Truck_Parts_A ccessories&fits=Model%3ACherokee&hash=item461b73891b&vxp=mtr
זה כנראה פתרון מצויין אבל לפחות עבור הנבלה שלי זה נזם זהב באף חזיר.
נמרוד,תודה על העזרה הזמנתי csf
לבקשת נמרוד העברתי לכאן - מעלה מהאוב ומתעלק ...
לדעתי רדיאטור אלומיניום מלא עדיף בכמה רמות על נחושת זה מה שאני מרכיב בכול הרכבים שלי
אז זהו, שב- XJ מותקן רדיאטור כזה כשנה, והוא התחיל לנזול לאחרונה.
תיקון, גם אם אפשרי, הוא לא אופציה מבחינתי - אני מטייל לבד לפעמים ולא בא לי להתקע ...
האופציות שעומדות בפני כרגע:
רדיאטור אלומיניום-פלסטיק סטנדרטי של בשן - כ-1000 זוזים
רדיאטור שלוש שורות אלומיניום מלא כמו הנוכחי - כ-1700 זוזים
רדיאטור נחושת בייצור מיוחד של בשן - כ-3000 זוזים
מאחר והג'יפ מוסב לגז, הייתי שמח לשים רדיאטור עם תפוקת קירור מוגדלת, אלא שלשים עוד רדיאטור "משופר" כמו שיש לי היום זה ממש לא בא בחשבון - לא רוצה לחזור לזה עוד שנה...
נמרוד - ה- CSF שקישרת נראה מעניין וגם המחיר כולל משלוחה שפוי - צריך רק לוודא שהוא מתאים לשנתון (96) ולגיר ידני. חוצמזה אני עוד לא יודע מה קצב הדליפה ואם אני יכול להרשות לעצמי לחכות חודש או יותר...
אגב: באמאזון היום יותר זול :) (https://www.amazon.com/gp/product/B000CFVMH8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1HUEAKMMEJT9B)
דעות, הצעות, חלופות נוספות - זה המקום והזמן :)
הזמינים בארץ למיניהם, מנסיוני הדל, זבל.
כשהרדיאטור המקורי שלי התפוצץ אחרי כמעט 20 שנה, החלפתי אותו קודם כל ברדיאטור מהמלאי שיש בארץ, עלה 1,500 שקלים, ארנון (אנדורו) הזהיר אותי שהרדיאטורים האלו הם מה שיש אבל הם הימור, ואכן אחרי לא יותר משנה הוא התחיל להסדק. ואז עשיתי מחקר והגעתי למסקנה שהכי נכון ומשתלם זה הCSF מנחושת ודודים מולחמים. זה מוצר איכותי, שגם ניתן לניקוי ותיקון בשיטות של פעם, אצל כל רדיאטוריסט.
אלומיניום מלא - יש איכותיים ברמה של מרוצים, אבל אלו לא בליגות המחיר שרלוונטיות לנו. ומה שעולה 200$- זה זבל סיני. מאלומיניום, אבל עדיין זבל.
נדב,
למה שלא תנסה לדבר עם מכשירי תנועה לבדוק כמה עולה רדיאטור מקורי? הרי מוכח שהם אמינים.
זכור לי שלZJ רדיאטור ממכשירי תנועה עלה כ-2500ש"ח. אם המצב דומה גם לXJ, נראה לי שזה פתרון אמין ולא יקר משמעותית ממה שנמרוד שם.(שכרגע, טפו טפו לא עושה צרות)
המקורי ב XJ הוא ממש לא מוצלח (התפוצץ אצלי אחרי 4 שנים בלבד)
שים לב שגם נמרוד וגם אני כתבנו "התפוצץ" ולא נזל, זה לא מיקרי. הרדיאטור המקורי (וגם של בשן, אלו עם דודי הפלסטיק) בד"כ לא מתחילים לנזול אלא פשוט מתפוצצים ואתה נשאר ללא נוזל קירור בשניות.
הייתי קונה CSF כמו שנמרוד הציע ואם לא אותו, אז סיני מאלומניום (מלא, כולל הדודים)
בדקתי בקטלוג שלהם ברשת. אין.
נמרוד תודה, וגם לרענן (טלפונית), זה אכן נשמע כמו המוצר הנכון (וכשהוא עולה $220 כולל משלוחה באמאזון אז בכלל ... גם בתוספת המיסים...)
אני בכל מקרה אמתין עוד קצת לשמוע עוד אפשרויות, ולבחון האם היקף הנזילה יאפשר לי לחכות את זמן המשלוח (הימי) מארה"ב ...
מישהו התנסה עם הרדיאטורים נחושת בייצור של בשן ?
המקורי ב XJ הוא ממש לא מוצלח (התפוצץ אצלי אחרי 4 שנים בלבד)
שים לב שגם נמרוד וגם אני כתבנו "התפוצץ" ולא נזל, זה לא מיקרי. הרדיאטור המקורי (וגם של בשן, אלו עם דודי הפלסטיק) בד"כ לא מתחילים לנזול אלא פשוט מתפוצצים ואתה נשאר ללא נוזל קירור בשניות.
