צפייה בגרסה מלאה : נתונים לא מחמיאים לדי-מקס ?
במהלך חיפוש טנדר ,
הכיוון דימקס או האנטר,
שומע מאנשים יחסית דברים טובים על דימקס, רכב אמין וכו'
עד שניתקלתי בדבר הזה :
המכונית שהוכתרה כמסחרית האמינה פחות הפתיעה אותנו. מדובר בטנדר איסוזו די מקס, עם לא פחות מ-4.23 תקלות בשנה בממוצע. חשבנו בתחילה שיש טעות בנתונים, אך מוסכניקים אישרו את הדברים. אלי פרץ ממוסך פרץ בחיפה מספר: "לדי מקס יש הרבה תקלות במנוע, בטורבו, אכילת שמן, צריכת דלק מוגזמת. הרבה אנשים מנסים למכור אותו אחרי תקלות במנוע".
זה מתוך דמרקר : http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.1522843
מישהו יכול לאשר או להכחיש ?
חנן-ג'יפולוג
27-12-13, 12:26
מעניין באיזו חברת ליסינג מדובר, כי אם מדובר בחברה גדולה , שלא אזכיר את שמה בפומבי, אז כותרת הסקר צריכה להיות: מהי רמת האמינות שמכונית מפגינה למרות חוסר טיפול\טיפול מזעזע עם שמנים משומשים של פלאפליות ומסננים תחליפיים קרועים ושבורים.
הדגמים החדשים של הדי מקס אלו עם הטווין טורבו באמת לא מוצלחים.
אוכלים שמן ומבקרים במוסך לעיתים קרובות.
הדגם עם 163 כ״ס זה שיצא מ2007 עד 2011 הוא הדגם הכי מוצלח. סוס עבודה וללא תקלות.
איזה שנתון?
היה לנו אחד 2007 שבאמת היו לו תקלות שלא אמורות להיות לרכב חדש ומטופל.
יש לי ניסיון כרגע של כ15 אלף ק"מ על די מקס שאצלינו בעבודה, הרכב כרגע רק עם 45 אלף. מודל 2011, חוץ מבעיית מזגן - מצבים 1-3 לא מגיבים ומפסק חלון נוסע שנשבר אין לי שום תלונות. אנחנו לא נוסעים בשטח קשה אבל כן עובדים -2-3 בשבוע בשטח בשבילים חקלאיים/כורכר.
הייתי בקטע הזה לפני 4 חודשים,החלפת טנדר היילקס 2002 במשהו חדש יותר.
הכיוון היה בהתחלה די מקס,איכשהו התהליך הפך כיוון ועבר להנטר.
המחיר של שניהם נמצא באותו איזור,להנטר יש נעילת דיפרנציאל אחורי מקורית
וזה יתרון גדול למי שמטייל,המנוע חלש יותר (136 כ"ס לעומת 170) לי זה לא נתון משפיע במיוחד.
הרכב שקניתי (2010)היה בהשכרה בעברו עם 120K ק"מ,הכל תקין בפנים ובחוץ,אין קירקושים,תקלות חשמל או מזגן
ותא נוסעים נח ומרווח,הארגז לעומת זאת ארוך מידי לטעמי,טוב למי שצריך שטח העמסה,פחות טוב למי שצריך לחצות ערוץ צר ועמוק.
דורש הגבהה,קפיצים של קינג ספרינג נותנים הגבהה של 4-5 ס"מ, שקט ממכות בתחתית הרכב.
מידות צמיגים מאושרות לא נותנות אופציה לצמיג שטח מלא .המקורי 205 75 16,ניתן גם להרכיב 245 70 16 שנותן רוחב אבל כמעט
ולא מגביה את הרכב.
לסיכום לאחר 4 חודשים ו 6000 ק"מ אני מרוצה מהקנייה גם בכביש (בהבנה שזה טנדר לא דיסקו) וגם בשטח.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.