הייתי קונה CSF כמו שנמרוד הציע ואם לא אותו, אז סיני מאלומניום (מלא, כולל הדודים)
4 שנים משנת הייצור של הרכב?
נדב,
איזה מוכר שולח בחינם לארץ? ממה שאני ראיתי המשלוח לארץ עולה כ-130דולר.
מאיזה שרשור אתה מצטט ?
הנה הקישור שוב. אני מפספס משהו ?
https://www.amazon.com/dp/B000CFVMH8/ref=asc_df_B000CFVMH84467149?smid=A3LXQE BAQV4N2R&tag=shopz0d-20&ascsubtag=shopzilla_mp_1044-20;14726484482771448698010090302008005&linkCode=df0&creative=395105&creativeASIN=B000CFVMH8
זאת ההודעה של Saar, הודעה מספר 11 בשרשור הזה.
המשלוח חינם רק בתוך ארצות הברית. אתה צריך להיות מחובר עם המשתמש שלך באמזון עם כתובת שילוח מעודכנת לארץ.
1. כנס לרשימת הספקים באמזון.
2. אתר את הספקים ששולחים לארץ ע"י הסתכלות הDelivery מתי המוצר יגיע לארץ/האם יש משלוח בינלאומי. (עבור הCSF איתרתי 3, כאשר אצל כל אחד מהם מחיר המשלוח שונה ומחיר המוצר שונה)
3. אחרי שאיתרת מוכר כזה - אתה מוסיף את המוצר לעגלת הקניות, וממשיך עד השלב שבו מופיע לך הסכום הכולל שעליך לשלם כולל משלוח.
שים לב שהרדיאטור לא נמכר ישירות ע"י אמזון, לכן לא תראה חישוב מיסים, אלא רק עלות משלוח.
מקווה שהעניין ברור. אם לא אתה מוזמן ליצור קשר טלפוני, יהיה קל יותר להסביר.
בכל מקרה, הכי זול שמצאתי דרך אמזון כולל משלוח(ללא מס ועמלות שקר) זה כ-375דולר.
מצורפת תמונה של המסך האחרון שבו רואים את העלות הכוללת.
.110295
ואללה, האתר שלהם מבלבל... תראה:
110296
ואת ההודעה של סער פספסתי כי הוא שלח אותה טיפה לפני שאני שלחתי הודעה ...
או שאני שיכור ועדיף שאפסיק לכתוב עכשיו ...
אם תעשה Add to Cart ותנסה להזמין אתה תגיע למסך כזה:
110300
לכן תעבוד כפי שרשמתי, במידה ולא יסתדר אעלה מדריך עם קצת יותר תמונות במהשך.
זה בסדר, אני יודע להסתדר עם אתרי הקניות... פשוט לא הלכתי מספיק רחוק ...
יש עוד אפשרויות במחיר הגיוני ?
למי ששאל, כן, 4 שנים מעליית הרכב לכביש.
ה xj שלי היה מודל 2001, אני קניתי אותו ב 2004 ובתחילת 2005 התפוצץ הרדיאטור אחרי נסיעת כביש בתחנת הדלק בדימונה.
השני (של בשן) החזיק 5-6 שנים ומסר נשמתו ונוזל קירורו בקצה מעלה יאיר.
בשני המקרים זה היה מיד לאחר כיבוי המנוע (הלחץ עולה והפלסטיק קורס)
אחריו כבר החלפתי לאלומיניום מלא...
GodsFather
31-08-16, 23:18
4-6 שנים לחלק כזה ובמחיר כזה... מה רע? מילא אם לא היה עושה את העבודה אבל אחרי 4 שנות עבודה, הייתי מודה לו וקונה שוב אלא אם יש באמת מוצר במחיר זהה עד זול יותר באיכות זהה עד משופרת בזמינות ריאלית.
six 4 life
31-08-16, 23:23
אם יש אפשרות לקנות נחושת איכותי (3 שורות אדרבה) אין פה שאלה בכלל.
4-6 שנים לחלק כזה ובמחיר כזה... מה רע? מילא אם לא היה עושה את העבודה אבל אחרי 4 שנות עבודה, הייתי מודה לו וקונה שוב אלא אם יש באמת מוצר במחיר זהה עד זול יותר באיכות זהה עד משופרת בזמינות ריאלית.
הבעיה היא חוסר הידיעה.
זה לא מתחיל לנזול אלא פשוט מתפוצץ.
בפעם השניה זה כבר לקח איתו ראש מנוע....
טוב, אחרי ביקור אצל ערן בבאר-שבע בדקתי שוב והוספתי בערך כוס של נוזל קירור, לא נורא וזה מאפשר לי להזמין בנחת מחו"ל ולפיכך הוזמן ה- CSF האמור מאמאזון, 1480 ש"ח כולל משלוחה, לא כולל מיסים ואגרות שקר כלשהו ...
תודה לנמרוד ושאר המייעצים :)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.